e da, mare, i ja baš jedva čekam druženje u utorak! Baš se veselim!
e da, mare, i ja baš jedva čekam druženje u utorak! Baš se veselim!
I ja se veselim druzenju,da vidim svoje terminuse,a i ostale cure naravno![]()
moe, pa kad je pregled? druzenje se zna oduzit, da dam broj pa da provjeris jesmo jos tamo?
milasova, mury nam nece moci doci
pozdrav cure, danas mi je točno 6+0 tt i u noći oko 2h sam primjetila opet smeđi iscjedak na dnevnom..dalje mi lagano pljucka, lagani su i grčevi ali ništa jako bolno...na terapiji sam 3x2 vaginalno utrići,inače mi je bilo smeđarenje 14dnt i dalje ništa ( do danas ) jel molim vas imala koja takvo iskustvo? moj soc. ginić radi danas popodne i obavezno ću zvati... ali užasno se bojim...
![]()
Sivka ovdje je puno cura imalo i smeđarenje i pravo krvarenje i na kraju je sve bilo dobro.. Miruj i možda da piješ utriće dok se ne javiš svojem dr..
Bit će sve ok![]()
Jeste li vi koristile kakve antibiotike ili kapi za nos (antibiotske) tijekom trudnoće. Ja imam opet upalu sinusa i već nekoliko dana boli glava, inhalacije mi ne pomažu kao ni razna ispiranja...
mm, dr će ti reći za antibiotik, a ja kupila lupocet-u slučaju da bi nekad zatrebalo, kažu da samo to smijemo kao analgetik i antipiretik
sivka, bubimitka ti sve rekla, zaista to nije neuobičajeno
Sejla čestitam na malenoj ljepotici.
Terminušice Moe, jel se vi to gledate kod više dr ili samo meni vrijeme leti? Čini mi se kao da je nedavno bio nježni izvještaj sa posljednjeg druženja...
Matahari mila, želim ti brz i lagan porod, a onda duuugo godina uživanja u vašoj šmizlici![]()
hvala cure, malo ste me smirile..nadam se da bude sve ok...
Sivka čestitam na trudnoći!!!
Ne boj se ne mora biti ništa loše,ja sam isto imala tjedan dana lagani smeđi iscjedak i na kraju je sve dobro ispalo,moja mrvica će uskoro 3 godine!
samo miruj i obavezno se javi giniću.
baš mi je drago zbog tebe!!!
cure,
lekadol i lupocet sadrže istu djelatnu tvar: paracetamol.
uf sad mi lakše, a i čini mi se da mi je još davno rekla dr. da se smije u trudnoći to dvoje
mare41 pošalji mi broj u inbox, thnx!
maca papucarica - dobro si primjetila, imala sam prošli tjedan neki issue - nisam znala jel plodna voda iscurila u snu il nešto drugopa sam imala hitan pregled odmah taj dan a i dogovoren je redoviti pregled 2 tjedna ranije za svaki slučaj
da se uvjerimo da je sve ok
Trebala sam tek 26.3. al eto idem sutra![]()
Bar ćete čitati novi izvještaj![]()
Posljednje uređivanje od Moe : 11.03.2013. at 10:12
sejla čestitam na prekrasnoj curici uživajte mazite se i pazite![]()
Sejla čestitam na curetku - savršena je!
čestitke i Big Blue! nadam se da je sve i više nego dobro!
matahari,
još malo do časa koji će zauvijek promijeniti tvoj život.
sretno!
Cestitke Sejli i BB!!!!
Ja cure mojeu bolnici,vodenjak mi u rodnici,ne mogu mi ni serklazu napravit.Sad lezim 24 sata,i dobivam antibiotik venozno....svaki izgurani dam je pobjeda za nas!
Mury,
draga, mislim na tebe i tvoje bebice.
Izdržite još dugo.
~~~~~
Ajme Mury draga držite se, pa šta se dogodilo? Kako si skuzila za vodenjak?
Sejla čestitke na prekrasnoj curki.
Mury vibrice da izdržite do kraja.
Sejla čestitam na prekrasnoj bebici,uživajte!
Mury,držite se![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 11.03.2013. at 19:50
A joj,Mury,draga,drzite se..
Vibram iz sveg srca da sto duze izdrzite skupa i da na kraju sve bude dobro~~~~~~
Mury, želim ti još puno, puno dana s bebicama na sigurnom, u tvojoj "buši", mislim na vas![]()
Mury draga pa kak se to dogodilo? Drzim fige i mislim na vas. Puno vibrica za mrve da se jos ne guraju van i da uspijete izdrzati skoro do termina. Samo bez nerviranja polako dan po dan.
mury, za tebe i bebice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Da sve bude u najboljem redu! Drži se!
Mury, vibram iz sveg srca da što duže mrvice budu u pupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga Mury,
drži nam se, i čuvaj sebe i bebice.
Da ostanu s tobom što dulje i da sve bude dobro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury draga, šaljem sve moguće vibre da izdržite čim duže ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A joj Mury...mislim jako na vas i želim vam da izdržite što dulje i da sve ispadne najbolje moguće.
Pusa velika i drž'te se.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga BB,
čestitam na prekrasnoj dječici.
Tebi želim brz oporavak i skori odlazak doma da možete svi skupa počet uživat onak zapravo a malcima želim dobrodošlicu na ovaj svijet.![]()
Mury da čim duže izdržite~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
Hvala vam drage moje![]()
Mury, drž nam se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
BB, čestitke na prekrasnoj dječici![]()