Ti doista misliš da su ti huligani pravi primjer hrvatske i kršćanske ljubavi i tolerancije? Pravi primjer branitelja koji su bili u ratu i branili ovu zemlju?
Ili je ova tvoja izjava brzopleta i nepromišljena?
Pored toga što je uvredljiva i puna predrasuda.
Iskreno se nadam, zbog svega onog što tvrdiš da zagovaraš, da si se samo zaletjela s tom svojom izjavom.

), ali oni koji su nam se pridružili nisu osjetili potrebu isticati se kao vjernice ili branitelj/ice.
osim što se nisam ljubila s vjernicom
i kako je bilo nekih pedera na knez mihajlovoj koji su šlatali muškarce.
pa sam rekla da se nas žene stalno i svugdje (počev od tramvaja) šlata, pa što bi to trebalo sad značiti. nastojala sam birati riječnik jer ipak sam bila u njihovoj kući
ali na kraju (kad je žena došla sa dačićem i kako se radi o bezbjednosti) sam rekla: eto, vidiš. znaš što je najžalosnije za srbiju? što je PRAVI problem srbije... nisu to gejevi, oni možda još sto godina neće imati svoju paradu. najveći je problem što vaša vlast ne može obuzdati nekolicinu huligana. što vama huligani odlučuju tko što smije u ovoj državi, eto, draga moja, to je vaš najveći problem! žena je malo ustuknula i složila se sa mnom pa počela pljuvati vladu