Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

pozdrav svima!
    mi smo bile kod dr jelića ovaj tjedan, 600 kuna i drugi dan na mail nalazi stigli. pročitala sam negdje da se može naknadno odnesti namirnice na testiranje? jel nama prekasno ako smo bile u četvrtak?
    na kratko smo komentirali nalaze, nekako se nismo uspjeli poklopiti sa vremenom, i zaboravila sam pitati što znači pozitivna reakcija na e.coli, i candida mix.- jel se nekome to dogodillo?
    i da li je netko probao kremice i šampone iz linije TOPICREM? ja sam htjela nešto od aloe ali me apotekarica razuvjerila - ne znam zašto? i rekla da je ovo odlično, a strah me probati jer se grozno osula od Avene cicalfate, koja je kao odlična za atopijski

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj nadia prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima!
    mi smo bile kod dr jelića ovaj tjedan, 600 kuna i drugi dan na mail nalazi stigli. pročitala sam negdje da se može naknadno odnesti namirnice na testiranje? jel nama prekasno ako smo bile u četvrtak?
    na kratko smo komentirali nalaze, nekako se nismo uspjeli poklopiti sa vremenom, i zaboravila sam pitati što znači pozitivna reakcija na e.coli, i candida mix.- jel se nekome to dogodillo?
    i da li je netko probao kremice i šampone iz linije TOPICREM? ja sam htjela nešto od aloe ali me apotekarica razuvjerila - ne znam zašto? i rekla da je ovo odlično, a strah me probati jer se grozno osula od Avene cicalfate, koja je kao odlična za atopijski
    Nama se to pokazalo,poz. reakcija na e.coli i candidu ne znači da ima te bolesti nego da bi i na njih odreagirao.Dr.Jeliću lako pošalješ mail sa svim pitanjima,vjerujem da će ti sve objasniti.
    Mi smo izbacili iz prehrane sve na šta je bila intolerantna ili alergična i držimo stanje pod kontrolom (recimo da joj se izbacio AD s 3.god ,nismo baš školski primjer i nije strašno)...sad svake god idemo na kontrolu.I neke stavri idu na bolje.
    sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •