Na njihovoj Fb stranici piše da nisu u mogućnosti pružiti gotovinsko plaćanje zbog nadogradnje sustava.
Piše:
Zbog nadogradnje sustava trenutno smo u mogućnosti pružiti plaćanje isključivo kreditnom karticom online.
Prenatalov dućan u West Gate-u se zatvara i imaju popust od 70% na svu odjeću.
Ima odjeće za bebe, malo veću djecu i trudnice. Imaju i super veša. Grudnjaka za dojenje i pojaseva za poslije poroda.
Na svu opremu je popust od 50 %
Bogaboo kolica su sada 2500kn!!!!!!!!!!!!!
Ima i auto sjedalica, kadica, kinderbeta...
Crayola bojice i setovi za crtanje su također na -50%
Gužva je velika pa požurite.
Večeras West gate radi do ponoći.
Hvala, Tanči!
Ako kojim slučajem R. (opet) ne bude do ponoći na poslu - najviše nam trebaju bojice i
sve što ima veze sa crtanjem jer puno crta - možda se upustimo u taj poduhvat!
Evo linka za popuste http://westgate-shopping.com/cr/867/
Ukratko: Bipa i DM imaju -15% na sve, M&S ima totalnu rasprodaju zimskog asortimana (što god to značilo, jer sam ja kupila majice s kratkim rukavima snižene s 120 na 40kn)
Shoe box ima popust na UGG Od 20% na više ovisno o modelu. Kao što sam već napisala u Prenatalu je sve na - 70%, kupila sam si savršene gaćice s likrom, dublje- 2 kom. za 25 kn i prekrasan pamučni grudnjak za 60kn, a bio je preko 200kn. Ima i lijepih spavačica. Izbor veličina je ujutro još bio jako dobar.
Dević ima također popust od -15% na sve. Njihove muške potkošulje su savršene, a jeftine (ne rebraste, te se razvuku kao žvaka, već one glatke)
U Zari ima majica već od 19kn, po 39kn su sa slikom i šljokicama. Kupovala sam poklone za rođendane pa sam samo za curice gledala, ali i na strani za dečke je bilo dosta robe.
U H&M- u imaju akciju za zimske modne dodatke i čarape i to one već snižene 1+1 gratis.
Pozdrav!
Možda pomogne informacija da sam ja imala taj problem. Otišla u H.banku (ne znam smijem li napisati puno ime?) i uzela prepaid MasterCard bez ikakve naknade. Kartica se može koristiti kao i svaka druga debitna kartica, za plaćanje internetom, za dizanje gotovine na bankomatu i za plaćanje na pos automatima.
Iznos reguliraš sama, koliko uplatiš na karticu, toliko imaš. Meni je to jako bitno jer se uvijek bojim zlouporabe i krađe... Iako plaćam paypalom najčešće... Uplate se mogu raditi u banci ili putem interneta/opće uplatnice na broj računa (kartice). Ako te zanima ta opcija kao i mene, zatražiš u banci tetu da ti kaže broj na koji trebaš uplatiti, poziv na broj i model pa si sama uplaćuješ novce po potrebi. Koliko imaš, toliko trošiš. Stanje možeš provjeriti na svakom njihovom bankomatu.
Meni je olakšalo stvari, iako ne kupujem često preko interneta.
mercator voćni sok ivković pakiranje 5 l, do 30.1. 37 kn
I s kartice mi je isti dan bio skinut taj iznos.
Možda nema više tih artikli koje si naručila?
Ja sam naručila u četvrtak i danas sam dobila mail da narudžba putuje prema kiosku. Nisu spominjali da nečega nema, nadam se da stvarno sve stižu.![]()
znači za tisak se mora platiti odmah karticom ili mogu platiti na kiosku?
Dućan s dječjom obućom (Bambi, Frodo i sl.) na 1. katu Shopping centra Prečko ima povoljne dječje obuće (nađe se i za mame) - sniženje do 30%; tj. kupila sam dvijema curama papuče za vrtić Froddo za ukupno 204 kn!
Mi smo plaćali na kiosku
Meni i dalje piše da primaju samo kartice kad ubacim nešto u košaricu:
Zbog nadogradnje sustava trenutno smo u mogućnosti pružiti plaćanje isključivo kreditnom karticom online.![]()
bambi prodavaonica u Prečko-šoping centru u povodu prestanka rada daje 70% sniženja na sve osim na krsne haljinice i svijeće.
Posljednje uređivanje od jelena.O : 29.01.2013. at 19:50
u mercatoru (u osijeku, a vjerojatno i u drugima) imaju sniženje do 50% na pojedine artikle - uglavnom dječja obuća i odjeća. vidjela sam npr. 3 bodija zajedno za 39 kn, dječje papuče za 40 kn i sl.
i neke igračke su na popustu.
u mercator tehnici imaju popust od 5 do 50% na pojedine artikle.
Preporuka za prenatal, kupili smo sveeeega jako jeftino, jakne po 65 kn, pišame po 40 i tako
Narodne novine imaju ovih dana sniženje Herlitzovog školskog pribora -20% .
curke, jel zna tko gdje kupiti jeftine a dobre buce?
Mislim da se i ovaj u Ilici opako ispraznio. Kolica su kupljena i hrpa robice!
Odlične su i buce iz Lidla, kao i gorotex gležnjače (provjereno na 2 curke i par zima), ali treba naletiti na akciju, tj. tjedan kad ih imaju.
Buce im koštaju oko 70, a gležnjače oko 120 kuna.
svi prenatali imaju popust?ja shvatila samo onaj u wg
inace danas opeljesila veronikin stand.imaju neki sir na akciji 30 kn kg.kupila pola kg za probu sutra se vracam po jos.
al nemojte mi sve pokupovati do ujutro molim.
[QUOTE=anatom;2330987]svi prenatali imaju popust?ja shvatila samo onaj u wg
Da,svi Prenatali.
Ja danas na povratku s faksa navratila u onaj na Ilici ali je gotovo prazan. Ništa nisam kupila![]()
znaci nema smisla ici- uh.bas sam kasno pokopcala.
dali oni imaju prodavaonice samo u ilici i WG?
svi prenatali imaju sniženja jer odlaze iz hrvatske .
Posljednje uređivanje od nahla : 30.01.2013. at 23:33
Ti im je akcija u Veroniki, taj sir je inače 45 kuna, odličan je.
Isto se da zamznuti, lako se riba ...
bambi ima akciju 50% na sve zimske modele obuće. akcija vrijedi i za web shop.
jedino traje jako kratko - od danas do 03.02. i ne odnosi se na papučice.
http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf
prenatal odlazi iz hrvatske? trebala bih ja cesce biti na forumu
je li ista ostalo u ilici za trudnice, bodyci... oprema je sigurno nestala.