Pokazuje rezultate 1 do 50 od 792

Tema: Znate li kako izgleda fiziološki porođaj?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    istina, nisam imala plan poroda jer je na kraju odluceno da idem na CR. i zaprimljena sam zbog toga. iako sam ga odgodila 2 tjedna.
    i da sam imala napismeno plan poroda i moje zelje, kako da vjerujem da rade intervencije zbog mog sava, bebe, mene ili rade jer je kraj smjene ili im treba krevet.
    kako vratiti (ili uopce steci) to povjerenje?
    Pa naravno da ćeš se interesirati zbog čega intervencije i na taj način saznati čemu intervencije. Meni je žalosno ovo "ili im treba krevet" , baš onako jad svih jada. A što se tiče ubrzanja poroda zbog kraja smjene - ne vjerujem.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj klokanica1506 prvotno napisa Vidi poruku
    A što se tiče ubrzanja poroda zbog kraja smjene - ne vjerujem.
    Ne moraš vjerovati. Vjerovanje je baš osobna stvar. To sam osobno i ja doživjela, dakle, na svojoj koži, i još čula tu rečenicu, ajmo dati drip, da do večernje smjene to završi, to je bila ona srednja smjena, popodnevna, pa mi je lakše povjerovati to isto i drugim ženama. Aj nemoj sad krenuti preispitivati istinistost ovoga ili onoga doživljenoga jer ti ne moraš vjerovati nikome osim sebi, nitko te ne može prisiliti da vjeruješ bilo što što su drugi doživjeli, a nećemo nikad krenuti baš zacrtanom temom ako sad svatko krene argumentirati istinitost doživljenog, a drugi mu ne vjerovati.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj klokanica1506 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa naravno da ćeš se interesirati zbog čega intervencije i na taj način saznati čemu intervencije. Meni je žalosno ovo "ili im treba krevet" , baš onako jad svih jada. A što se tiče ubrzanja poroda zbog kraja smjene - ne vjerujem.
    ti zaista mislis da je svaka rodilja u svakom trenu prisebna?

koliko god nisam zeljela epiduralnu, trazila sam je odredjenom momentu. srecom pa sam ju trazila prekasno.
    nisam bila u stanju izustiti razgovjetno: imam nagon za tiskanjem, dok sam se drzala za tudji krevet i osjecala kao karte u onoj igri wc di izvlacis jednu po jednu s ciljem da ne srusis ostale.
    zaista mislis da bi u tom trenu bila sposobna informirat se i bistre glave donjeti zakljucak i odluku? ili se pak izboriti za nesto?
    ako da, skidam ti kapu. ja ne bi mogla.

za nevjerovanje ni ja ne bi, da ne znam.
    znam i gore stvari zbog kojih djeca i dan danas, nakon puno godina, snose posljedice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •