Stranica 65 od 83 PrviPrvi ... 1555636465666775 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,201 do 3,250 od 4140

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Gledam u Konzumu sir i vrhnje, posudica od 250g K+ 3,99kn do toga Dukat sir i vrhnje ista količina 10,99 i jedno i drugo je proizvedeno u Hrvatskoj. Kupila sam ovo jeftinije i jako je fino jedino me smeta što ne piše proizvođač, već samo "zemlja porijekla Hrvatska, na tržište stavlja Konzum"
    ...i kako je moguće da ovo Dukatovo košta skoro tri puta više?!?!

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

meni se čini da je ovo k+ od meggle, znam da ga oni dovoze

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

na dosta proizvoda ima ona oznaka proizvodjaca, u malom krugu. ista oznaka - isti proizvodjac. ja sam tako bas u konzuma primjetila da je abcela namaz isti njihov kplus, kao i wudy hrenovke a cijene naravno drugacija

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

jednom prilikom sam našla k+ namaz s poklopcem abecele, definitivno ista stvar.
    volim robne marke, šta ću

kako birate brašno?
    kupila sam u plodinama neko đakovačko pa mi nije bilo dobro, a inače uvijek uzmem ta slavonska i budu ok.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

U Lidlu se pojavila nekakva deluxe linija proizvoda među kojima je i crni čaj Darjeeling, FTGFOP1, first flush, prava poslastica za čajoljupce. 100g za 20kn

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj bijelko prvotno napisa Vidi poruku
    jednom prilikom sam našla k+ namaz s poklopcem abecele, definitivno ista stvar.
    volim robne marke, šta ću

kako birate brašno?
    kupila sam u plodinama neko đakovačko pa mi nije bilo dobro, a inače uvijek uzmem ta slavonska i budu ok.
    brašno ne kupovati u interšparu (ni griz) puno je nekih crvića....
    svaki put mi se to dogodilo....
    bilo da sam išla u špar na branimirovoj, gardenu ili cc1
    njihova s-budget marka

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja kupim sparovo brašno i nema crvića i za razvlačenje bureka zakon njihovo glatko brašno!

zmajica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Meni isto ok, nikakvih podstanara unutra :/
    Najčešće iz Gardena.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ja kupujem stalno njihovo brašno i sve je ok. Garden.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Brašno u Lidlu (ne znam više tko ga proizvodi, netko naš), od 5 kg je odlično. Kad bude na akciji, cijena je ok

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa Vidi poruku
    Brašno u Lidlu (ne znam više tko ga proizvodi, netko naš), od 5 kg je odlično. Kad bude na akciji, cijena je ok
    Je osim ako greškom ne kupiš oštro kao ja, pa onda neznaš kaj bi s njim.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa Vidi poruku
    super da znam, bude mi puno kupit 5 kg ako ne valja.
    spar nemamo

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ma nu ponude od 14. 3.!
    Sto stvari koje smo ovdje spominjali: cheddar, Slavonac, bakalar, špecle, snižene tamne čokolade...

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

A nu mene, nigdje linka

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj njokica prvotno napisa Vidi poruku
    Kupila sam danas u Lidlu trudničke hlače od pamuka. Savršene su, vrijede svake lipe, bar po prvom dojmu nošenja (65 kunića) - toplo preporučam
    Ni jednih jedinih u Brodu nema

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja se ne mogu pomiriti s onim njihovim samoposlužnim sistemom pekarskih proizvoda i točka.
    Znam da tete na odjelima pekarnica nemaju uvijek sterilne ruke, ali ovako... kad sam vidjela da je striček ispred mene u Lidlu isprepipao 6 kruhova dok nije našao neki koji je njemu dobar, i to sve bez rukavica- bljak!

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj emira prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se ne mogu pomiriti s onim njihovim samoposlužnim sistemom pekarskih proizvoda i točka.
    Znam da tete na odjelima pekarnica nemaju uvijek sterilne ruke, ali ovako... kad sam vidjela da je striček ispred mene u Lidlu isprepipao 6 kruhova dok nije našao neki koji je njemu dobar, i to sve bez rukavica- bljak!
    Šta nema onih štipaljki i boxova? Kod nas ne možeš isprepipavat,već sa štipaljkom si izbaciš koliko ti treba i onda te vadiš, do ovih drugih ne možeš doći....dok u Njemačkoj ( nisam sigurna da li je Lidl ili Aldi ) imaju veliki neki automat i onda stisneš koji proizvod želiš, pa on izbaci.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj emira prvotno napisa Vidi poruku
    nikad ne uzmem onaj koji je već "doguran" preko one rešetkice, ove koji su iza valjda nitko od kupaca nije dirao. vjerujem da pipkaju, naš narod je takav.

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Vjerujem ja da pipkaju, ali mislim da te iza rešetke nije moguće pipkati, čini mi se nemoguće....

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

i ja mislim, ona se savija samo u jednom smjeru.... valjda
    moram u lidl, da proučim

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Je osim ako greškom ne kupiš oštro kao ja, pa onda neznaš kaj bi s njim.
    :lol

i meni je odvratno to s kruhom, iako ga ne kupujem tamo (bar ne te), ja sam im slala upit u vezi s tim, pa su rekli da nastoje educirati kupce, staviti studente da obučavaju ljude... mah...
    svaki put kad sam tamo BAREM jednu osobu koja uzima rukama ili pipa...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

super da znam, bude mi puno kupit 5 kg ako ne valja.
    spar nemamo
    spečeš pet puta kruh i potrošiš

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

da, to brašno u lidla je super. ja ga koristim i za kruh i za kolače i sve 5

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nikad ne uzmem onaj koji je već "doguran" preko one rešetkice, ove koji su iza valjda nitko od kupaca nije dirao. vjerujem da pipkaju, naš narod je takav.
    Pa upravo to, prebace si preko rešetke dva-tri komada (ukoliko se radi o manjim proizvodima, mislim da 3 kruha ne stanu u prostor pred rešetkom) i onda ispipavaju. Ove koji zaostanu, opet na kraju netko uzme. Sumnjam da bacaju.
    Iako je po meni diskutabilno da li je taj samoposlužni sistem u skladu s načelima HACCP-a (iz Lidla kažu da da), nažalost radi se isključivo o uštedi na radnoj snazi. Ne moraju imati posebnog djelatnika na odjelu pekarnice. I prije, dok su imali pojedinačno zamotana peciva i kruhove, i to je morao netko zamotati i etiketirati. Sada je tu jedan čovjek manje.
    Ista je stvar sa tzv. shelf ready transportnim kutijama. Ukoliko obratite pažnju po trgovačkim centrima, sve je manje "slagača polica", i sve više se prelazi na kutije u kojima je roba već složena, samo makneš poklopac i staviš u policu. U Lidlu je 80% takvih kutija.

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Lidl je takav koncept trgovine, meni osobno izgleda kao skladište ( doduše, malo bolje skladište ), i svi Lidlovi u kojima sam bila i u Hr i u Njemačkoj su skoro isti. Ali meni se to sviđa, ja ga baš volim i njihovi proizvodi su mi stvarno dobri. Tamo kupujemo i rižu, i brašno, tjesteninu, gotovo sve namirnice, kruh tamo ne kupujemo, imamo pekaru preko puta kuće ( nije mi ni Lidl daleko ), ali znam nekad kupiti kroasane tamo kada su na akciji, stvarno su mi fini. Super su mi one njihove baby mrkve ( smrznute ), dok recimo Kauflandove mi nisu dobre, prevelike su. Što se tiče radne snage, vjerujem da se ljudi tamo narade, jer u opisu posla im je sve, od blagajne do skladišta, ali narade se i u drugim centrima, ali za puno manju plaću...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jeste probali Creme Brulee iz uskršnje ponude? Mljac, ma savršenstvo!

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

To ono u kutijama, kao oni gotovi kolači? Super su mi te njihove božićn i uskrsni, ona njihova glazura je fenomenalna. Od uskrsnih slatkiša meni su hit one kugle ( ili su jaja ) punjene ili mliječnim ili nugatom i nekim krispijem.... mljac

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

progutalo mi pola slova....

*božićni i uskrsni artikli

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo mene iz Lidla, išla kupiti one pahuljice od meda ( trenutno mi jedino od njih nije muka ) i malo prohodam po Lidlu, kad tamo trudničke hlače i trenirke, uzela sam i hlače i trenirku, hlače su mi dobre, ona guma mi se čini super i da će još dosta stomaka stati u nju, a i same hlače su rastezljive, pa se nadam da cu ih do kraja trudnoće bez problema nositi. Trenirka mi baš nije sjela, preširoka mi je, nju ću vjerojatno vratiti.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

jel tko probao onaj tekući deterđent za robu, formil, danas na akciji 2 litre za nekih 20 kn? ja sam uzela za šareno da probam.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

formil je dobar prašak

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku

mmmmm, a i staklenke su krasne. Bilo je te kreme za Božić i sva sam bila sretna kad sam ju opet ugledala. Evo dva pakiranja čekaju u frižideru.
    http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl....xsl/31443.htm
    evo je na prvoj slici

I super su mi oni američki jogurti od karamela.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

šta mi bi da otvorim taj link u pola 10.... a znala sam šta je....

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja koristim Formil tekući i super mi je.
    A super su mi i Lidlove (mislim da su W5) tablete protiv kamenca za perilicu rublja. MM ih je slučajno kupio umjesto tableta za perilicu suđa i bila sam u prvi tren ljuta na njega, jer je naravno bacio račun pa nisam mogla zamijenit.
    Al kad sam ih počela koristit, skužila sam da je Calgon nula. Od ovih tableta mi doslovce otpadaju komadi kamenca s perilice, u 2 tjedna sam morala 2 puta čistit filter jer je bio pun otkinutog kamenca, dok kod Calgona to nikad nije tak otpadalo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Roko_mama prvotno napisa Vidi poruku
    A super su mi i Lidlove (mislim da su W5) tablete protiv kamenca za perilicu rublja. MM ih je slučajno kupio umjesto tableta za perilicu suđa i bila sam u prvi tren ljuta na njega, jer je naravno bacio račun pa nisam mogla zamijenit.
    Al kad sam ih počela koristit, skužila sam da je Calgon nula. Od ovih tableta mi doslovce otpadaju komadi kamenca s perilice, u 2 tjedna sam morala 2 puta čistit filter jer je bio pun otkinutog kamenca, dok kod Calgona to nikad nije tak otpadalo.
    A kako se to koristi ? ubaci se s praškom za pranje , ili?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

[QUOTE=Beti3;2368841

I super su mi oni američki jogurti od karamela.[/QUOTE]

uh, kako ovo dobro zvuči
    a taman se spremam u dućan

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa Vidi poruku
    A kako se to koristi ? ubaci se s praškom za pranje , ili?
    Da, ubaci se s praškom za pranje, odnosno ja prvo stavim tabletu pa prašak.
    A prvi put sam stavila dvije tablete u pretinac za prašak i oprala na prazno, samo sam isključila centrifugu (isto ko kad čistiš na prazno perilicu za suđe)

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    mmmmm, a i staklenke su krasne. Bilo je te kreme za Božić i sva sam bila sretna kad sam ju opet ugledala. Evo dva pakiranja čekaju u frižideru.
    http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl....xsl/31443.htm
    evo je na prvoj slici
    Mmmm vidim ima u ponudi prava mozzarella od bivoljeg mlijeka. Otkada sam je probala sam shvatila zasto ljudi vole mozzarellu ( i ja je sad volim ), prije sam mislila zasto uopce jedu tu bezukusnu gumu. Nadam se da je ova neka kvalitetna, je li netko probao?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

meni mozarela nikad nije izgledala ko guma, a i jela sam pravu mozarelu usred rima

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pravu mozzarelu daju sretne bivolice. Čak dobiju i masažu. Malo je vjerojatno da će u ponudi biti baš takva mozzarela, ali nikad ne znaš. U zadnje vrijeme im se "omakne" poneka prava poslastica.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Roko_mama prvotno napisa Vidi poruku
    Meni tak otpada kamenac kad stavim praznu vešmašinu na program 90 C i u nju ubacim 1-2l najjeftinijeg octa.
    Koliko koštaju te tablete?

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kajsa prvotno napisa Vidi poruku
    Meni tak otpada kamenac kad stavim praznu vešmašinu na program 90 C i u nju ubacim 1-2l najjeftinijeg octa.
    i meni, ocat u konzumu za 3 kune i udri na 90, sve se počisti, kakve tablete, to je sve papilova

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nemam pojma kolko koštaju jer ih je MM zabunom kupil, mislim da su cca 30-ak kuna (ali ih je unutra cca 50-ak komada, i ne stavljam u svako pranje, tak da tu kutiju koju je kupil još uvijek imam), i kak sam i rekla, bila sam ljuta jer je naravno i račun zgubil, pa nisam mogla mijenjat. Vidiš, ocat mi nije pao napamet (a uredno s njim čistim kuhalo, a za perilicu se nisam sjetila.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Mmmm vidim ima u ponudi prava mozzarella od bivoljeg mlijeka. Otkada sam je probala sam shvatila zasto ljudi vole mozzarellu ( i ja je sad volim ), prije sam mislila zasto uopce jedu tu bezukusnu gumu. Nadam se da je ova neka kvalitetna, je li netko probao?
    Probala sam, dobra je.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj kajsa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto tak čistila vešmašinu.
    Al možda probam i te lidlove tablete, da mašina ne pere u prazno, one idu s vešom unutra.

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj xxx prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto tak čistila vešmašinu.
    Al možda probam i te lidlove tablete, da mašina ne pere u prazno, one idu s vešom unutra.
    SAMO USPUT: ulijeva li se ocat u bubanj ili u pretince za prašak?

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ja sam u pretince za prašak i omekšivač, tek toliko da i njih malo operem.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    ima li toga još? ja sam danas tražila u trgovini i nisam našla, a u novom uskršnjem letku nema

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Trebalo bi biti, osim ako nisu rasprodane sve zalihe. Ja sam se već vraćala u Lidl po repete (onaj kod Arene). I onaj tiramisu odn. pire s jagodama u staklenoj čaši je prefin. Samo gledam kako mi raste trbuh od te njihove uskršnje ponude...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ocat u konzumu za 3 kune i
    Ja sam najjeftiniju litru našla baš u Lidlu za 3,5 kune, jeftinije nigdje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •