Evo sad sam radila clearblue compact, svijeetla svijeetla plava crtica, jedva vidljiva.
Svasta...
Evo sad sam radila clearblue compact, svijeetla svijeetla plava crtica, jedva vidljiva.
Svasta...
vrci, ja bi otisla po betu, da se ne mucis, i tako ces vadit u petak, al da znas na cemu si, bar bi ja tako
Vrci idi vaditi betu,ja sam se namucila s testovima. Ne znam da li se sjecas...isto slabe crtice,pa zadnji negativan i na kraju lijepa beta. Nemoj se muciti nego odi vaditi betu. Mene su ti testovi izludili!
Ajde vrci iznenadi nas í sebe te naravno tm sa lijepom betom i da zaokruzis ovaj zadnji dan stare godine..i da bude sve skolski i da imas slatke mucníne,ali ne pretjeranje-jer kod mene danas su pocele prave mucnine...doslovnó sam jutros grlila wc skoljku....
Beta izvadena. Cijelo vrijeme molim Boga da nam da bebicu...
Vrci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekamo rezultate bete
Vrci ~~~~~~~~~ do neba!![]()
Vrci, biti će to sve ok))
Miriši mi na jednu trocifrenu starogodišnju betu![]()
Ja sam nekako pesimisticna. Ne znam zasto... ovaj jutrosnji clearblue compact me zbunio
Uh sto sam monopolizirala temu :D
O znam kako se osjecas. Ja sam se tresla od uzbudjenja,straha.-
ovaj forum i je za to da pises svoje strahove,iskustva,samo to nekom ne stima,a nekom stima!
Ja te potpuno razumijem!
Drzim fige za beturinu!
Koju si ti betu imala nakon negativnog testića? Znam da si imala potpis, ali sad ga više nema?
A kad pisem sa moba,onda nema potpisa.
Na 12 dnt 188 bet
E kad svi ludujemo s betama, ja sam prvu izvadila 12 dnt 191,3, druga 14 dnt 571,4 - u dva laba, valjda nisu neka silna odstupanja u različitim laboratorijima?
Naravno, realno, po PFC-u, trebala bih je vaditi tek danas, oni su napisali 02.01. jer tada počinju raditi- tako da ću vjerojatno opet, pod marendom, zaletiti u Medico i ispaliti na živce dok mi mailaju nalaz![]()
ajmo vrci javljaj se da možemo počet slavit , za vrci za veliku betu![]()
vrci čekam ko zapeta puška!!!
kod mene svi simptomi pms-a, od ponašanja koje je grrrrr pa nadalje, nekako mislim da će kod mene biti više sreće drugi put![]()
jutro cure, ajme ovdje je tako napeto da mi ni kava ne treba da me razbudi.....vrci, navijam za betu
a neeee,sr......e, a baš sam bila sto posto sigurna...
iskreno mi je žao vrci![]()
Danas je 11dnt. Bile su blastice, i danas je 4.dan od kad sam ono malo krvarila
Pa to budem. U srijedu se vracam na posao. I razmisljam ozbiljno o promjeni dr... ne znam sto vise mogu napraviti... opet je sve bilo idealno,i nista
a joj vrci![]()
žao mi je![]()
Vrci, pozitivna beta se mora ispratiti, bez obzira što je mala, tako da moraš u srijedu ponovit, a do tad ne prekidaj terapiju
Pa i za ta 4tj trudnoće koliko bih bila ja je ovo u granicama (od 9 piše na nalazu), ali moguće da mi se ovaj puta sporije očistio booster.
Ili to, ili biokemijska. Čudo - ne znam baš
moraš ponovit
(jedna moja mila i draga je s takvom betom imala gv, al nije nažalost došlo do srca),
jednostavno moraš ponovit
vrci grlim![]()
a neeeeee, baš si me rastužila,drži se i skupi snage za daljenije pošteno!!!!!!!!!!
Nije ni 3.sreća. Sad bih tako htjela plakati, a ne želim da me mama vidi jer je i njoj teško kao i meni.
Ali već radimo planove za dalje, gotovo sigurno idemo u Betaplus
Vrci draga možda je tako moralo bit da sve loše šta se dogodilo ostane u 2012,puno ti sreće želim za dalje neka ti 2013 bude dobitna!![]()