Pokazuje rezultate 1 do 50 od 792

Tema: Znate li kako izgleda fiziološki porođaj?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj klokanica1506 prvotno napisa Vidi poruku
    Ali daj mi čarobnu formulu KAKO da hrvatske primalje budu istovremeno na više mjesta??? I riješila si misterij.
    Naslućujem da se slažeš da bi tako trebalo biti, samo da se nema vremena?
    Nisu sva hrvatska rodilišta pretrpana poput zagrebačkih. Pa je procedura ista... često kao u hitnoj službi. A upravo ta hitnoća dovodi do komplikacija.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Naslućujem da se slažeš da bi tako trebalo biti, samo da se nema vremena?
    Nisu sva hrvatska rodilišta pretrpana poput zagrebačkih. Pa je procedura ista... često kao u hitnoj službi. A upravo ta hitnoća dovodi do komplikacija.
    Da, slažem se da bi tako trebalo biti, ali osim nedostatka vremena nedostaje i hrabrosti liječnika da odstupe od standardnog, rutinskog protokola, hrabrosti da ne poštuju protokol starije službe, hrabrosti i povjerenja da ih rodilja koja odbija bilo kakve intervencije neće tužiti ukoliko dođe do komplikacija, a nedostaje i prostor koji bi zadovoljio svačije kriterije.
    Zapravo kad tako pročitam što sam napisala, imam dojam da nedostaje dostižno.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj klokanica1506 prvotno napisa Vidi poruku
    Da, slažem se da bi tako trebalo biti, ali osim nedostatka vremena nedostaje i hrabrosti liječnika da odstupe od standardnog, rutinskog protokola, hrabrosti da ne poštuju protokol starije službe, hrabrosti i povjerenja da ih rodilja koja odbija bilo kakve intervencije neće tužiti ukoliko dođe do komplikacija, a nedostaje i prostor koji bi zadovoljio svačije kriterije.
    Zapravo kad tako pročitam što sam napisala, imam dojam da nedostaje dostižno.
    Ali im ne nedostaje hrabrosti da prime kovertu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •