Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
Ja čuvam svoj vjenčani buket i suprugov rever ili kako se već to zove.(14 godina)
I uz to par lijepih buketa sa ružama koje sam odmah stavila sušiti, a bili su za krštenja.
I da, ruže koje sam od supruga dobila u rodilište.
Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
Mi smo isto imali davno fazu suhih buketa. Mama vidjela kod svoje tete i učinilo joj se super. Ono što smo previdjeli je da je teta jedna fina uredna gospođa koja prašinu lovi u zraku, a mi... pa, nismo Eto to ja ipak zovem skupljačem prašine.
Mislim da bismo trebali razmotriti nominacije za kraljicu topica, Tangerina ima konkurenciju.
Šalim se Cathy, i ja imam ružu iz rodilišta. (ne baš posve izlječena).

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
Mrtvo cvijeće (uvelo / suho) nije dobro prema Feng Shuiju. To je loša energija. I, ovisno o tome gdje ti stoji u kući, donosi probleme na tom području. Naravno, ako vjeruješ u to. Ja ne želim riskirati.
A zato se ja tako dugo nisam udala. U jednom trenu sam imala u sobi barem 3 buketa s nečijih svadbi

Za knjige... kod nas ekipa na poslu zna donijeti u ured i ostaviti, neka si uzme ko hoće (još da sam ja vratila neke od tih, a ne ih pohranila doma). I ima onaj neki pokret da se na knjigu stavi naljepnica i ostavi negdje na javnom mjestu – pa da naljepnica znači da slobodno uzmeš, pročitaš, i opet negjde ostaviš. Samo valjda ne vani na klupi dok sniježi. Znam da to ima vani, ne znam je li "došlo" i do nas.

Tangerina, nemoj mi davati ideje za te kantice, taman sam odlučila sačuvati 3 za nositi hranu od mame, a ostale baciti. Sad se kolebam da ih ostavim za dijete (iako ih i ono ima među igračkama).

Bila sam jednom čula da u Šubićevoj, u prostorima starih tvornica postoji nešto kao „free shop“ – doneseš što god ti ne treba, ili si slobodno uzmeš ako tako nađeš nešto zanimljivo (Hrčci, ne ići!). Samo, nemam pojma postoji li to stvarno, to mi je rekao frend davno, a na googlu to ne mogu naći...