@ Tanci, ako cete baku cesto obilaziti na neki nacin ces i kontrolitrati koliko se kvalitetno brinu o njoj
ako ste u mogucnosti stavite je u jednokrevetnu sobu ili apartman. stacionar je u biti zadnja stanica i kad jednom zavrse tamo brzo odu, nekako kao da ih se dozvljava pod otpisane (mi smo u brezovici uz masno placanje doma imali situaciju da su se sami sjetili nakon sto im j teta pala i slomila kuk i nisu to 10 dana skuzili pa se sve pomaknulo i sad vec godinu dana lezi nepokretna) da su tetu gavna sestra koja je maksimalno bahata i valjda vlasnica doma bez pitanja htjeli ubaciti u stacionar.
u pocetku nisu obracali paznju koliko jede (ljudi kad pate od demencije ako se ne vodi racuna znaju umrijeti od gladi jer oni izgube osjecaj) pa je teta gladovala i ar puta zavrsavala na infuziji. sad svaki dn neko ide tamo i prisutan je za vrijeme rucka tako da teta super jede. osoblje u brezovici je zlatno, rade ko mravi samo ih je apsolutno premalo i spadaju s nogu od rada.
takodjer teti nosimo jos extra hrane, one male instant juhice i sve sto voli da sto bolj jede. stavili smo joj tv, ima svoju telefonsku liniju i odlicne fizioterapeute koji su je super razgibali i naucili moje kako da i sami vjezbaju sa njom
imat ces vise energije i motivacije pomagati oko bake kad se ta briga rastereti

Odgovori s citatom

Ne kažem da mi nije nanijela razne (emotivne) boli i da sam je potpuno bezrazložno napadala... No, ipak, malo sam razmislila o stvarima koje je prošla sa mnom i zbog mene, koliko život nije bio pravedan prema njoj, koliko su je razni ljudi povrijedili na razne načine i koliko je zapravo usamljena veći dio života.
Meni se srce kida kad mi beba plače jer je muče grčevi, a mama je mene svako malo morala ostaviti u bolnici. Uopće nisam mogla ni zamisliti koliko je to teško.
odnosno tvog pokojnog oca. Nemoj mi zamjeriti na ovome; Na Črnomercu sam čekala tramvaj, a na klupi na stajalištu je sjedio jedan vidno zapušten čovjek. Oko 60g star. Povračao je. Imala sam dojam da mu je jako loše. Ljudi su se micali od njega jer je jako smrdio i prizor je sam po sebi bio grozan jer je taj čovjek sebi sam gurao prljave prste u grlo i izazivao povraćanje.
Ja još uvijek ne mogu vjerovati i opustiti se.