Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: Starost ploda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Prijateljica mi je trudna samo nesto krace od mene.Ovaj je odg.dobila od doktorice ;
    poštovana,ukoliko ste trudni 6 tjedana i četiri dana /po ultrazvuku/ tada ste zanijeli prije 4 tjedna i četiri dana /plus-minus oko 2 dana/.

Tako se otprilike racuna tko ima redovne cikluse u koga su kraci prije nastupi ovulacija.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Kalfa prvotno napisa Vidi poruku
    Prijateljica mi je trudna samo nesto krace od mene.Ovaj je odg.dobila od doktorice ;
    poštovana,ukoliko ste trudni 6 tjedana i četiri dana /po ultrazvuku/ tada ste zanijeli prije 4 tjedna i četiri dana /plus-minus oko 2 dana/.
    to je točno ono što sam ti i ja rekla! uvijek si trudna 2 tjedna duže nego što zapravo jesi (piše se da si trudna 6 tjedana, a zapravo si zanjela prije 4 tjedna, ova 2 tjedna su oni koji su protekli između zadnje mjesečnice i začeća)
    zato sam ti i rekla da po papirima možeš zatrudnjeti i prije nego si dobila mengu, ako imaš skraćeni ciklus oni tako računaju (iako, naravno, nisi zatrudnila prije menge)

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I bas sam se sokirala jer je beba bila tako mirna na uzv.U trecoj trudnoci mi je u tom tjednu bebica bila dosta zivahna,to me bas rastuzilo
    Dajte me malo raspolozite.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •