Pokazuje rezultate 1 do 50 od 792

Tema: Znate li kako izgleda fiziološki porođaj?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    zašto si tako isključiva? zašto misliš da bi svaka rodilja trebala ostati doma do zadnjeg trena? zašto? možda se neke žene doma osjećaju nesigurnima, žele biti u bolnici gdje znaju da će ih pratiti netko stručan. u tome nema ničeg lošeg. zato nemojmo osuđivati
    Zato što često stvaraju nepotrebnu gužvu, žale se na nedostatak komocije, i ja ih razumijem, ali ne razumiju ih okolnosti.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj klokanica1506 prvotno napisa Vidi poruku
    Zato što često stvaraju nepotrebnu gužvu, žale se na nedostatak komocije, i ja ih razumijem, ali ne razumiju ih okolnosti.
    a lijecnici?
    meni bi bilo puno lakse i draze da sam ostala na odjelu u sobi s dvije cure nego sto su me zatvorenu s prvim trudovima i izljevom plodne vode preselili u predradjaonu.

i uopce se ne radi o nedostatku komocije. radi se o ometanju. o svemu onome sto radi kontra tebe. kontra lijepog tijeka poroda.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj klokanica1506 prvotno napisa Vidi poruku
    trebalo bi uvesti protokol i za razdoblje prije dolaska u bolnicu
    moraš se javljat svakih sat vremena i javljat u kojoj si fazi
    ček, ček, ne može, nema tko odgovarat na telefon
    onda da se osmisli 060 linija gdje se žene moraju javljati od kad im krenu trudovi/pukne vodenjak, i onda slijediti upute na automatu, dok ne dođu do trenutka kad će im se reći: evo sada smijete doći u bolnicu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •