Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja se nekako ne mogu prisiliti da uđem u taj kik, asocira me na ofertisimu

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    ja se nekako ne mogu prisiliti da uđem u taj kik, asocira me na ofertisimu

Ima stvarčica kao u Offertissimi, ali ima i puuuuno drugih / boljih stvari.

Recimo, ja sam isto tako prije 5 godina u Njemačkoj (u KIK-u) kupila paket gaća. Nosim ih još uvijek, poprilično često. Sad mi u trudnoći jedino one pašu.
    Kupila sam mužu čarape nedavno i baš se vidi da su fine. A jučer gledam te takve po 4 kn. Pa kako da ih ne uzmeš?

Imaju onih zgodnih gluposti za kuću, od šalica, plastičnog posuđa, zdjela za voće, silikonskih kalupa za muffine... sve do dekoracija, stolnjaka i sl.

Ne mogu baš reći da kupujem odjeću tamo, ali to donje rublje i te druge gluposti su mi sasvim OK i prihvatljivih cijena. Pogotovo sad na sniženju...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja sam taman "otkrila" kik u rijeci, kupila par krpica za djecu, a onda naišla na vijest koja me zgrozila http://www.dw.de/kik-opet-na-udaru-kritika/a-16335071 i više jednostavno ne mogu ući, jer uvijek pomislim kako netko jako skupo plaća te njihove niske cijene. znam, i ovi koji su skuplji nisu ništa bolji i za njih šiju u neljudksim uvjetima siromašni, ma jadno je sve to zajedno...

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam taman "otkrila" kik u rijeci, kupila par krpica za djecu, a onda naišla na vijest koja me zgrozila http://www.dw.de/kik-opet-na-udaru-kritika/a-16335071 i više jednostavno ne mogu ući, jer uvijek pomislim kako netko jako skupo plaća te njihove niske cijene. znam, i ovi koji su skuplji nisu ništa bolji i za njih šiju u neljudksim uvjetima siromašni, ma jadno je sve to zajedno...
    svi proizvode u zemljama trećeg svijeta, a ja si mislim ovako- kad već nisam dovoljno bogata da kupujem Hrvatsko, onda bome necu biti niti snob i plačati preveliku maržu "renomiranim...."
    to je politika mog novčanika

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj mala-vila prvotno napisa Vidi poruku
    svi proizvode u zemljama trećeg svijeta, a ja si mislim ovako- kad već nisam dovoljno bogata da kupujem Hrvatsko, onda bome necu biti niti snob i plačati preveliku maržu "renomiranim...."
    to je politika mog novčanika
    Slažem se s tobom mala-vila, to je žalosna slika svijeta danas.
    Stvarno pazim koliko mogu, ali kad bi doslovno za sve gledala gdje i od koga kupujem robu i hranu, mislim da bi svi doma nosili jutene vreće i pasli travu.
    Treba nekako plivat u sredini i preživit.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •