Stranica 125 od 288 PrviPrvi ... 2575115123124125126127135175225 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,201 do 6,250 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hvala deniii ma bili bi presretni da je bilo kakva kombinacija! naravno!
    najsretnija sam što je sve odlično, savršeno, i plodna voda i posteljice i svaki milimetar svake bebice i mamin tlak i nalazi sve, sve, sve, baš sve je školski! jednostavno savršeno, i ja mogu u miru uživati u prekrasnoj trudnoći!
    baš sam si danas razmišljala kako će si mi sigurno jednog dana faliti da sam trudna i da ću maltretirati muža da moramo na treće

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

meni je cijelu trudnoću kks bila uredna, kao i željezo, ali sam poslije poroda ipak dobila Heferol

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

MM, meni i bez krvne slike dali željezo, od 20. tjedna na dalje, kao duplići to sve uzmu...
    medonija, predivno!!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

123beba, MalaMa, medonija, tako prekrasno,samo uživajte u bebicama..

svi pijete heferol,a ja Ferrum lek..eto,niakvih nuspojava nemam i pijem 2x1..oduvijek mi je željezo koma..
    mi idemo na anomaly scan u Vili sad u četvrtak..jedva čekamo..

a evo,na žalost primjetila sam jučer ujutro sirasti iscjedak,kao glivice..neam pojma otkud ,briseve radila u 1 mj.i sve skroz čisto..hm..sad neam pojma šta ću..dugo mi čekat do iduće kontrole za 3 tjedna

pusa svima

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo i mene cure moje.Muku mucim s proljevom vec cetiri dana,bila u nedj.na hitnoj ginekologiji,jer konstantno imam pritisak na debelo crijevo,i non stop na wc.Na hitnoj mi ctg pokazao male kontrakcije,al cerviks 32 mm (koliki uopce cerviks je normalan?), bebe su ok,i dr.me poslao na zarazno.Na zaraznom danas krv mi izvade,kazu osim anemije ok,te da ce proc uz puno caja i dvopeka, nekakvu otpinu protiv dehidracije ,a ja umirem od gladi.I strah me da sam vec dehidrirala,jer mi dr.na zaraznoj rekla da dehidracija moze smanjit kolicinu plodne vode.I tako,nikako na zelenu granu,taman mucnine prosle,sad opet na dijetu...ali ribice se micu,cak se i tati na dodir javljaju .
    PS,i ja pijem heferol,ali uz obrok,jer mi na zeludac kao kamen pada
    Posljednje uređivanje od Mury : 05.03.2013. at 18:55

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

a joj Mury,tak mi je žao što i kod tebe stalno nešto..samo se drži i bit će sve ok..proći će i to..

a ja evo još ne osjetim svog frajera, sutra punih 21 tt..voljela bi ga osjetiti,ali ne brinem se jer znam da je jako dobro..samo što imam veliku želju da napokon osjetim pokrete..a valda će uskoro

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mury bas mi je zao da te stalno nešto muči, i ja sam muku mucila s proljevom ali kao nuspojavom antibiotika, ali uz dvopek i stapice stvarno prošlo. Sad se bacam na probiotike.
    Nama je pregled u petak, ne mogu dočekati

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

gabi, za što su bili antibiotici?
    mury, nek su ti dali tu otopinu, dali bi ti infuziju da si dehidrirala, al dosta si pila i ne brini
    milasova, osjetit ćeš bebu za koji dan,, moje cure se promigolje, putuju, al ne lupaju, nekad nježno samo, al nije to stalno, i to tek zadnjih par dana, tako ćeš i ti uskoro
    Posljednje uređivanje od mare41 : 05.03.2013. at 19:35

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Prošla su kritična 34 tt, pa izgleda da je nekako došlo vrijeme (čitaj: konačno sam skupila hrabrosti ) da se i ja ovdje javim. Nisam puno pisala, u početku iz razloga što sam vodila listu na našem Odbrojavanju i stvarno mi je bilo teško pisati o svojoj trudnoći dok je u isto vrijeme toliko izjalovljenih nada. Kasnije sam jednostavno pokušavala što više uživati u bebuškama i truditi se ne misliti na išta loše.

Poslijednja tri tjedna sam hospitalizirana i na tokolizi, u konačnici zbog trudova, ali i prijeteće preeklampsije i svih njezinih ružnih nuspojava i inih dijagnoza, koje danas nisu vrijedne ni spomena. Svaki dan je bio dobitak i uspjeli smo izgurati s 31+4 do 34+4. Moji bebači su danas 2300 i 2350, i uskoro ću postati ponosna mama .

I sad vas čitam; neke ste na samome početku, neke u sredini, neke kao i ja odbrojavate zadnje dane. Želim vam od sveg srca mirne i opuštene trudnoće i, koliko god to bilo teško, ne reagiranje strahom na svaku promjenu, normalno ako je sve u redu (meni je najbolja i najvažnija stvar u trudnoći bio moj ginekolog, kojeg sam mogla kontaktirati sa svim pitanjima i dvojbama, i to odmah; prištedjelo mi je sate i dane nesigurnosti i straha pitajući se je li sve u redu). Želim vam da uživate u svakom trenutku – u vašem djetetu, trudnoći, ali i u sebi i u svom partneru - ovo je vaš zajednički put, ili bolj rečeno zajednički početak jednog novog puta. Do 28 tt sam živjela punim plućima, trudila se uživati u svakom danu i to mi je dalo snage za sve ovo danas.

Javim vam se kad se nas dvoje konačno susretnemo licem u lice s ova naša dva mala čuda, koja tako dobro poznajemo s monitora. I sve mi se čini da će to biti uskoro

Ljubim vas sve i sretno!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    a zašto vi svi pijete Heferol meni to nitko nije rekao jel to uobičajeno da se uzima u trudnoći?
    Meni je uvijek krvna slika bila savršena, ali u trudnoći moji twinsi sve popapali, pa sam morala željezo

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bb, draga, sretno, ljubim vas sve 4

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno BB

BB, sretno!

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

BigBlue prekrasno! bebači su lijepo veliki i možeš u miru čekati vaš skori susreti

Mury žao mi je da te stalno nešto muči, valjda je neka virozica i proći će brzo
    iako ti malo zavidim, meni bi pasao lagani proljev koji dan da se očistim, jer me svako malo muči zatvor probala sam lanene sjemenke, probiotike, smokve, sirup smokve i uz sve to taman sve lijepo "profunkcionira" nekoliko dana i onda opet nastane totalni "zastoj" par dana
    ali dobro nek mi je to jedina poteškoća u trudnoći, nitko sretniji od mene!

milasova sigurna sam da ćeš uskoro osjetit frajerčića, pitanje je dana! al razumijem nestrpljivost, ja isto nestrpljivo čekam...

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    bb, draga, sretno, ljubim vas sve 4
    X
    svaka čast BB, odlično ste izdržali, i veliki su...možda neće biti ovnići ali već sad jesu dva mala soma!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mare antibiotici bili za ureaplasmu, pokušavamo je se riješiti ali ne ide bas, tvrd je orah
    BB draga uskoro ćete uživati, diiivno, pusa svima!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

BB sretno od srca!!!!!!!!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

BB sretno!!!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Moe, mliječni proizvodi i željezo se ne vole, probaj to mlijeko/jogurt popiti sat prije ili dva sata poslije željeza. Mislim, nije da će se išta dogoditi, samo se slabije apsorbira.
    A znam za to. Ponekad popijem vodu ili cijeđeni sok umjesto mlijeka, al ipak mi je alpsko mlijeko najdraže, ne mogu si pomoći

Citiraj medonija prvotno napisa Vidi poruku
    opet nisam spavala noćaš, previše uzbuđenja i adrenalina... tatica je isto sav u transu, samo ponavlja da sad ima sve što je ikad želio
    to se zove ljubav!

(btw medonija možda imaš zatvor od Heferola?

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    mi idemo na anomaly scan u Vili sad u četvrtak..jedva čekamo..
    Možda da usput pitaš dr i za iscjedak... ili kontaktiraj telefonski liječnika i prije tih 3 tjedna?

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene cure moje.Muku mucim....
    Žao mi je da imaš probleme, držim fige da što prije prođu. A da pitaš liječnika da umjesto Heferola trošiš nešto drugo što ti neće tako teško sjedati na želudac? Ja sam u početku koristila neki sirup (nejde na recept).

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    Moji bebači su danas 2300 i 2350, i uskoro ću postati ponosna mama .
    Bravo mamice! Sretno do čarobnog susreta!

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

BB, sretno, divan post...tebi i Sejli želim najljepši i najbezbolniji porod

Mury, Milasova, sretno~~~~~~~~~~~~~~ da lijepo izgurate do kraja

medonija, bravo za tebe i tatu i njegov komentar...stvarno čovjek kada ima to što vi sada, i ne treba ništa više u životu

mare, gabi, deni, sretno

svim našim divnim trudnicama~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god treba i u kojoj god fazi da su
    Posljednje uređivanje od mostarka86 : 05.03.2013. at 21:44

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

BB sretno ... Ceka te najljepse doba

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    Prošla su kritična 34 tt, pa izgleda da je nekako došlo vrijeme (čitaj: konačno sam skupila hrabrosti ) da se i ja ovdje javim. Nisam puno pisala, u početku iz razloga što sam vodila listu na našem Odbrojavanju i stvarno mi je bilo teško pisati o svojoj trudnoći dok je u isto vrijeme toliko izjalovljenih nada. Kasnije sam jednostavno pokušavala što više uživati u bebuškama i truditi se ne misliti na išta loše.

Poslijednja tri tjedna sam hospitalizirana i na tokolizi, u konačnici zbog trudova, ali i prijeteće preeklampsije i svih njezinih ružnih nuspojava i inih dijagnoza, koje danas nisu vrijedne ni spomena. Svaki dan je bio dobitak i uspjeli smo izgurati s 31+4 do 34+4. Moji bebači su danas 2300 i 2350, i uskoro ću postati ponosna mama .

I sad vas čitam; neke ste na samome početku, neke u sredini, neke kao i ja odbrojavate zadnje dane. Želim vam od sveg srca mirne i opuštene trudnoće i, koliko god to bilo teško, ne reagiranje strahom na svaku promjenu, normalno ako je sve u redu (meni je najbolja i najvažnija stvar u trudnoći bio moj ginekolog, kojeg sam mogla kontaktirati sa svim pitanjima i dvojbama, i to odmah; prištedjelo mi je sate i dane nesigurnosti i straha pitajući se je li sve u redu). Želim vam da uživate u svakom trenutku – u vašem djetetu, trudnoći, ali i u sebi i u svom partneru - ovo je vaš zajednički put, ili bolj rečeno zajednički početak jednog novog puta. Do 28 tt sam živjela punim plućima, trudila se uživati u svakom danu i to mi je dalo snage za sve ovo danas.

Javim vam se kad se nas dvoje konačno susretnemo licem u lice s ova naša dva mala čuda, koja tako dobro poznajemo s monitora. I sve mi se čini da će to biti uskoro

Ljubim vas sve i sretno!
    BB sretno ,,:klap

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

BB draga, još malo i vaša dječica su s vama.
    Baš te gušt čitati.
    Di si, u petrovoj na cef-u?
    Ja ću vjerojatno u petak navratit pa ako si za da te dođem pozdravit.

Mi smo sutra punih 19 tt i ne mogu vjerovati kak mi vrijeme brzo ide... Joj jedva čekam i ja doći u BB-ine tjedne i slatko očekivati svoje ljubavice

pusa curke moje drage i čuvajte se.

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

BB vi ste daleko dogurali , kako to brzo prođe,zar ne? mi ćemo na sljedećem pregledu skoro biti kao vi. sve ne vjerujem. želim ti da sve bude uredu do kraja i brz porod!

Mala Mimi meni je, koliko znam, uvijek željezo bilo uredu. i sad je, ali je dr. rekao da ne bi trebalo da zbog manjka željeza nakon poroda ne mogu dojiti. očito je vezano jedno uz drugo.

milasova
    ja bih na tvom mjestu zvala dr. i ja sam se malo splašila svog iscjetka i nekih par dana sam ga promatrala da vidim jel umišljam ili je stvarno drugačiji. i otišla sam dr.između kontrola. bolje da odeš pa i da nije ništa.

mury meni je dr. na anomaly scanu rekao da mi je cerviks 30mm i da je to odlično,da je sve ok.

medonija potpuno te razumijem, ja sam u tramvaju morala skidati kaput, što od vrućine, što zbog toga da pokažem svoj trbuh, neka ga svijet vidi

svima želim mirne trudnoće i vesele bebe u bušama

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam sad vadila krv (prošli tjedan ali čekam i druge nalaze pa da podignem) baš me zanima kakvo je meni željezo, nekad davno sam bila anemična i uzimala sam taj Heforal ali mi je bio grozan imala sam zatvor od njega pa mu se baš ne veselim...
    BB baš mi je drago da se dogurali tako daleko još malo do susreta ha?
    Amyx kako ti sa svojim bebicama, čovječe ja sam mislila kad rodeš da ćeš biti toliko zauzeta da nećeš stići proviriti na kompjuter a izgleda da si se ti dobro organizirala?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure, hvala vam na podršci ! Evo, danas je bolje, cijelu noć nisma išla na wc (osim naravno piškiti ), i pritiska onog odvratnog više nema. Ali i dalje ću se držati dijete, popila tableticu za obnavljanje crijevne flore, i smiksala prašak protiv dehidracije...
    BB, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši skori sustret sa tvojim mišićima
    Gabi25, a joj, nisma znala da se boriš sa beštijom, evo ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je se uskoro riješiši zauvijek !!!
    Milasova, uskoro će se tebi tvoj frajer javiti, i mene su moji naglo počeli lupati prije 10-ak dana, i sve jače svaki dan...mislim da su i prije lupkali, ali slabije, i ja nisam bila sigurna jesu li to oni, ali sad znam da su to oni bili
    I svima ostlima šaljem veliki
    Posljednje uređivanje od Mury : 06.03.2013. at 10:19

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Amyx kako ti sa svojim bebicama, čovječe ja sam mislila kad rodeš da ćeš biti toliko zauzeta da nećeš stići proviriti na kompjuter a izgleda da si se ti dobro organizirala?
    Ja se moram pohvalit da su moje bebice super. Papaju i spavaju, ne zaje...nas. A kad su budni zabavljaju se medusobno, pricaju si nekaj i tak. Sad su poceli promatrat sve zivo po stanu, smiju se lampi,lusterima...tako da ja uglavnom imam vremena skoro pa za sve, caki za komp. Jedino bi voljela odspavat malo vise od 3-4 sata u komadu . Ali ne zalim se. Uzivam...

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

amyx bebice su predivne, prave buhtlice

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

BB sretno i da što više izgurate 3u1!
    Mury drži se draga,sve ćeš to zaboraviti kad zagrliš svoje srečice
    amyx kod mene je jedna pa još ne spavam 3-4 sata u komadu ali kao i ti ne žalim se
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~11 za našu sejlu

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj MalaMa prvotno napisa Vidi poruku
    BB vi ste daleko dogurali , kako to brzo prođe,zar ne? mi ćemo na sljedećem pregledu skoro biti kao vi. sve ne vjerujem. želim ti da sve bude uredu do kraja i brz porod!

Mala Mimi meni je, koliko znam, uvijek željezo bilo uredu. i sad je, ali je dr. rekao da ne bi trebalo da zbog manjka željeza nakon poroda ne mogu dojiti. očito je vezano jedno uz drugo.

milasova
    ja bih na tvom mjestu zvala dr. i ja sam se malo splašila svog iscjetka i nekih par dana sam ga promatrala da vidim jel umišljam ili je stvarno drugačiji. i otišla sam dr.između kontrola. bolje da odeš pa i da nije ništa.

mury meni je dr. na anomaly scanu rekao da mi je cerviks 30mm i da je to odlično,da je sve ok.

medonija potpuno te razumijem, ja sam u tramvaju morala skidati kaput, što od vrućine, što zbog toga da pokažem svoj trbuh, neka ga svijet vidi

svima želim mirne trudnoće i vesele bebe u bušama
    evo malo se šlepam i potisujem sve
    medonija baš mi je drago i neka sve bude ok....
    ja sam na pregledu za oko 7 dana i možda i mi saznamo spol...ali mi je tko ne važno šta je.....

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

moe sorry kaj ti nisam odg do sad. prošli ponedjeljak je pisalo crl=38,49cm
    bb sretno. već ste veeeliki.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Cure, tako vas je lijepo čitati!!!! Ja u zadnje vrijeme manje pišem jer me mob nešto zeza a do kompa nikako da dođem, ali zato svaki dan pogledam kako ste mi!

BB već sam se pitala di si nam ti i kako ste... Držim da što duže izdrzite u komadu!

Medonija, tako si me nasmijala sa svojim zlo i naopako

Vidim da se borite sa svim i svacim pa šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~ da svima nama sve bude baš kako treba i da uživamo sa svojim bebicama...

E da, ja isto često ne mogu skinuti osmijeh s lica jer me moja curka svako malo podsjeti da nisam sama

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Cure, mi smo 8+6 i danas sam na ulosku vidjela svjetlo smeckasti iscjedak. Skroz malo. Ok..moram reci da uuzimam vaginalno utrice. I jucer je bilo malo obojeno da nisam ni bila sigurna jel iscjedak, ali danas vidim da jest..
    What the heeeell? jel netko tako nesto imao?
    Posljednje uređivanje od spodoba : 07.03.2013. at 06:07

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene cure moje.Muku mucim s proljevom vec cetiri dana,bila u nedj.na hitnoj ginekologiji,jer konstantno imam pritisak na debelo crijevo,i non stop na wc.Na hitnoj mi ctg pokazao male kontrakcije,al cerviks 32 mm (koliki uopce cerviks je normalan?), bebe su ok,i dr.me poslao na zarazno.Na zaraznom danas krv mi izvade,kazu osim anemije ok,te da ce proc uz puno caja i dvopeka, nekakvu otpinu protiv dehidracije ,a ja umirem od gladi.I strah me da sam vec dehidrirala,jer mi dr.na zaraznoj rekla da dehidracija moze smanjit kolicinu plodne vode.I tako,nikako na zelenu granu,taman mucnine prosle,sad opet na dijetu...ali ribice se micu,cak se i tati na dodir javljaju .
    PS,i ja pijem heferol,ali uz obrok,jer mi na zeludac kao kamen pada
    Mury, probaj iz Bosne ili Srbije nabaviti tot hema http://www.serolf.com/professionalli...A/tothema.html
    Lagano pada na zeludac, a odličan je preparat. Šteta, kod nas ga nema.

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj spodoba prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, mi smo 8+6 i danas sam na ulosku vidjela svjetlo smeckasti iscjedak. Skroz malo. Ok..moram reci da uuzimam vaginalno utrice. I jucer je bilo malo obojeno da nisam ni bila sigurna jel iscjedak, ali danas vidim da jest..
    What the heeeell? jel netko tako nesto imao?
    Ja. Nasli su mi ureaplazmu. Ona zna prouzrocit u ranoj T smeckasto krvarenje. I bitno je rjesit ju ak je to

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

spodoba, bolje bi bilo pitat ko nije smedjario nego ko je, meni je znalo bit i crveno, al malo, vise smedji iscjedak, bio hematomcic koji se cijedio, znaju dr reci da je to i manjak progesterona

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

mare, ovo moje je svjetlo smedje...a progesteron mi je bio super zadnji put. ako se ne varam oko 70. istina da sam na dvije strane imala zuto tijelo, a zadnji put se vidjelo samo na lijevoj strani, dakle na desnoj je nestalo. a cini mi se i da je na lijevoj zut tijelo bilo vece. sad je na kojih 25-30mm

@beilana - briseve sam radila prije trudnoce i sve je bilo ok.

nista, zvat cu ordinaciju, otvaraju tek u devet. tko ce to docekati.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

možda je hematom u pitanju to je dosta često koliko vidim

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

spodoba meni ti je tako smeđe brljavilo nekih 2-3 tjedna svakih 5 dana. uzrok: nepoznat. bris napravila- bakterija nije bilo. hormoni prije ivf svi ok. kako je došlo tako je sa nekih 9 tt nestalo.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

spodoba, ne znam sta ti mogu reci preko tel., vjerojatno da mirujes, meni je jednako curkalo dok sam lezala i dok sam hodala

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj MalaMa prvotno napisa Vidi poruku
    spodoba meni ti je tako smeđe brljavilo nekih 2-3 tjedna svakih 5 dana. uzrok: nepoznat. bris napravila- bakterija nije bilo. hormoni prije ivf svi ok. kako je došlo tako je sa nekih 9 tt nestalo.
    hvala cure
    naravno razmisljam i o hematomu, ali u ponedjeljak na UZ nije se vidjelo nista upadljivo. ja sam na heparinu i aspirinu, naravno da razmisljam da to nije malo previse. sad sam radila PH test i PH je ocito u normali. dakle ne bi trebalo biti ni infekcijje.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A zašto i jedno i drugo mislim heparin i aspirin jel to nije odbačeno u novijoj praksi? Još ako krvariš...

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

tako je doc rekao. KSS i PTT i quick su bili dobri, pa valjda polazi od toga da ne treba nista mijenjati na terapji.
    pitat cu danas.
    Posljednje uređivanje od spodoba : 07.03.2013. at 09:31

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mojca, hvala za savjet, probat ću taj preparat nabaviti u Bosni.
    Spodoba, samo miruj, ja sam na 6+5 bila na UZV, i tada se nije vidio nikakv hematom, da bi na 7+5 imala poplavu, krvavi komadići iz mene ispadali (sorry na opisu), bila sam sigurna da su bebe otišle, umrla od straha...kad na UZV oba srca kucaju, imala hematom, i taj hematom je curkao točno do 15+2 ( to je bio zadnji dan curkanja). S tim što je nakon 10-og tj. par dana čisto, pa par dana curka, i smeđe, i rozo, i narandžasto...ali na kraju sve ok Bogu hvala, evo sad me konstantno lupkaju
    Vjerujem zato da će i kod tebe biti sve ok, samo se smiri, sve su to implantacijska krvarneja i posljedice pucanja kapilara dok se posteljica formira ( tako mi je dr. na SD pojasnila) i evo ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
    Posljednje uređivanje od Mury : 07.03.2013. at 10:42

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Spodoba, evo ja sam isto prošli tjedan u 8 tt,malo prokrvarila, nakon toga sam imala
    smeđkasti iscjedak par dana i sad se sve smirilo. Isto mi dr na UZ tjedan dana nije
    vidio nikakav hematom, da bi mi sad na kontroli ovaj tjedan rekao da je bio ipak hematom u pitanju.
    Bit će sigurno sve u redu, ja sam morala samo mirovat tih par dana.
    Sve najbolje ti želim!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

A zašto i jedno i drugo mislim heparin i aspirin jel to nije odbačeno u novijoj praksi? Još ako krvariš...
    Ja sam koristila Fraxiparin i aspirin...Kad bi prokrvarila nisam taj dan pila aspirin ali bi navece normalno dobila fraxiparin.Ali ja nisam imala hematom nego placentu previu,pa je to mozda drugacije?

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

evo da se javim..bebolino je porastao skoro 4mm od ponedjeljka, ne vidi se nikakav hematom, napravljen je bris.
    pricala sam i s mojom gyn a i lucijem..kaze mirovanje, magnezij, a luci kaze i normici 1x2mg..

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Lijepe vijesti spodoba i još ako je bris sterilan onda stvarno možeš odahnuti. Dobro je mare napisala - više ih je imalo tih smeđarenja, pa čak i krvarenja nego ne... Ako ti je progesteron već jednom pomogao, zašto ne pitati lučija opet (ako ovo pto su ti dali ne pomogne puno).

Milasova, kako je prošao anomaly (ako sam dobro ubrala, jučer ste imali)?

Mury, nadam se da se sve smirilo...

Svima vama šaljem milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje

Hvala puno na podršci i lijepim riječima, još smo u komadu (danas ravno 35 tt) i još se ne damo van!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Spodoba, bravo za mrvu
    BB, pa ti si nam još u komadu, samo naprijed curo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
    Ja sam puno bolje, mada još tu i tamo idem na wc dnevno do 5 puta, ali to je ništa naspram onih 10-15.
    Posljednje uređivanje od Mury : 08.03.2013. at 08:43

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

bigblue, ma mora da je sterilan. jucer sam radila PH test koji je bas kako treba. stoga ne vjerujem da ce bris biti los.

cure, mazite svoje buse i uzivajte. kad se porodite bit cete sretne uz svoje mrve, ali ce vam kugla nedostajati..hehe

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Drage moje, sretan Vam Dan žena i želim Vam od srca da iduće godine/i krajem ove dobijete još jednu ženicu ili dečkića koji će vam u budućnosti nositi buketić (a može i oboje) !
    Puse

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •