da, nije meni problem to što ja sve to moram... nego što mi sve to skupa oduzima vrijeme koje bih htjela provesti s F. i način na koji bih ga htjela provesti... možda su mi očekivanja prevelika, ali majku mu - i on meni fali, pa sigurno i ja njemu tijekom dana
x
"rješavanje" psa na ovaj ili onaj način nije opcija! on je punopravni član obitelji, moja "ljubav pseća od svih pasa najveća" i moja "sreća pseća"i prije bih se svog bubrega odrekla nego njega. jer i on nas voli i sve što traži jest uistinu to malo pažnje, šetnje... i njegova sreća i bezuvjetna ljubav anuliraju sav "trud" oko njega. dapače, vrijeme s njim u šetnji ili trenutak da se pomazimo su i moja terapija...
Pa ovo je definitivno pitanje kriterija, slažem se... ali kakva koristu usisati kraj krevetića, a ispod ne kad će ta prašina i pseća dlaka ionako nakon usisavanja začas biti i kraj krevetića? Ili ako ne usisam oko kante za smeće pa na to smeće stanem i donesem ga natrag u kuhinju i dnevni boravak koji sam usisala?! Pa milu mu majku, ako nešto radiš u kući - radiš zbog sebe! Da TI i tvoje dijete ne udišete prašinu ili pseću dlaku!
x eto, potpisujem ženu...
Neće. Provjereno. Ne jednom je čak izvadio prljavo suđe iz suđerice koje još nije ni oprano i uredno ga pospremio.Sad ima zabranu i da ga vadi dok ne provjeri sa mnom je li oprano
Nije bilo nacrtano, ali je bilo napisano. Nalijepljen popis (sam si ga važno napisao i zalijepio) na unutarnjoj strani njegovog ormara koji otvara nekoliko puta dnevno.
Ferceralo je jedan dan... nakon toga - kao da popisa nikad nije ni bilo...