Pokazuje rezultate 1 do 50 od 792

Tema: Znate li kako izgleda fiziološki porođaj?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku

Glede fiziologije dlaka, ako je itko od vas na 1.60 visine imao promjer trbuha od 120 cm u najsirem dijelu taj jako dobro zna da je ikakva frizurica fizicki nemoguca, ako se pridoda 4,5 kg djeteta, 880 gr posteljice pa dajte se tako legnite ili namjestite na bilo koju pozu friziranja. Nemoguce, i nepotrebno. I nebitno u takvoj situaciji. I trudnici i partneru. Postaju druge stvari prioritetima tada
    "frizura" je bitna meni. nemam je radi ginekologa ili doktora, bas kao sto imam odrezane nokte radi sebe, pa kad ih vise nisam mogla rezati, od trbuha (jedva sam i carapu obukla) otisla sam na pedikuru. bas kao sto sam za frizuru otisla kozmeticarki. ne odrzavam nokte ili frizuru samo u trudnoci vec i kad nisam trudna, bas kao i ispod pazuha ili na nogama. ili obrve.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    "frizura" je bitna meni. nemam je radi ginekologa ili doktora, bas kao sto imam odrezane nokte radi sebe, pa kad ih vise nisam mogla rezati, od trbuha (jedva sam i carapu obukla) otisla sam na pedikuru. bas kao sto sam za frizuru otisla kozmeticarki. ne odrzavam nokte ili frizuru samo u trudnoci vec i kad nisam trudna, bas kao i ispod pazuha ili na nogama. ili obrve.
    potpisujem Ja 3 dana prije poroda ošla kod kozmetičarke na frizuru i pedikuru, sreća da jesam, nije me poslije vidjela neko vrijeme ))

I iskreno, meni je klistiranje bilo ok. Neka sam ja išla na wc. Ionako sam i poslije cijelo vrijeme imala filing da ću se ukakati i to mi je bio mali bad.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •