evo i ja dosla ovdje s dvojbom,kod mene je situacija takva da sam ja sva u tome bi nebi,i samo o tome razmisljam i ti u zadnje vrijeme me jakoo puca,ugl decko i ja samo zajedno oko 5 godina ,on 23 ja 24 uskoro 25,i ja bi bas sad ,i on isto i zelja je tolko jaka da se i nekad zezamo pa ako bude bude ali ja radim na odredeno i to dosta ok posao i cekam taj divni ugovor na neodredeno,on jos studira sljed god zavrsava ,i sta sad ,kako dali sad ili ne ,posao ili beba?makar mi je to ogavno ,naravno da srce kaze beba ,a glava..financije su znaci upitne ,dobro je sto ja imam svoj stan u kuci roditelja i on ima stan u kojoj je samo on i baka(znaci nijedan nije podstanar)da znaci ni ne zivimo opce jos zajedno(naravno i to je u planu) ...., zatim imamo auto ,on bi se naravno zaposlio bar preko servisa il tako nesto,imamo njegove i moje starce i jos dosta ljudi oko sebe,ugl ceka se zbog posla i njegovog faxa,jel to u redu ili ne imam milijun pitanja u glavi,da mi bar neko dode i onak kimne glavom i kaze u redu je mozes poceti raditi na svojoj bebicii jel me netko moze dati ikakav savjet ,il bar neki glas razuma il nesto ,bila bi jako zahvalna