-
Bokić curke
...vidim da ste mi vesele i u velikim pripremama za proljetne bebice...Nataša puno tekućine i vitamina i proći će prehlada, sezona joj je, pa nije ni čudo da je se pokupi...
Ja trebam roditi tamo negdje od 18.03 pa nadalje (bit će dogovoren carski), ali polako se pripremam. Gušt mi je to sve ponovo pripremati. Robice sam nešta dobila, nešta još trebam dobiti, tako da to nisam kupovala dok ne vidim što će mi nedostajati. Kolica, krevetić, komodu za previjanje, nosiljku, hranilicu to imam od starijih dvoje i to čeka, a u DM-u sam kupila kozmetiku,(kupka i šampon 2 u 1 i mlijeko) u počeku samo to koristim i kremu za guzu, nju još nisam kupila, jer ne znam za koju se odlučiti. Malu bočicu, (ja osobno nakon 1 tjedna im počnem davati uz dojenje čaj od komorača), varalicu, blazinice, vlažne maramice, gaze, dekicu, ogradicu za kindač, vrtuljak.... i tako neke stvarčice....iskreno, uživam u tome i raduje me to biranje.
Imam jedno pitanjce, ja sam uvijek kupovala Pampers mojim klincima, jer u to vrijeme (prije 11 godina) nije bilo tako puno vrsta i ostalih pelena, a i one su bile stvarno super. E sad, ima puno pelenica na tržištu, da li je tko zna da su još neke kvalitetne osim Pampersa? U DM-u vidim Bebylove njihova robna marka, a puno stavri tamo kupujem, pa sve nešta razmišljam kupiti paket za probu...
Ja odužila...pusa vam svima velika....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma