Stranica 123 od 155 PrviPrvi ... 2373113121122123124125133 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,101 do 6,150 od 7735

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Broz prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje, sad me zvala gospodja iz Pronatala Budejovice da ako mogu da dodjem u subotu, tj prekosutra. Jako su susretljivi pa i kad je radni vikend moze se ici Eto, odoh se polako pakovati pa vam napisem sve dogadjaje i detalje!!!
    Odlično, vidjet ćeš da su stvarno super odnedavno imaju konzultacije i subotom što je dobro, ja sam tamo bila i trebalo mi je od rješenja HZZO do odlaska kod njih na postupak samo nekih mjesec dana, sretno. ako šta trebaš, javi se i sretan put, od zg treba nekih 6 do 7 sati. nama se gradić stvarno svidio, nije veliki kao prag ali nije ni mali, nešto malo veći od zadra

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj mateaaa28 prvotno napisa Vidi poruku
    Cekaj, ti isto ides sad samo na konzultacije? čekam njen poziv, odgovorila mi je na mail sve i rekla da će me čim prije zazvat...joj baš sam sretna bit ce to i više nego dobro
    Da, idem prekosutra ))

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Da, idem prekosutra ))

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Vidim da ima dosta novaka na ovoj temi pa da svima poželim puno sreće i dobar provod u Pragu!

mateaaa28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Da, idem prekosutra ))

mene je evo isto zvala...mogu na konzultacije kad hocu...cim se usuglasim sa mm idem i ja....sretnooooo

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

imam pitanjce ako je tko išao na kbc firule po potpis za zahtjev za lječenje u ino..naručila sam se u dr marušić. kako zahtjev mora potpisati mpo specijalist pitala sam kad sam se naručivala je li ona isto mpo spec. ali mi je sestra rekla da je isto kao i budimir i tolj. međutim gledam sad na internetu da ona ima samo titulu specijalist ginekologije i porodništva a to mi ne bi pasalo ako je tome tako jer bih uzalud išla..pa pitanje za vas koji idete na firule..tko od njih ima subspecijalizaciju humane reprodukcije??

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj prag prvotno napisa Vidi poruku
    imam pitanjce ako je tko išao na kbc firule po potpis za zahtjev za lječenje u ino..naručila sam se u dr marušić. kako zahtjev mora potpisati mpo specijalist pitala sam kad sam se naručivala je li ona isto mpo spec. ali mi je sestra rekla da je isto kao i budimir i tolj. međutim gledam sad na internetu da ona ima samo titulu specijalist ginekologije i porodništva a to mi ne bi pasalo ako je tome tako jer bih uzalud išla..pa pitanje za vas koji idete na firule..tko od njih ima subspecijalizaciju humane reprodukcije??

prag,ja sam ti prije mjesec i pol dana išla kod dr.Marušić da mi potpiše zahtjev..ona ti je subspecijalist piše na pečetu. Pozdrav!

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

daani hvala puno puno!!! i kakva je dr? meni je fet pa se nadam da će isto potpisati tu nema velike dileme..

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sejla čestitke!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

majalina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu veliku betu!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj prag prvotno napisa Vidi poruku
    daani hvala puno puno!!! i kakva je dr? meni je fet pa se nadam da će isto potpisati tu nema velike dileme..
    odlična je, hoće potpisat će ti,,,ja nestrpljivo čekam rješenje,nadam se pozitivno....

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    majalina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu veliku betu!
    joj, hvala, nalaz je oko 2 sata, ne znam kakav će biti i luda sam sad, baš me strah, a i nemam nikakvih siptoma, javim čim dobijem, nadam se visoku betu

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

majalina sretno

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

dobila sam nalaz 486, u šoku sam, ne znam jel to dobro, čekam sad odgovor iz Češke

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

majalina predivna beta! cestitam!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

majalina, naravno da je dobro, čestitam! koji je dan nakon transfera?

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

13 dnt 2 blastociste, u subotu 2.3. je bio

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

majalina, čestitam na lijepoj beti!

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

majalina, iskrene čestitke!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

majalina, čestitke od srca!

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

majalina, predivna beta, ne brini, čestitam!

Svim putnicama, čekalicama, starim i novim "Čehinjama" sve najbolje želim, puse!

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

curke hvala vam svima, a ja želim svim budućim putnicima u Češku velike bete

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Majalina cestitam, evo i mi smo stigli, smjestili smo se se u CLarion hotelu Ceske Budejovice, lijepo nam je. Isli smo prosetati do klinike da vidimo gdje se nalazi. SUtra vam se javim nakon konsultacije

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

majalina cestitam!!!

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Majalina cestitam, evo i mi smo stigli, smjestili smo se se u CLarion hotelu Ceske Budejovice, lijepo nam je. Isli smo prosetati do klinike da vidimo gdje se nalazi. SUtra vam se javim nakon konsultacije
    super i mi smo bili u tom hotelu, prekrasan je a klinika je jako blizu, stari dio grada je prekrasan a i trg, a kod trga vam je jedna prekrasna pivnica Staropramen u ulici Češka 66, pa dok možete malo i uživajte

Bubzi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Od jučer uživamo kod kuće u maženju i paženju, još uvijek ne mogu vjerovati da je to majušno savršenstvo moja kćer

svima velika pusa i puno sreće u pripremama, postupcima, trudnoćama....naravno javljat ću se![/QUOTE]

Draga Sejla, želim ti puno sreće i uživanja u majčinstvu, te svako dobro tebi i tvojoj krasnoj kćerkici.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

hvala

Broz, sretno na konzultacijama!

majalina, čestitke na beti

valiana, da se brzo jajnici oporave ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

prag, bravo za planiranje feta

i svim ostalim novim curama u planiranju koje sam izostavila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Majalina, divna beta, ne brini, čestitam...sve skolski ti od sada zelim od srca...

Svima ostalima takodje puno uspjeha sta god su zapoceli...poljubac

Poseban ljubac ide za Emicu....

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Drage moje,

eto, prošla i moja konsultacija. Utisci su extra, gospodja Škorić mi je dala nade da će sve uspjeti. Tako su mili i ona i doktor da mogu samo preporučiti. Kod njih tamo nema ništa zakukuljeno zamumuljeno, sve vam kažu onako kako jeste. Eto, danas sam saznala da nemam jedan jajnik. Kada su mi prije par godina radili operaciju zbog endometrioze izvadili su mi jajnik a nisu mi rekli. Saznala sam to danas!!! E svašta i naših doktora, odstrane organ a ne kažu vam. Ovaj drugi što ga kobajagi imam -slab, pa smo se odlučila za darovane js. Uplatili smo sve što treba pa sad čekamo šta će biti. Gospodja Škorić mi je dala i privatan e-mail da se javim kad kod zatreba. Eto toliko od mene za danas.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Broz, molim te mozes mi napisati kontakt mail gđe. Škorić? Koliko se dugo čeka na postupak?

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Anaši,
    poslovni e-mail je repro@pronatalrepro.cz, prrivatni je l.skoric@seznam.cz (pisi na taj vikendom, odgovara jako brzo!) Br. telefona je 00420 606 512 058. Koliko dugo traje postupak? Pa evo ja sam danas bila na konsultaciji, imaju vec neku donatorku na cekanju sa istom krvnom grupom. Rekli su mi da u slucaju da nije ova pogodna u vezi fenotipa, max. cu cekati mjesec dana! Za gdju Skoric sam cula i javila sam joj se tek prosle sedmice. Strasno brzo se dolazi na red. Zbog toga sam se i odlucila za nju i Pronatal u Budejovicama. Ne mogu vise cekati a ista je klinika Pisi ako ti sta treba ili zanima o gradu, mogu ti preporuciti i hotel gdje smo spavali, koji nam je ona defakto nasla. Oko svega se brine, bas je super! Prezadovoljna sam.

makajica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Curke, imam jedno glupo pitanje ...nevezano konkretno uz prag i trudnocu...ali kako sam sa turnerom ...stitnjaca mi ne radi kako treba i pijem hormonske tablete...pa me zanima dali slucajno imao kakvih problema sa kozom usljed ovih nasih hormonskih lijekova koji nas pripremaju za trudnocu ?naime znam da kad nam je tijelo nabijeno hormonima to moze malo utjecati i na kvalitetu koze...da malo svrbi, da se zacrveni,, bude jako suha...da li netki ima takvih iskustava ?
    hvala

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj makajica prvotno napisa Vidi poruku
    Curke, imam jedno glupo pitanje ...nevezano konkretno uz prag i trudnocu...ali kako sam sa turnerom ...stitnjaca mi ne radi kako treba i pijem hormonske tablete...pa me zanima dali slucajno imao kakvih problema sa kozom usljed ovih nasih hormonskih lijekova koji nas pripremaju za trudnocu ?naime znam da kad nam je tijelo nabijeno hormonima to moze malo utjecati i na kvalitetu koze...da malo svrbi, da se zacrveni,, bude jako suha...da li netki ima takvih iskustava ?
    hvala
    Imam jednu poznanicu sa istim problemom, pitacu je kako je to rjesavala pa cu ti reci

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Broz hvala puno na odgovoru, planiramo tek poslije ljeta u Prag,naime mm ima loš spermiogram OAT, inače idemo na IVF +ICSI kod dr Poljka u Cito kliniku, imala sam do sad 3 stimulirana i 3 FET -a bezuspješno,tako da sad gledam i neke druge opcije. Da li znas dal oni imaju Kontinuirani monitoring embrija? I da li rade Hattching metodu?

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj anaši1507 prvotno napisa Vidi poruku
    Broz hvala puno na odgovoru, planiramo tek poslije ljeta u Prag,naime mm ima loš spermiogram OAT, inače idemo na IVF +ICSI kod dr Poljka u Cito kliniku, imala sam do sad 3 stimulirana i 3 FET -a bezuspješno,tako da sad gledam i neke druge opcije. Da li znas dal oni imaju Kontinuirani monitoring embrija? I da li rade Hattching metodu?
    Za Hattching sam sigurna da rade, ali radije provjeri. Ovo je njihova druga klinika u C. Budejovicama, defakto o nesto blize nasim zemljama nego Prag. ISto ti je gdje god isla. Pitaj gospodju, sve ce ti reci! Sretno i da konacno uspije. Meni je prvi put da nesto tako radim pa sam nervozna.. Inace nema na cemu, pitaj sta god ti treba, mozda uspjednem i odgovoriti

makajica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala !
    Majalina cestitke !

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

cure, sretno!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

makajice ja nisam imala nuspojava što se tiče kože, osim što je bila dosta suha u trudnoći. Što se tiče štitnjače, tijekom t mi se pojačavala doza euthyroxa, i izgleda da mi je sada nakon poroda prevelika doza jer sam počela naglo mršaviti (na to me upozorila dr da se može dogoditi, pa ću ju sutra zvati da dogovorimo smanjenje terapije).

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Sejla, istina, meni je u trudnoći bila povećana doza euthyroxa i nakon poroda mi je TSH bio jako nizak(0,01) ali T3 i T4 su bili ok pa nije nastao veći nered.Mršavila sam brzo, znojila se...Sada pijem manju dozu i kontroliram TSH svakih 2,3 mjeseca.P.S. uživajte s princezom

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj anaši1507 prvotno napisa Vidi poruku
    Anasi, raspitala sam se za Hattching i kontinuirani monitoring. Hattching kosta 250 EUR, monitoring 15 EUR i nezavisno od vremena monitoringa. Sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Pricala sam makajice sa poznanicom i ta mi je rekla da je imala samo probleme sa kozom, navodno suvlja bila. Izgleda da je to individualno.

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Anasi, raspitala sam se za Hattching i kontinuirani monitoring. Hattching kosta 250 EUR, monitoring 15 EUR i nezavisno od vremena monitoringa. Sretno!
    Greska u tipkovnici, sorry monitoring je 125 Eur.

makajica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pricala sam makajice sa poznanicom i ta mi je rekla da je imala samo probleme sa kozom, navodno suvlja bila. Izgleda da je to individualno.
    Hvalla ! )

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

majalina čestitke!!!
    cure za Split i okolicu da znate da je dr Marušić na Firulama za 10! bila sam danas u nje, potpisala mi je zahtjev i jako me ugodno iznenadila!

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Cao!Dugo nisam pisala.Ja i suprug idemo pocetkom maja u PFC.Dobila sam terapiju koji trebam da primam.Jedva cekam da idem,jer se nadam da se iz Praga necu vratiti sama.Srecno svima!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

danas sam zvala HZZO i rečeno mi je da se zahtjev vratio sa povjerenstva i da se po ocjeni piše rješenje i da ću ga svaki dan dobiti na kućnu adresu,,a 09.04,,idem na konzultacije u pronatal,,ajme nadam se da će biti pozitvno

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

lana, daani, broz, anaši, makajica - sretno od srca, uživajte u Pragu i nadam se da će biti puno zimskih i ranoproljetnih bebica u 2014.
    __________________________________________________ __________________________________________________ ________________

Sejlić, prekrasne ste , koja divna, topla sličica, sva sam se raznježila...Ema je prava princezica
    Posljednje uređivanje od kismet : 21.03.2013. at 10:42

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

lana, daani, broz, anaši, makajica - sretno od srca, uživajte u Pragu i nadam se da će biti puno zimskih i ranoproljetnih bebica u 2014.
    __________________________________________________ __________________________________________________ ________________

potpisujem

kismet draga, hvala
    Posljednje uređivanje od sejla : 21.03.2013. at 14:02

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku

potpisujem

kismet draga, hvala
    Sejla draga.. prekrasne ste..

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

daani13, mogla si pitati kakvo je rješenje... meni su prvi put rekli da mogu očekivati rješenje i garantno pismo, pa sam odmah znala da je pozitivno.
    držim fige da bude poz.

sejla, malena je prekrasna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •