Pokazuje rezultate 1 do 50 od 277

Tema: Grižnja savjest, loše upravljanje vremenom i fizičkim resursom (čitaj samom sobom)?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    A grižnja savjesti - e, to ti je tek najveći neprijatelj. Ali, to moraš sama skužit i toga se riješiti, tu nema pomoći sa strane, to je rad na sebi. S tim sa čime se ti boriš se bori 90% zaposlenih žena, kako-tako, tako da.... možda ti to da snagu.
    da, nije meni problem to što ja sve to moram... nego što mi sve to skupa oduzima vrijeme koje bih htjela provesti s F. i način na koji bih ga htjela provesti... možda su mi očekivanja prevelika, ali majku mu - i on meni fali, pa sigurno i ja njemu tijekom dana

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    S ovim se nikako ne slažem. Za psa smo preuzeli odgovornost kad smo ga nabavili i nehumano je riješiti ga se kao stare krpe, on je isto živo biće koje voli svoje ljude.
    x
    "rješavanje" psa na ovaj ili onaj način nije opcija! on je punopravni član obitelji, moja "ljubav pseća od svih pasa najveća" i moja "sreća pseća" i prije bih se svog bubrega odrekla nego njega. jer i on nas voli i sve što traži jest uistinu to malo pažnje, šetnje... i njegova sreća i bezuvjetna ljubav anuliraju sav "trud" oko njega. dapače, vrijeme s njim u šetnji ili trenutak da se pomazimo su i moja terapija...

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne znam, ispod kreveta se ne usisava radi ljepote nego zato što prašina smeta.
    Pa ovo je definitivno pitanje kriterija, slažem se... ali kakva koristu usisati kraj krevetića, a ispod ne kad će ta prašina i pseća dlaka ionako nakon usisavanja začas biti i kraj krevetića? Ili ako ne usisam oko kante za smeće pa na to smeće stanem i donesem ga natrag u kuhinju i dnevni boravak koji sam usisala?! Pa milu mu majku, ako nešto radiš u kući - radiš zbog sebe! Da TI i tvoje dijete ne udišete prašinu ili pseću dlaku!

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Većina žena koje znam kuburi na isti način s muževima. Ja ne odustajem od svoji kriterija, koji su zbilja minimalni, akos e usisava, mora se usisati i oko kante, i ispod kreveta, i tamo di se ne vidi itd.
    x eto, potpisujem ženu...

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    E, da, Neli, ako on i vadi suđe iz suđerice, možda će i sam vidjeti da se nije dobro opralo kada ga je stavio sa ostacima hrane unutra.
    Neće. Provjereno. Ne jednom je čak izvadio prljavo suđe iz suđerice koje još nije ni oprano i uredno ga pospremio. Sad ima zabranu i da ga vadi dok ne provjeri sa mnom je li oprano

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ovdje je osnovni problem u tuljanu i kad on shvati da je ravnopravni član zajednice, puno toga će se riješiti. Nacrtaj mu: sad izvadi suđe, sad prosteri veš, poslije Dnevnika molim te okupaj dijete.......jer ću ja usisati, napraviti večeru i oprati WC.
    Nije bilo nacrtano, ali je bilo napisano. Nalijepljen popis (sam si ga važno napisao i zalijepio) na unutarnjoj strani njegovog ormara koji otvara nekoliko puta dnevno.
    Ferceralo je jedan dan... nakon toga - kao da popisa nikad nije ni bilo...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Neli prvotno napisa Vidi poruku
    Nije bilo nacrtano, ali je bilo napisano. Nalijepljen popis (sam si ga važno napisao i zalijepio) na unutarnjoj strani njegovog ormara koji otvara nekoliko puta dnevno.
    Ferceralo je jedan dan... nakon toga - kao da popisa nikad nije ni bilo...
    bolja je ideja to nalijepiti ili u hodniku ili na frižideru

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •