Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4091

Tema: Imena za curice (5)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja imam curicu i zove se Nora, nikad ju nitko nije zezao (osim Nora fora) za ime. Kad smo se odlučili za to ime nisam imala problema podijeliti odluku sa svekolikim pukom i rodbinom jer smo zauzeli mm i ja čvrst stav mi smo tako odlučili i to je naše dijete.Ljudi vrlo brzo prepoznaju odlučnost, pa ni komentara sa strane nije bilo puno, oni koji su pokušali ukazati na značenje tog imena u zagorju ili sl su dobili odgovor da mi baš želimo to ime i da nas baš briga za komentar tako da je ubrzo svima posatlo jasno da je suvišno komentirati... Mislim da je u svemu tome jako bitna odlučnost, jer kad se ljudi premišljaju oko imena onda se znaju i uplesti u rasprave i komentare.., ovako ako ste odlučili i to je to nema tog komentara koji vas može pokolebati ili dirnuti..

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je u svemu tome jako bitna odlučnost, jer kad se ljudi premišljaju oko imena onda se znaju i uplesti u rasprave i komentare.., ovako ako ste odlučili i to je to nema tog komentara koji vas može pokolebati ili dirnuti..
    Tako smo mi napravili. Ispočetka je bilo svakakvih pritisaka, em oko imena, em oko spola. No onda su shvatili da ne želimo reći pa su s vremenom odustali. Sad je 36. tt i više nitko ne pita kako će se beba zvati i kojeg je spola. Čekaju da se rodi pa će saznati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •