Pokazuje rezultate 1 do 50 od 740

Tema: Razmjena, poklanjanje sjemenja, sadnica,...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Lotta prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam prekjučer konačno nabavila zemlju i jaako sam sretna radi toga. Pojma nemam o ničemu, ali pomalu ću valjda naučiti. S obzirom da mi je termin krajem četvrtog, ne znam baš koliko će ove godine biti od mog vrta, ali neka njega tu. Tražim, tražim , pa nikako da nađem gdje nabaviti sjeme i sadnice, još kad bi bile iz bio uzgoja gdje bi mi bio kraj.....
    Kako vi to rješavate? Di pronalazite sjemenje i sadnice?? Kad (i kako) uzgojiti vlastito sjeme?
    ja sam za prve pomidre dobila sjeme iz jednog bio vrta ( odi na google ili njuskalo pa upisi bio vrt.. ). jednom kada uzgojis povrce ili bilo sta, sjeme sam sakupis., ovisno o kojoj se biljci radi., sve sta cvate i daje plodove ima i sjeme jedino za mrkvu ili rotkvice ne znam kako bi dalje sam razmnozio., ali to kupis vrećicu u ducanu za par kuna i to je to

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj samamama prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam za prve pomidre dobila sjeme iz jednog bio vrta ( odi na google ili njuskalo pa upisi bio vrt.. ). jednom kada uzgojis povrce ili bilo sta, sjeme sam sakupis., ovisno o kojoj se biljci radi., sve sta cvate i daje plodove ima i sjeme jedino za mrkvu ili rotkvice ne znam kako bi dalje sam razmnozio., ali to kupis vrećicu u ducanu za par kuna i to je to
    Hvala! Na tim prodajama sam našla samo pomodore, ničeg drugog još nema. Valjda će uskoro biti.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj samamama prvotno napisa Vidi poruku
    jedino za mrkvu ili rotkvice ne znam kako bi dalje sam razmnozio., ali to kupis vrećicu u ducanu za par kuna i to je to
    i rotkvica ide u cvijet, i daje sjeme, ali onda ne daje plodove.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •