Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hvala ti inesz na opširnijem objašnjenju....
    i ja šaljem hrpu vibrica ~~~~~~~~~~kome šta treba,da ne imenujem i da nekoga ne zaboravim...
    sutra vadim još jednom i nadam se zadnji puta betu...nadam se da će sve biti ok....svaki puta me košta živaca....
    zabrinjava me to boluckanje na lijevoj strani....jučer me nije boluckao,jutros opet bolucka....kao da me žiga jajnik pa to osjetim i u kuku i kao da se proširuje na nogu....ništa to nije jako,ali je prisutno i baš me živcira....desna strana ništa....možda je to sve od stimulacije i punkcije.....

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala ti inesz na opširnijem objašnjenju....
    i ja šaljem hrpu vibrica ~~~~~~~~~~kome šta treba,da ne imenujem i da nekoga ne zaboravim...
    sutra vadim još jednom i nadam se zadnji puta betu...nadam se da će sve biti ok....svaki puta me košta živaca....
    zabrinjava me to boluckanje na lijevoj strani....jučer me nije boluckao,jutros opet bolucka....kao da me žiga jajnik pa to osjetim i u kuku i kao da se proširuje na nogu....ništa to nije jako,ali je prisutno i baš me živcira....desna strana ništa....možda je to sve od stimulacije i punkcije.....
    kako ti trudnpća bude odmicala sve će te više boluckati...beba raste, maternica se širi, organi se pomiču, svak dan te boli nešto drugo...ne živcirj se oko toga. To je normalno. Osim ako naravno dođe do nekih ekstremnih bolova

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •