Cetvrtak: hiking (pravi pravcati, E. bila na sk.izletu pa sam imala vremena): 5h![]()
Cetvrtak: hiking (pravi pravcati, E. bila na sk.izletu pa sam imala vremena): 5h![]()
Ma trudim se, koristim svaku priliku.
Cet. je E. bila na sk.izletu, pa sam imala puno vise slobodnog vremena nego inace (radim od kuce, pa se organiziram sama).
Sad pak radim na tome da i E. ide samnom trcati - naime, oni u skoli idu samo u dvoranu, na baletu imaju drukcije vrste vjezbi, doslovce dijete nije znalo trcati kako treba (uskladiti disanje, korake i ritam). Sad idemo na kraci jogging (jogging uz prekide kombinirano sa brzim hodom), pa nam je i to quality time.
Jucer: hodanje, 4h
Danas planiramo role za pocetak (malo je vjetrovito, a E. mi mrvicu kaslje, ne znam jos).
kavofob može savjet? Vježbam 30 DS level 2 i koljeno me počelo boljeti. Uzela sam si pauzu 3-4 dana. Jillian ima previše naglasak na neke vježbe sa iskorakom i strah me da ću si smrdati koljena. Preporuka za nešto drugo, napominjem da nemam konidicije, trebala bih skinuti 4-5 kg. Thx!
Alkemičarka, ni meni 30ds nikako nije sjeo, mada sam probala samo lvl1. ne znam što bih ti savjetovala jer osim BR nisam ništa drugo probala, vjerojatno će cure koje duže vježbaju znati što bi bilo prikladnije
mislim da je svakako bolje da ne nastavljaš s 30ds jer očito koljena nisu spremna. ja iz istog razloga vježbam BR levele dvostruko vremena od onog što Jillian preporuča; lako za mišiće, njih možemo lako odmoriti, ali zglobove, ligamente i tetive treba čuvati
thx!
BR je body revolution. Probati ću naći torrent.
Imaš i na youtubu (http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI)
I mene su koljena boljela kad sam tek počela vježbati i to isto na 30DS level 2. Vrati se jedno vrijeme na level 1 ili čak prijeđi na level 3. Možeš i kombinirati svaki dan drugi level jer mi se čini da je level 2 baš zeznut za koljena. Prvo trebaš ojačati mišiće pa te više koljena neće mučiti.
I pazi da pravilno izvodiš vježbe (koljena iza stopala).
I'm back!
Vratila sam se u zivot!
Ovaj vikend sam planinarila 6 sati u subotu i samo sat u nedjelju i nisam se uopće zapuhala, to mi je prvi veliki napor nakon terapije zbog anemije, mislim da sam spremna za vježbanje ponovno!
Jedva čekam!
Krećem danas sa nečim laganim! Prijavim se večeras!![]()
Danas lagano trčanje: 5km
Serija trbušnjaka, sklekova i squatova.
(uh, kako lijepo sunce sja, koji je gušt trčati)
zhabica, a ja se baš danas sjetila tebe i kako već dosta dugo pauziraš
ja jutros callanetics, za vikend puno šetnji![]()
Zhabs, jeeeej, super da si tu
Svaka cast za uspon :respect:
Ja isto slinim kad Elly napise sto je radila
No, ide ljepse vrijeme pa se nadam vikendima po brdimaTo nam je femili hobi.
Inace, nisam bila doma za vikend pa nista od vjezbe. No, u subotu sam se prilicno isplesala i iskakala pa se i to racuna![]()
ja sam završila s JM 30 days shreed. stvarno su mi već dosadile te vježbe. jučer sam počela s BFBM, odvježbala pola sata a nakon toga su me prekinuli klinci. BFBM mi se čini malo opušteniji od 30DS (možda zato što nisam MFBM odvježbala do kraja?!?)
i mene jutros prekinuli klinci, na sreću pred kraj callaneticsa, počeli se dodavati s onim loptama preko mene pa ti radi one vježbe za trbuh uz takve "pomagače"![]()
Konačno mi je bolje i prehlada prolazi. Jučer zumba, nadam se danas nastaviti normalno vježbati. Prošli tjedan nisam ništa, dotuklo me.
Posljednje uređivanje od Švrćo : 05.03.2013. at 09:56
Danas w8 i oznojena sam ali sam uspjela bez puno problema, ali w7 je pakao ili su meni ruke tako slabe pa u skleku ne funkcioniram ( a tamo je pola cijele vježbe u skleku) uglavnom idemo dalje :D
Jel mi moze neka poslat na pp link (da radi) za skinut JM 30DS, kolegica na poslu kaze da gdjegod prova da je invalid torrent...
Nije valjda da gledate na you tube-u,ima koja downoladirano?
pa instalirajte mozzilu i downloadajte, ili instaliraj youtube downloader (sve je besplatno i legalno)
Jučer me primila želučana viroza pa je danas pauza.
dolje ispod filma nađeš gumbe/ikone like i dislike, kraj njih stoji oznaka DOWNLOAD
klikneš na nju, pričekaš koju sekundu i onda ti nudi format u kojem želiš downloadati
jednostavno je
Jučer zwow 13, danas zwow 14. 5 rundi za 23.27. Odličan je!![]()
bravo!
ja sam ovo vidjela poslijepodne pa rekoh, idem i ja zwow 14!
kre-pa-la as usual
sve sam osim zadnje vježbe radila identično. malo sam zbog susjedamodificirala pa se nisam okretala već sam radila normalne burbies sa sklekom i skokom. ako me kužiš :D
napravila sam za 18:25 i baš sam hepi. i znojna
zhang, još jednom hvala na preporuci, baš mi je trebala promjena...
jedino sam se loše osjećala zadnjih dana, a i bila sam na putu pa nisam vježbala par dana. i danas poslije ručka popustila kolegici i pojela vrlo slasnu pitu s jabukama![]()
Odmah sam isla vidjeti koji je to 14
Mogla bih ga koji dan ubaciti.
Bas mi je drago da vam se zuzka svidja.
Ja vjezbam od ponedjeljka, temp je prestala u subotu, ali sam jos malo pricekala.
Na tatianu sam se malo opet orijentirala. Dosta sam cardia bila radila nekom zadnjem periodu. Vrijeme je da se malo koncentriram na snagu..
Anci, svaka čast, nema šanse da bih uspjela za 18min.
Kužim, kužim. Ja sam i skokove u dalj. Sama sebi sam bila smiješna, nakon svakog seta vježbi napravim par koraka oko svoje osi da predahnem i idem dalje. :D
Meni je zuzka super. Zanimljivo je i svaki dan škicnem kakve će vježbe biti sljedeći put.
Zumba jučer, i trbušnjaci. Vidi se da dolazi proljeće, odmah nam je gužva na zumbi, a do prije tjedan dana nas je bilo 4 (ustrajne i tvrdoglave vježbačice).
evo u lidlu kome treba nešto od fitness opreme
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl_hr/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=31121
evo i mene
par dana pauze, gosti, perioda, grcevi, posao...
al veceras nastavljam, bas se radujem!
Super, meni treba podloga, a nigdje ih nije bilo ispod 100kn.
Danas zwow 15, 5 rundi -> 27:20. I ovaj je dobar. Majica mi je mokra, kosa mi je mokra, znoj mi je ušao u oči... da dočaram![]()
ni u našem lidlu nema ničega, baš sam se razočarana vratila
cure koje ste kupovale, gdje ste kupile one extension cords i kako se to uopće zove na hrvatskom
ubrzo krećem na BR, a vidim da tamo to treba
Cure,
pretpostavljam da vam padobranci idu na živce, ali riskirat ću. Mjesecima se šunjam oko vašeg topica, ali svaki put kad ga otvorim ili ne razumijem o čemu pišete ili ste tako nabrijane da mi je bed uletjeti.
U svakom slučaju, molim savjet pa se možda i ja ovdje učlanim...
Koma sam! Od poroda je prošlo skoro 16 mjeseci, do toga povremeno idem na yogu i to je to. Inače, volim hodati, plivati, skijati, ovo redovito vježbanje me malo plaši, ali shvatila sam da nemam izbora.
Imam nekoliko problema:
- imam 7 kila viška od poroda, otkako sam prestala dojiti prije mjesec i pol, kile još i rastu. Rekla bih od fizičke neaktivnosti, ne toliko od prehrane, mada nisam neki asketa.
- postala sam troma, svoje tijeo ne osjećam više kao svoje, koma sam sama sebi.
- od nespavanja, krivog spavanja, nošenja djeteta i sl. sva sam potrgana, osjećam da me treba fiksirati. Yoga me povremeno spasi, odem na trening, ali za doma mi je to malo dosadno.
Ali ono za čim osjećam neku potrebu je divljanje, neko redovito luđačko vježbanje koje će me iznojiti, vratiti u kondiciju i od kojega ću početi mršaviti. Dajte mi neku preporuku - čega da se primim, što da downloadam i odakle? Pliz, link ili savjet kako da to nabavim jer za imena tih vježbača, jillian i sl. nikad nisam čula i nemam pojma kakvih sve tehnika ima.
Hvala!
zuska, ja mamama uvijek preporučujem jillian jer se radi o samo pola sata dnevno, to svi mogu ugurat u raspored
a ona je baš ok za početnike
jedino što ti treba su bučice i dobar sportski grudnjak jer ima dosta skakutanja
a za gubitak kila ti (po mom iskustvu) neće biti dovoljno vježbati, morat ćeš vjerovatno malo korigirati prehranu
škicni malo LCHF topik, meni je to dosad najuspješniji način prehrane i gubitka kila
zuska, samo kratko dok mi ne proradi net; apsolutno se slažem sa savjetom betty blue - ja sam uz lchf i body revolution od jillian izgubila 11 kg u malo više od 2 mjeseca
ako hoćeš, budem ti ja poslala, kad mi dođu iz t-scuma i srede liniju
netko je pitao za gume za vježbanje, ja sam kupila na njuškalu i super su mi; metar je 15-25 kn, ovisno o otporu (treba 2 m) i ručke 20-50 kn
betty, proslijedim ti na pp. ovi setovi su ili prekratke gume ili su šuplje pa pucaju
Posljednje uređivanje od kavofob : 07.03.2013. at 16:12
Samo malo da objasnim o gumi (koju ja imam).
To je samo guma. Nema ručke. Duge su oko 2 m. Ako ti trebaju ručke, fino ih omotaš 1x oko ruke :D
Onako su malo pljosnate, pa ne zatežu ruku.
A možeš i stati na njih, pa vježbati npr. ruke -vukući prema gore. Ili noge-lagano da imaš titraj prema natrag s jednom nogom...
Sad,ne znam je li to ono na što si mislila?
Pozdrav svim vjezbacicama![]()
Evo ukljucila bi se u temuvec dulje planiram poceti vjezbati pa nikako! Nadam se veceras procitati postove od pocetka pa mozda dobijem neku ideju! Ja bi neke laganije vjezbe jer jos dosta dojimo, a i noc se ne spava tako da sam kronicno umorna!
Na porodiljnom sam jos par mjeseci pa cu valjda dok krenem radit vratit dobru formu)
Kavofob, ti si moj uzor, da izgubim 11 kg u 2 mjeseca bila bih si najveća faca! Da, pošalji mi tu Jillian..i vratit ću se na LHCF, bila sam na tome kratko, ali onda sam otišla na put..koji je bio i kulinarski izlet.
Hvala svima!
Evo, ja i Giussepe imamo zajednički ulet na topic, možemo se ohrabrivati![]()
lulu-mama, meni fitness gume (bez ručki) nikako ne odgovaraju za BR, možda zato što mi ispadnu prekratke kad namotam na ruku. ove koje sad imam su samo gume 2 m + ručke mislim da dodaju još 20 cm na svau stranu i taman mi ispadne
betty, ovisi koji uzmeš otpor i ručke (ako uzimaš više guma, možeš samo jedne ručke pa prebacuješ s gume na gumu), cijena za jednu gumu od 2m je 30-50 kn, a ručke su 20-50 kn, ja sam uzela te za 50
Zuska, garantirano bi izgubila 10+ kila za cca 2 mj. na lchf-u i BR da imaš 20+ viška (kao što sam ja imala). proradio mi net, pošalji mi mail pa ti šaljem dropboxom.
giuseppe pozdrav i dobrodošla