Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 190

Tema: Preseljenje u istočni dio ZG-a

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ivana jesi isla u OS Vukomerec?

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Tramvaj dvojka.
    Ako ide autom iz NZ za 10 min je na poslu, ima prečica.
    super, sve mi se više sviđa, znači mogu gledati stanove i u NZ.

Postoji plavi oglasnik, njuškalo i jel ima još kakvih novina ili nešto gdje se objavljuju najmovi, osim agencija za nekretnine!?

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Dvojka ti ne vozi od Radnicke do N. Zagreba

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ivana zg ti ćeš mi biti vodič ako negdje zapnem ovaj tekst cu si printat, putokaz pravi

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Ivon prvotno napisa Vidi poruku

Postoji plavi oglasnik, njuškalo i jel ima još kakvih novina ili nešto gdje se objavljuju najmovi, osim agencija za nekretnine!?
    Imaš ovo, neki su bez provizije, pa pogledaj.
    http://www.centarnekretnina.net/?gcl...2VsbDo6MDo6MHw=
    Posljednje uređivanje od Cathy : 04.02.2013. at 15:26

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Obrtnička- pa to je Savica...ja sam mislila da je možda bliže Petruševcu i Žitnjaku...uglavno ti su mi kvartovi nepoznati i nisu mi baš lijepi...ali ja ne razumijem zašto bi vi morali živjeti u kvartu u kojem i muž radi ako je cestovno sve dobro povezano?

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj anjica prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana jesi isla u OS Vukomerec?
    ne nisam išla sam u tadašnji 8.Maj današnju M.J.Zagorku koja ima bazen

kod nas je u kvartu to bilo zanimljivo iz iste ulice smo išli u različitu školu, jedni u Ivanu Brlić Mažuranić jedni u M.J.Zagorku a ovi koji su išli u Vukomerc Ivan Mečar oni su tu išli samo zato što su ih se roditelji bojali puštati u školu preko pruge i Branimirove

Tada je ta škola nažalost bila na lošem glasu, danas je vjerovatno drugačije...svi koji su bili problematični (ne u učenju nego ponašanju) u drugim školama u Dubravi bili su slani u Vukomerac tako da nije ni bilo čudno što neki tamo nisu željeli slati svoju djecu.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zanimljivo, ja sam isla u Ivan Mecar i nemam takva iskustva, zato pitam

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma ti si vjerovatno puno mlađa od mene to je bilo -80- tih onda je tamo bilo dosta Roma na putu prema školi koji su napadali djecu itd.
    Posljednje uređivanje od ivana zg : 04.02.2013. at 15:38

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    Obrtnička- pa to je Savica...ja sam mislila da je možda bliže Petruševcu i Žitnjaku...uglavno ti su mi kvartovi nepoznati i nisu mi baš lijepi...ali ja ne razumijem zašto bi vi morali živjeti u kvartu u kojem i muž radi ako je cestovno sve dobro povezano?
    nemoramo živjeti u kvartu gdje MM radi, ali okolni kvartovi su daleko prihvatljiviji od bubam zapadnog dijela zagreba, kad je vec pronašao posao na istok zagreba, onda nam je bolje na toj strani tražiti i stan, logičnije..

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ma ti si vjerovatno puno mlađa od mene to je bilo -80- tih
    Napiše ona nakon moga pp-a.
    (Išla isto u 8. maj)
    Šta sam ja onda, dinosaur?
    Posljednje uređivanje od Cathy : 04.02.2013. at 15:40

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    nisam vidjela idem pročitati pp

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam '76 godište
    Posljednje uređivanje od ivana zg : 04.02.2013. at 15:43

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja sam '76 godište
    Ajde, samo dvije godine razlike.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nemoramo živjeti u kvartu gdje MM radi, ali okolni kvartovi su daleko prihvatljiviji od bubam zapadnog dijela zagreba, kad je vec pronašao posao na istok zagreba, onda nam je bolje na toj strani tražiti i stan, logičnije..
    Znam...mislila sam ne moraš živjeti na Savici možeš i u Dubravi ali ako je tebi draži Novi Zagreb onda OK (meni osobno nije)...bilo bi dobro da dođete koji dan...provozate se malo ili prošetate nekim kvartovima ili naseljima (znači ne glavnim cestama, nego da uđete u kvart) pa da vidite povezanost, kako kvart diše i koliko Vam se sviđa

Tu su i Kruge- općina Trnje itd.
    Posljednje uređivanje od ivana zg : 04.02.2013. at 15:58

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Dvojka ti ne vozi od Radnicke do N. Zagreba
    Istina, sori, pišem dok radim pa mislim da mi čitate misli.
    Dvojka vozi iz smjera Vukovarske (Volovčica, Ferenščica, Sigečica), ali ako ima auto, onda je NZ sasvim ok opcija.
    Evo još jedna info, kolegica iznajmljuje stan od 60m2 na Volovčici za 2000 kn. Nije slobodan, da znaš kako se kreću cijene.

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Čini se meni da je tema maalo zastranila.. svi pričate koliko će joj mužu bit daleko posao a ustvari on je taj koji ide autom i mala jecrazlika dal ce putovat 10 ili 20 min. Pa valjda je ipak važnije da je njoj koja ostaje sama s klincima( blizanci stari 2mj., jel?) bude lakse.. meni je naprimjer super sto su mi vrtic i pedijatar ful blizu.. nitko ti nije napomenuo kolko je tesko u zg jaslice dobiti..da prednost imaju ljudi iz kvarta. velika je razlika jel placas svaki mjesec gradski il privatni vrtic.. puno veca nego ta dal ce joj muz vozit 10 ili 20km na posao.
    Kakvi su vam planovi, do kad si na porodiljnom? Imas li posao? Neznam kakva je situacija sa vrticima na folki, borovju... tu kod nas npr. nije problem dobit vrtic, al za jaslice je problem, kao uostalom u cijelom zg..
    imas u biti srece da ste se ipak orjentirali na istok, jer na zapadu je puno gora situacija sa vrticima..izgradjena je hrpa novih stanova, dosle mlade obitelji, a kapaciteti ostali isti.. kod nas ti ima puno penzica, malo je mladih obitelji..

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

oglasnik

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ne znam zašto sam shvatila da će ti suprug raditi u dijelu oko Green Golda no - ako je suprugova firma u Obrtničkoj ulici to mijenja stvari - to je kvart Savica Šanci. Najidealniji kvartovi za sve vas su (po mom mišljenju) - Folnegovićevo, Borovje, Savica (različit kvart od Savica Šanci gdje ti je suprugu firma). Suprug izbjegava gužve u prometu... jer ide samo po kvartovskim ulicama. Kvartovi imaju škole, ambulante, igrališta, pješačke staze, trgovine, kafiće, blizu je nasip za duge šetnje, vožnje biciklom ... (jedino nisam 100% sigurna ima li Borovje vrtić, možda netko zna? ali nemaš garanciju da će ti djeca biti primljena u vrtić u kvartu gdje predaš zahtjev... ). Savica ima i tržnicu. Svi su blizu tramvaja koji vozi po Držićevoj. Borovje i Savica imaju i izravnu autobusnu liniju s centrom grada.
    No - mislim da ne trebaš isključiti ni novozagrebačke kvartove, dapače - Utrina, Zapruđe, Središće, Sopot , Siget.... promet je protočan u smjeru suprugova posla. Kvartovi imaju svu infrastrukturu. Tramvajska zona, povoljnije cijene najma stanova, veći izbor...
    Evo attachiram kartu da malo "stekneš" dojam o tome što pričam.
    Zeleno na mapi je označena Obrtnička ulica.
    Lijevo vidiš Borovje i Folnegovićevo naselje (popularno Folka). Iako izgleda daleko na karti - od Borovja je to 10 minuta šetnje, a od Folnegovićevog 15-20. Autom doslovno 2-3 minute. Informativno, dok nije u Borovju izgrađena škola djeca iz Savice Šanci su išla u Folnegovićevo naselje u školu. Dobar kvart je i Savica, a ovisno koliko si "duboko" u kvartu - može ti tramvaj na Držićevoj biti malo udaljeniji.
    Istočnije od Borovja ne bih tražila stan (moje mišljenje).
    Novi Zagreb uopće nije loša ideja, i nemoj isključivati tu opciju. Suprug će imati samo malo gužve dok pređe Savu - vidiš na mapi gdje Av. Marina Držića prelazi Savu, ali onda odmah skreće desno u Borovje za Savicu Šanci...
    Najveće prometne gužve su na križanjima:
    - Av. Marina Držića - Slavonska avenija
    - Av. Marina Držića - Vukovarska
    - Av. Većeslava Holjevca - Slavonska avenija
    - Av. Većeslava Holjevca - Vukovarska.
    Možda je stvarno najbolje da ako ste u prilici dođete na jednodnevni izlet i sa GPSom obiđete lokaciju firme, i okolne kvartove, da steknete dojam o udaljenosti, prometu, parkovima, pa možda i gužvama.

