amyx čestitke za bebolince!![]()
Željkica, ja nisam pila ništa ni prije ni za vrijeme, kad je potvrđena trudnoća i na uzv vidjeli da su duplići dr A mi je preporučio pregnazon i od onda ih pijem... naravno i neizbježne utriće![]()
amyx čestitke za bebolince!![]()
Željkica, ja nisam pila ništa ni prije ni za vrijeme, kad je potvrđena trudnoća i na uzv vidjeli da su duplići dr A mi je preporučio pregnazon i od onda ih pijem... naravno i neizbježne utriće![]()
Amyx čestitke tebi i TM i dobrodošli curka i dečko na ovaj svijet
amyx cestitke i ovdje!!!!!!
zeljkice, ja sam uvijek pila folnu kiselinu prije i za vrijeme postupka
Amyx čestitke od!!!
Veče !
Evo i mene k vama.
23,01. idem po lijekove i krećemo u postupak.
Do sada sam vas čitala i mislim da je vrijeme da vam se pridružim !
amyx čestitam na bebačima.. sva sam se otopila kad sam vidjela da su stigli , napokon![]()
wooooow....novo odbrojavanje... s lijepom listom..bravo BB!
cestitam mamici koja je rodila dvoje prekrasne djecice!!!
sanda...citam te vec dugo i radujem se tvojem UZV nalazu...
cure koje krecu s postupcima posebne ~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh
a ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve ostalo pa se posluzite
Mami 2, dobro došla i neka ti sve bude po planu! Bezbolna punkcija, uspješan transfer i ogromna beta!
Evo, obzirom da ja ne mogu spavati, poslužujem kavu, čaj, kakao, toplu čokoladu... Pa što se kome sviđa!živjele! I ugodan vam vikend svima!!!
123 beba, fina je kava, hvala!
mami2, dobrodosla, u drustvu je sve lakse
zeljkica, folacin ide na recept, i dobro ginger kaze-treba i prije, i za vrijeme trudnoce piti folacin
Jutrooo, evo me na kvicu, nije da ne mogu spavat , al posao zove !
Hvala curke na dobrodošlici !
Folacin je folna pretpostavljam, nisam ni znala da to može na recept , ja kupila neku pa pijem.
Mami2,dobrodošla! nisam ni ja znala da folna ide na recept!
Željkica hvala !
Juuuutrooooo!!!
Ima folacin koji ide na recept i taj je od 5 mg (mislim, velika doza u svakom slicaju)
A ima folacin od solgara koji sam si kupila u bio&bio, a doza je 400 mcg i ide bez recepta
Ima jos nekih folnih koje idu bez recepta
mare, ti si mislila na ovaj jaki, jel?
tebi su ga dali na recept? Meni moja ginicka rekla da mi dosta ova blaza doza,a to sam i inace pila
Ja sam kupila od twinlaba i tek sad vidim da piše za sportaše valjda je to isto????????
cure ja bi preporučila da napravite prije kompletnu krvnu sliku i posavjetujete se sa svojim doktorom da li da uzimate i šta da uzimate... znam da sam ja rjeđi slučaj, ali meni je konkretno krv toliko "jaka" i puna svega da je rekao ne uzimati ništa...kad je potvrđena blizanačka trudnoća, počela sam uzimati pregnazon, s time da sad moram opet ponoviti krvnu sliku i onda ćemo vidjeti šta dalje...
ali kažem ja sam možda iznimka obzirom da imam željeza više nego što je normalno za muškarca...
Posljednje uređivanje od medonija : 05.01.2013. at 12:49
Amyx čestitam na prekrasnoj dječici![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 05.01.2013. at 13:50
I ja pijem taj folic za sportase...nista ti nece biti,samo ti moze pomoci. Ja kupila dolje u ljekarnoj na vv-u. Preporucila mi ljekarnica. A i moja ginek me pitala da li pijem folnu,pa sam rekla da pijew od dana transfera.
Bb bravo za listicu i tvoj trud!
Amyx čestitke i ovdje na predivnom bebaču i bebačici! Nadam se da ste dobro i da brzo idete kući svojoj! Sretno!
Sanda čestitke na![]()
MAMI 2 nek ti ovaj postupak bude odmah i dobitni!
Ja cu potpisati nasu dragu Snekicu,i svima poslati ~~~~~~~~~ da vam se u 2013. ispune sve vase zelje!
medonija, slazem se s tobom da se treba provjeriti s ljiecnikom prije uzimanja lijekova, al folnu kiselinu ne svrstavam u to
jako je bitna u tudnoci i preporuca se uzimati ju i prije planirane trudnoce, a osobito u prvom tromjesecju
ima tamo na Prije zaceca dobra tema o tome
i ovdje ~~~~~~~~~~ za strategiju i njene mrvice
i folacin, koji se pije zbog bebe/aje vitamin B, i ginger, da ti odgovorim: folacin (=folna kiselina) je meni stalno u otpusnim pismima od 5 mg, i to ide na recept
i folacin je navodno najbolji i u njemu navodno ima najviše od svih preparata koje reklamiraju da u sebi sadrže folnu, i ja sam ga pila. Kad smo već kod folne , da li tko zna gdje izvaditi folate i b12 a da se ne plača nego na uputnicu?
da mare, na taj sam mislila dal pijes, on ima najvecu koncentraciju, al ide samo na recept (nekad davno je isao i bez, tamo 2007, 2008)
meni moja ginicka veli da mi ne treba tako velika doza (a nije da je teska na receptima) pa ja kupujem ove komercijalne koji obicno imaju 400-800 mcg, dok ovaj tvoj ima 5 mg
u prethodnim trudnocama sam pila folic plus, a sad sam nasla ovaj od solgara koji se isto zove folacin, al je 400 mcg
al koliko sam procitala, visak toga nije bed- izlucuje se kroz urin, dok manjak moze biti
B12 i folate sam vadila na Rebru, provjerite koliko se gdje čeka, jer zna se desiti da se čeka i po mjesec dana.
Hvala zovem rebro u ponedeljak. Znaci folati i b12- rebro, anti TG, anti TPO, 170HP- vuk vrhovac- tak da znate ako bude možda to još tko trebao vaditi!!![]()
snupi, u Vinogradskoj se ne narucuje za vadjenje krvi
jutro svima, kuham kavu, caj cemo navecer
ginger, folacin bi trebali pisati mpo dr, a da primarni onda pisu recept, ne vjerujem da samo praski pacijenti piju folacin od 5? ne vjerujem primarnima ni kad je folna u pitanju
i ja cu ovdje poslat hug strategiji
Jutro !
Evo i mene na kavicu !
I u Sarajevu propisuju folacin od 5 mg, samo kod nas ne ide na recept. Pije se od početka stimulacije do 3. mjeseca trudnoće.
Ja sam se za neke pretrage u Vinogradskoj naručila i to u njihovoj središnjoj centrali. Vadila sam hormone štitnjače, AMH ali i B12. Nalaze sam čekala dva do tri tjedna.
koliko ste cekale na sl. ivf poslije polustimuliranog ivf ??
jel dovoljno 4mj ?'
Crvenkapice ja sam bila u 11. mj i planiram opet u 3. mj., a bila sam na polustimuliranom!
Pitala sam dr. jel mogu, reka je da može!
Ja sam isla u postupak svaki treci mjesec jer osim prva dva, sve ostale sam bila sa femarom jer mi je br dobivenih stanica bio isti. Ako sam imala fet onda svaka dva mjeseca.
Nije mi se dalo cekat dugo jer neke godine su ipak tu
Počela nam se godina dobro zahuktavati i veselim se našim novim uspjesima.
Nas troje smo polako ušli u 27 tt i došao je trenutak kad netko od vas mora definitivno preuzeti listu. Naime, već dugo imam zabranu dugotrajnog sjedenja, ali u zadnje vrijeme sve teže i teže balansiram s laptopom i trbuhom.
Nadam se da ima kandidata, a sve se možemo dogovoriti ili ovdje ili na pp. Javite se!
Zasad otvaram nedeljnu krčmu i točim nam jednu tradicionalnu, večernju forumsku rakiju, pa se poslužite![]()
eto i mene![]()
Eto, javila mi se naša forumašica i ona će preuzeti listu. Mislim da izbor nije mogao biti bolji!
Ja ću "počistiti" svoje repove, postati novu listu i predati vas u sigurne ručice naše bubekice
![]()
skoro sam propustila krcmu, neoprostivo
bubek, zivila!
bb, thanks na svemu
Kralj je mrtav, živio kralj!
BB s ovakvom zamjenom zaista možeš s mirom predati dužnost,zdravica za novu i
staru gazdaricu od liste!