Pokazuje rezultate 1 do 50 od 123

Tema: Stop vodi za pice iz plasticnih boca!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pa naravno.
    može biti samo gora. jer stoji.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ne znam jesam li već to ovdje napisala, dugo nisam otvarala temu, no, mene su te plastične boce ubijale u pojam.
    Djeca nose vodu ili čaj u torbi za školu, kad nekud idemo isto nosimo vodu jer oni nakon desetominutne vožnje gradom žeđaju ko da smo propješačili 30 kilometara kroz Saharu :dosadnjakovići: i uvijek je ta plastičurina bila s nama.

Probala sam riješiti problem i kupila boce u Mullera koje sliče na termosicu, imaju zgodan čep i dizajn sa slikom, ali i te počnu nekako smrduckati nakon nekog vremena jer su od nekog čudnog materijala pa sam ih bacila.

Onda sam napokon kupila obične staklene boce, također u Mulleru, veličina 0,3 i 0,5, imaju jako debelo, čvrsto staklo, jaki gumeni čep i to je na kraju ispalo super. Taj čep treba češće oprati jer je gumen (opet taj miris), ali su boce super, zgođušnog dizajna, ništa naročito, mislim šta ima i biti dizajnirana najobičnija staklena boca.
    Ugl, padale su, nisu se razbile, a voda nam više nije u plastici nego u staklu.

Naravno, u dućanu i te boce lijepo naplate, čini mi se da su bile oko 30 kuna, ne znam više, ali šta mogu kad ne znam doma puhati staklo pa moram kupiti.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ček, ček, ona flaška koja se gore spominje, to je obična staklena boca, ali ju hoće na nešto isfurati? pošto oni to prodaju?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    pa naravno.
    može biti samo gora. jer stoji.
    ako otvoriš čep, ishlapit će klor
    to je ok, i preporuča se ako piješ vodovodnu vodu (kao i ja )
    ostalo je očita muljaža, meni je bilo logično i prije istraživanja

dizajn je zgodan, ali mi dižu tlak takve marketinške fore. Uzmite staklenu bocu, sašijte ili iskukičajte nešto oko nje da se ne razbije i to vam je to.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku

dizajn je zgodan, ali mi dižu tlak takve marketinške fore. Uzmite staklenu bocu, sašijte ili iskukičajte nešto oko nje da se ne razbije i to vam je to.
    Tako je.
    Ne treba ni kukičati. Svi imamo punu kuću izgubljenih čarapa pa lijepo onu šarenu koja više nikad neće naći svog bračnog druga odrežite na dnu i navucite ju na bocu.
    Ja sam tako navukla i na male pitariće s cvijećem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •