-
Osoblje foruma
Ja nemam ništa protiv raslojavanja žena. I inače imam potrebu znati pozadinu nečijeg uspjeha (ako me UOPĆE taj uspjeh zanima, a uistinu rijetko me zanimaju tuđi životi, osim ako je nešto zabavno aka trač-kava
).
Ne radi toga što žena stavlja maske kako odmiče dan, nego radi toga što sam sklona iskazati poštovanje ženi (osobito, ne isključivo) ako sam svjesna toga da je nešto (bilo to briga o djetetu s posebnim potrebama, duga borba s neplodnošću, ma bilo što...) postigla paralelno s npr. poslovnim uspjehom, borbom za egzistenciju, ma apsolutno nevažno...
jer "uspješna poduzetnica" je (ako već ideš razmatrati neku priču, što mi je isto uglavnom potpuno nezanimljivo) može biti posljedica obiteljske situacije (npr. kćer uspješnog poduzetnika), a može biti samohrana majka koja se probila inovativnim proizvodom i u isto vrijeme hranila djecu.
Ako uopće čitaš novine koje pričaju o tuđem životu, a nisam osobito tome sklona, ako, kao što reko, nije osobito zabavno, onda i imam neku svoju diferencijaciju uspjeha i drag mi je kontekst. Ovog tipa.
Hebiga, to je možda u potpunosti primitivno, ali meni predstavlja razliku.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma