Pokazuje rezultate 1 do 50 od 190

Tema: Preseljenje u istočni dio ZG-a

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    E da.. na attachiranoj mapi velika zelena površina s plavim jezercima ti je jezero Bundek - idealno za dječicu. Tako da - toplo preporučam kvartove koji se naslanjaju na Bundek - Zapruđe i Središće.
    Ako nisi bila na Bundeku - proguglaj slike - "bundek", "dječja igrališta bundek", "labudovi bundek", "floraart bundek".
    Ako te još nešto zanima - slobodno pitaj!
    sad sam čitala sve što si napisala MM i oduševio se kaže kako divna žena sve ti napisala
    e da pitanje jaslica nitko ne spominje, što je tako teško dobiti jaslice?? kolik se čeka?
    ja nisam zaposlena, ali s navršenih godinu dana od rođenja namjeravam ici raditi, zato bi mi bile potrebne jaslice, a opet ako ne budem dobila jaslice, necu imat sta nego ostat doma...
    nisam bila nikad na bundeku ali sam čula da je super za dječicu...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Ivon prvotno napisa Vidi poruku
    sad sam čitala sve što si napisala MM i oduševio se kaže kako divna žena sve ti napisala
    e da pitanje jaslica nitko ne spominje, što je tako teško dobiti jaslice?? kolik se čeka?
    ja nisam zaposlena, ali s navršenih godinu dana od rođenja namjeravam ici raditi, zato bi mi bile potrebne jaslice, a opet ako ne budem dobila jaslice, necu imat sta nego ostat doma...
    nisam bila nikad na bundeku ali sam čula da je super za dječicu...
    Ako nisi zaposlena mislim da nemaš pravo na jaslice i vrtić, barem gradske.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •