ja bi u kupaonu osim pločica normalne veličine stavila i mozaik, ali ne znam kako ih ukomponirati skupa. jel bolje svaki zid drugačije ili npr. oko vodokotlića i oko kade mozaik a po zidovima obične ili neka treća varijanta? boje bi bile usklađene
ja bi u kupaonu osim pločica normalne veličine stavila i mozaik, ali ne znam kako ih ukomponirati skupa. jel bolje svaki zid drugačije ili npr. oko vodokotlića i oko kade mozaik a po zidovima obične ili neka treća varijanta? boje bi bile usklađene
Delikatna želja i ideja, koja je i meni "pala" na pamet kod adaptacije kupaonice, pa to danas izgleda skoro kao Hundertwasser-ovo djelo. Na podu je mozaik staklo, 2x2 cm u pet nijansi plave i uz zid u visini 14 cm. Dalje po zidu bijele sjajne, malo sivo "šatirane" (kao da su kamen) pločice, 25x32 cm. Dio zida kod ulaza bez pločica. Onda na 110 cm visine dolaze te iste bijele pločice ali na tri mjesta sa ugrađenom slikom dva delfina. E, onda dolazi "traka" debljine 10 cm od žutih mozaik pločica (4 komada u visinu, žute fuge), koja traka ide malo vodoravno, pa malo gore oko tuš kade, pa opet dolje i vodoravno. Dobrodušnim namjernicima se u glavnom sviđa ta "moja" kupaonica. Ukućani su zapravo bili zgroženi samo činjenicom da sam žrtvovala kadu radi bidea, ali to je već druga tema.