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

E da.. na attachiranoj mapi velika zelena površina s plavim jezercima ti je jezero Bundek - idealno za dječicu. Tako da - toplo preporučam kvartove koji se naslanjaju na Bundek - Zapruđe i Središće.
    Ako nisi bila na Bundeku - proguglaj slike - "bundek", "dječja igrališta bundek", "labudovi bundek", "floraart bundek".
    Ako te još nešto zanima - slobodno pitaj!

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ivon, prilično dugo sam podstanar u Zagrebu (rođena sam tu...duga priča...), i ovaj

stan u N.Zagrebu na koji si stavila link se i meni jako sviđa!

Za podstanarske stanove u tom cjenovnom razredu, zbilja je dobar.

Mi smo živjeli u Sigetu, nezakoniti radio tamo gdje će raditi tvoj muž (Savica-

Šanci) i promet mu nije predstavljao problem.

Što se tiče agencija, stan u kojem smo sada smo našli preko agencije, ali

agencija je proviziju naplatila od najmodavca, ne od nas.

Budući da sam, kako napisah, dosta dugo podstanar, primjećujem da su cijene

najma vidno pale otkad je stigla recesija.
    Posljednje uređivanje od Teica : 04.02.2013. at 18:35

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Bože, hvala ti što više nisam zagrebački podstanar! Gledam cijene, prisjećam se traženja stanova, šupa koje se ljudi usude nazvati stanovima, preskupih krletki... O Bože, hvala ti! 10 godina sam živjela u ZG, 3 studentski dom-7 podstanar i satrao me financijski. Za mene će uvijek biti divan Zagreb, znam na youtube naći tramvajsku liniju snimak i "provozati se" i poželim se doći i prošetati, ali to je to. Lašćina, Ivanićgradska, Voltino, Dugave, Špansko, Vrapče, Kozari put, Dubrava dornja i donja... ali od svih bih šezdestsedam puta prekrižila Kozari put jer dok me hitna našla u tom metežu od ulica (ciganluk od naselja) umalo da nisam umrla- a svaka je minuta bila bitna...
    Čisto mi je žao svih podstanara u Zagrebu... ali za one koji imaju mnogo novaca je to grad u kojem se možeš ispuniti i uživati u njemu...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    E da.. na attachiranoj mapi velika zelena površina s plavim jezercima ti je jezero Bundek - idealno za dječicu. Tako da - toplo preporučam kvartove koji se naslanjaju na Bundek - Zapruđe i Središće.
    Ako nisi bila na Bundeku - proguglaj slike - "bundek", "dječja igrališta bundek", "labudovi bundek", "floraart bundek".
    Ako te još nešto zanima - slobodno pitaj!
    sad sam čitala sve što si napisala MM i oduševio se kaže kako divna žena sve ti napisala
    e da pitanje jaslica nitko ne spominje, što je tako teško dobiti jaslice?? kolik se čeka?
    ja nisam zaposlena, ali s navršenih godinu dana od rođenja namjeravam ici raditi, zato bi mi bile potrebne jaslice, a opet ako ne budem dobila jaslice, necu imat sta nego ostat doma...
    nisam bila nikad na bundeku ali sam čula da je super za dječicu...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Smokvica. prvotno napisa Vidi poruku
    Čini se meni da je tema maalo zastranila.. svi pričate koliko će joj mužu bit daleko posao a ustvari on je taj koji ide autom i mala jecrazlika dal ce putovat 10 ili 20 min. Pa valjda je ipak važnije da je njoj koja ostaje sama s klincima( blizanci stari 2mj., jel?) bude lakse.. meni je naprimjer super sto su mi vrtic i pedijatar ful blizu.. nitko ti nije napomenuo kolko je tesko u zg jaslice dobiti..da prednost imaju ljudi iz kvarta. velika je razlika jel placas svaki mjesec gradski il privatni vrtic.. puno veca nego ta dal ce joj muz vozit 10 ili 20km na posao.
    Kakvi su vam planovi, do kad si na porodiljnom? Imas li posao? Neznam kakva je situacija sa vrticima na folki, borovju... tu kod nas npr. nije problem dobit vrtic, al za jaslice je problem, kao uostalom u cijelom zg..
    imas u biti srece da ste se ipak orjentirali na istok, jer na zapadu je puno gora situacija sa vrticima..izgradjena je hrpa novih stanova, dosle mlade obitelji, a kapaciteti ostali isti.. kod nas ti ima puno penzica, malo je mladih obitelji..
    u kojem si ti kvartu? ma meni bi bilo super kad bi mi pedijatar bio blizu, a sad koliko vidim i jaslice i vrtic je jako teško dobiti

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Istina, sori, pišem dok radim pa mislim da mi čitate misli.
    Dvojka vozi iz smjera Vukovarske (Volovčica, Ferenščica, Sigečica), ali ako ima auto, onda je NZ sasvim ok opcija.
    Evo još jedna info, kolegica iznajmljuje stan od 60m2 na Volovčici za 2000 kn. Nije slobodan, da znaš kako se kreću cijene.
    čitam ovo: iznajmluje stan 60m2 na Volovčici za 2000 kn.... pa nastavak nije slobodan šmrc šmrc

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

sad sam čitala sve što si napisala MM i oduševio se kaže kako divna žena sve ti napisala
    e da pitanje jaslica nitko ne spominje, što je tako teško dobiti jaslice?? kolik se čeka?
    ja nisam zaposlena, ali s navršenih godinu dana od rođenja namjeravam ici raditi, zato bi mi bile potrebne jaslice, a opet ako ne budem dobila jaslice, necu imat sta nego ostat doma...
    nisam bila nikad na bundeku ali sam čula da je super za dječicu...
    Ako nisi zaposlena mislim da nemaš pravo na jaslice i vrtić, barem gradske.

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Drago mi je da mogu pomoći... slobodno pitaj što god te zanima. Ako ne znam ja odgovor vezano za kvartove - znat će netko drugi.

Obzirom sama još nemam djecu... teško ti mogu odgovoriti konkretno na pitanje oko jaslica/vrtića... no ono što mi se čini da sam čula od prijatelja/poznanika koji imaju djecu:
    - zahtjevi se predaju negdje u svibnju svake godine
    - dijete mora do kraja kolovoza napuniti godinu dana da bi ga uzeli u obzir za polazak u jaslice na jesen
    - može se predati zahtjeve u više jaslica
    - ako jedan od roditelja nije zaposlen - teško da će dijete dobiti jaslice

Ne znam imaš li već posao, nadam se da da!
    Ako nemaš - i planiraš ga tražiti - mogla bi se naći u začaranom krugu - ne možeš početi raditi jer nemaš kamo s djetetom, a s djetetom nemaš kamo jer ga ne žele primiti u jaslice dok ti nisi zaposlena.

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

na ferencici sam. i prije 6 godina kad smo kupovali stan, ja zapela da hocu negdje uz savu.. otisli kroz podne u sredisce (kvart di je bundek) i nikako nismo mogli nac parking. i onda smo skuzili, pa ovako bi nam svaki dan bilo! neka naizgled banalna stvar, al moze ti zagorcati dan.. zato bi stvarno bilo dobro da obratite paznju i na to kad budete kvart birali.. na savici npr.ima dio di se placa parking.. na folki i borovju mislim da ne.
    a ovo za vrtic ti je koma tu u zg. prijave su sredinom svibnja mislim, i nek me isprave, al ima samo dva vrtica koja primaju djecu mladju od godine dana..ovaj nas dv duga i jos neki u n.zg.. buduci da ce tvoji imat godinu u sred šk.god. , imat ces problem. .mislim da bi bilo pametno predat papire u neki od ta dva, a i mislim da buduci da su blizanci mozda imat malu, prednost...il se varam? jel ima ko iskustva s tim?

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Parking je općenito svuda u Zagrebu u banani ako uz stan nemaš svoje parkirno/garažno mjesto.
    Vjerujem da je gužva u Središću kad su neka događanja na Bundeku - tipa Floraart ili Rujanfest, Noć muzeja (radi MSU), a inače nisam primjetila neke veće probleme u nekoliko odlazaka tamo u ljekarnu, muzej ili na kavu
    Ili jednostavno imam sreće s parkingom.
    Ako ima netko iz Središća nek se javi.
    (Na Savici se plaća parking oko tržnice, mislim da ne u ostalim dijelovima kvarta.)

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

E Moe, u srid bila dana, i to ne uz jezero, ili uz msu, nego bas unutar kvarta, izmedju zgrada..uzas.
    Kod mene na ferencici ima tolko mista da me prakticki moje mjesto uvik ceka

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Parking je općenito svuda u Zagrebu u banani ako uz stan nemaš svoje parkirno/garažno mjesto.
    Vjerujem da je gužva u Središću kad su neka događanja na Bundeku - tipa Floraart ili Rujanfest, Noć muzeja (radi MSU), a inače nisam primjetila neke veće probleme u nekoliko odlazaka tamo u ljekarnu, muzej ili na kavu
    Ili jednostavno imam sreće s parkingom.
    Ako ima netko iz Središća nek se javi.
    (Na Savici se plaća parking oko tržnice, mislim da ne u ostalim dijelovima kvarta.)
    Normalni dan, 10h ujutro, u blizini Bipe u Središću sam samo kružila, niti p od slobodnog mjesta. Skoro sam dijete poslala samo zubaru.

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Onda križamo Središće.
    Ili preporuka Ivon da u Središću ne uzima stan ako nije osigurano i parkirno mjesto.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

zašto oboje roditelja moraju biti zaposleni za vrtic ako samo MM plaća u rangu dviju kvalitetnih plaća? ili baš mora biti da sam i ja zaposlena? a joj, moram priznat da nam ovo prva inf. i nikako nam se ne sviđa, jer nismo uopće imali namjeru mene zaposliti jer on jako dobro zarađuje, a želimo da nam djeca idu u jaslice ili vrtic zbog sasvim drugih razloga...uh to cu morat još jako dobro proučit...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Onda križamo Središće.
    Ili preporuka Ivon da u Središću ne uzima stan ako nije osigurano i parkirno mjesto.
    Bilježim

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nije stvar u tome možete/ne možete platiti vrtić - nego upravo suprotno.
    Vrtić treba onima koji nemaju kamo s djecom ako rade. Ako jedno od roditelja ne radi - podrazumijeva se da može čuvati dijete doma.
    To je nekakva shema s bodovima prilikom upisa - i jednostavno puno više bodova dobivaju roditelji koji oboje rade, a obzirom na veliku navalu i gužve - male su šanse da vrtić dobiju roditelji od kojih jedno ne radi
    Možda postoje šanse... ali su daleko manje nego kad su oboje zaposleni.
    Naišla sam na neki članak za upise 2012., možda pomogne.
    A ako ne upadnete u gradski vrtić - ima nekolicina privatnih - oni vjerojatno ne pitaju za status roditelja. Samo plati
    Nadam se da ćete ipak uspjeti u svojim namjerama - kako za izbor stana, tako i za upis djeteta u jaslice!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

na tresnjevci ili u samoboru da radi i jedno dijete vrtic ne mozes dobiti
    kod nas npr- ima mjesta viska

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

[QUOTE=josipal;2335034]na tresnjevci ili u samoboru da radi i jedno dijete vrtic ne mozes dobiti
    kod nas npr- ima mjesta viska[/QUOTE
    ima mjesta viska zato jer nisu primili djecu roditelja jer jedan roditelj ne radi? ili ima viška mjesta jer nema dovoljno djece? a kod vas je gdje?

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mislim da su samobor i tresnjevka prenatrpani, i nema dovoljno mjesta niti za one ciji oba roditelja rade, a kod nje u g.dubravi ima dovoljno mjesta za svih.. nek me ispravi ako sam nesto krivo skuzila..

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Firma mu se nalazi u ulici Radničkoa cesta.....e sad to je blizu Žitnjaka ako se ne varam....tako da oko te radničke ceste, da ne putuje predugo na posao...
    meni to nije istocni dio grada, narocito ako se radi o radnickoj u dijelu kod vukovarske.
    i spada pod opcinu trnje.

ima nekoliko kvartova, uz spomenutu volovcicu imas i sigecicu koja je bliza radnickoj, i onoj ispod slavonske i iznad.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da, Sigečica ima od prije 30 godina status kvarta gdje su bile česte tučnjave i svašta, ali mislim da je danas to ipak puno puuuno bolje. Ne treba imati nepotrebne strahove. Nije loša SIga.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ovo nije miran kvart.
    oprosti, al ja se ne bi slozila s tobom.
    po cemu nije miran kvart?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj mrkvica05 prvotno napisa Vidi poruku
    Sigečica ima i zgrada koje nisu uz Vukovarsku, ima Dom zdravlja, vrtić, OŠ, ogroman park uz školu. Relativno je blizu plac u Branimirovoj.
    tocno. ima nekoliko parkova izmedju zgrada koji su preko ljeta u hladovini, miran je, pjeske mozes do vrtica, skole (i djeca takodjer), pjeske u nabavku u dm, mercator, konzum, lidl, billu, pjeske na plac do branimirca, pjeske do doma zdravlja na krugama. s druge strane dobro je povezan tramvajima, bilo po drzicevoj ili po vukovarskoj.
    mojica, green gold je preko vukovarske i dijete sigurno ne bi pusatala da hoda samo do tamo. spominjati green gold jednako je zivis na sigi ili na volovcici, sto se djece tice.
    znam o cemu pisem, zivim tu
    Posljednje uređivanje od leonisa : 05.02.2013. at 11:11

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i jos nesto, mis mo stariju prosle godine, u sred godine prebacili u vrtic u kvartu bez problema. bilo je mjesta. sto nije svojstveno svakom vrticu.

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ivon, jesi nasla jos sta zanimljivoga? sad kad sam pogledala di je obrtnicka, stvarno je borovje i folnegovicevo super, a i savski nasip ti je za duuge setnje savrsen! baci oko i na savicu jel ti se sto svidja.. sve to uz savu je bar meni <3

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

e da, ovaj stan kod mene je prodan, zato se preselila..

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    oprosti, al ja se ne bi slozila s tobom.
    po cemu nije miran kvart?
    Mislim da je Mojca mislila na buku (nekako mi se cini da sam procitala u njenim postovima)

i nije problem dijete upisati/prebaciti u vrtic vec za jaslice( one su prebukirane+liste cekanja)

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

e da, bas sam sinoc naletila na clanak iz vecernjaka o broju slobodnih mjesta 31.10.2012 u zg jaslicama i vrticima.. od 517 slobodnih mjesta, 46 ih je u jaslicama.. malo..premalo! a kolko je u zg zaposlenih mama koje se moraju vratit nakon 6mj jer inace nemogu vracat kredite

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mislim da je Mojca mislila na buku (nekako mi se cini da sam procitala u njenim postovima)
    Da. I pojačan promet kroz Bužanovu nakon što su izgradili one nove zgrade.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •