Stranica 121 od 189 PrviPrvi ... 2171111119120121122123131171 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,001 do 6,050 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

zhang da mi je vidjeti tvoje telo....
    nadam se da ću uskoro i ja biti dosta fit za p90x. Mislim si sad nabavit utege kilu teže (3kg) i utege za gležnjeve i zapešća (šta mislite,da li je pola kile za početak premalo s obzirom da nisam baš skroz početnik?)

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

zhang smo već par puta žicali fotke pa ništa a sigurno ima što pokazati

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Meni bi trebali utezi od 2 kg. Mislim da one od 5 mogu samo sanjati, ja ocito nisam takve građe :glista:

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Storma, meni su taman ove loptice od 0.5 kg

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    Storma, meni su taman ove loptice od 0.5 kg
    Ma daj? Pa meni si se činila baš taman, a ja stvarno imam mršave ruke.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Preko praznika: puno, puno brzog hodanja i plivanja.

Od sinoc kasljem (uzela sam si Prospan, nadam se da ce pomoci), pa malo usporavam.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hvalim se: jučer sam odradila ponovo cardio1 u BR i to snažnije i bolje nego prvi put, a danas skoro pa nemam upalu mišića. A danas sam se na w1 lijepo iznojila, daleko je to od kapanja znoja, ali s obzirom da se teško oznojim, ovo je bilo lijepo osjetiti.

Evo, ušla u drugi tjedan redovnog vježbanja i osjetim sitnu promjenu u kondiciji - svaki put vježbe radim sve izdržljivije i sve se više znojim. Jednom će i kapati

Ali filing nakon vježbanja, mmmm, stari dobar filing...Nije mi jasno zašto ga tako često zaboravim.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ovaj vikend je u Intersportu u Rijeci bilo utega na 30% sniženja. Ne znam do kad to traje, budući da su naljepnice na kutijama vjerojatno do rasprodanosti. Mislim da je marka Energetics, od 1,5 kg je cijena 79 kn, sniženo na cca 55,00.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    ma ruke mi dobro izgledaju i sad su u super fazi zbog nanašanja klinaca ali ja baš fino osjetim težinu 0.5 i drugi dan me onako fino bole i zatežu tako da mi je očito i to dovoljno

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ola, vjezbacice!
    Vidim, bile ste vrijedne unatoc blagdanima, bravo!
    Ja sam preskocila tri dana, bila izvan doma no, pale su setnje pa barem nesto.
    Vikend me umorio, no nadam se vjezbanju danas. Gdje su oni dani godisnjeg kad sam vjezbala odmah nakon kave...
    Jedino da probam leci ranije, oko 22.30 pa se probuditi u 5.30. Hm...

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    zhang da mi je vidjeti tvoje telo....
    nadam se da ću uskoro i ja biti dosta fit za p90x. Mislim si sad nabavit utege kilu teže (3kg) i utege za gležnjeve i zapešća (šta mislite,da li je pola kile za početak premalo s obzirom da nisam baš skroz početnik?)
    A nisam ti ja bas neka zvjerka. Gradje sam vrlo slicne kao Tatiana, s time da se njoj malo bolje vide trbusnjaci. Ali ja sam na dobrom putu. Sada sam negdje na 20-21% body fata, ona je na cca 17-18.
    A bezveze mi je stavljati slike na net, pogotovo da su svima dostupne. A i nemam ih gdje okaciti, a lijena sam raditi profile samo zbog toga..

Ali sam za kavu uzivo negdje na Jarunu ili Bundeku kad dodje ljepse vrijeme.

Sto se tice tih zglobnih, ja nekako nisam fan.
    Mislim, ako radis kardio, onda ti ne trebaju, a ako radis snagu, onda uzmi postene utege. I uvijek postoji teza bodyweight modifikacija...
    Ali ako ti je to bas napeto, mislim da ti je 0,5kg ok za pocetak.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja u zadnje vrijeme pokušavam održati ritam od 2 x tjedno zumbe i 2x tjedno insanity treninga (ne doma, nego u fitness centru). moram priznati da mi je insanity jako naporan, iako su iza mene 2 mjeseca 30 DS od Jillian.
    nakon zumbe i insanityja (4 dana u tjednu), zadovoljna sam ako uspijem još jedan dan doma odvježbati jillian.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

jučer sam pauzirala

jutros c2, navečer w5, nadam se

cure, kako preživljavate ovo vrijeme?

ja ne mogu više bez sunca, stvarno ne mogu. bio mi je pun kufer zime još prije mjesec dana, ali sada sam gotova. ujutro mi dođe da plačem od muke, kad vidim baru u dvorištu u kojoj mi se utapa auto, a na nebu sunca ni tragovima

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Slažem se Kavofob, ovo je stvarno strašno, trudim se ne misliti na to.

Ja danas c3, i ne svidja mi se, ne volim skokove, radje bi trčala, ma i općenito mi je nekako bezvezan taj cardio, taj c3, nije mi ga dobro smislila. Al sta mogu, odvalit cu po peesu sve.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

angelina, ti si štreber, kao i ja

bome ni ja ne volim skokove...strgala sam si grudnjak nedavno zbog skakanja

što planiraš poslije BR?

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Jučer mješavina w9 i w7( ne pitajte), danas w10 a sutra c3, sada si mi dala misliti Angelina . Ja zamjenim ako mi se neka cardio vježba jako ne sviđa s inačicom ali pazim da je intenzivna. Naprimjer rock star jumps...ma mrzim ih iz dna duže pa napravim jumping jacks, ili mountain climbers. Glavno da se znojim. Osim vremena i druge me stvari spuštaju pa moram jako paziti da ne potonem. Sad me pak živcira ova tipkovnica koja mi ne da u drugi red....

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Morala bi malo ubaciti i 6w6p pa da "trbuščić" stešem Ja stavim grudnjak minimizer + onaj sportski grudnjak samo da se ne tučem s cicama

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

šta je to pošteni uteg?

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

za vrijeme blagdana dobila dvije kile... to je nevjerovatno kako sam prije trudnoće ja to tako lako rješavala, a sad se mučim i nikako trbuh skinuti. Majčinstvo stvarno mjenja ženu. mislim da ću danas ići vijaču preskakivati na lagano, imam recovery dan.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Konacno sam odlucila pozabavit se stvarima u kojima sam tanka. Da ne kazem slabasna. MIslim da cu pratiti BR dok mi ne dosadi. Naime, cini mi se da tamo ima dovoljno treninga snage koje ja mogu pratiti, a manje kardia na koji se relativno lako naviknem. Kad se opustim, svi moji treninzi budu kardio. Jerbo mi snaga ne ide. Onak, jedva mogu vjezbati s utezima od kile i to mi je puno.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Kavofob, ja cu chalene poslije ovoga. Ako mi se ne svidi il ne mognem pratiti koreografiju, onda cu jos jednu tetu jilli, ili nmtz ili killer buns and thights.

ja imam utege od kilu, to mi je kao lagani, a kad ona kaže medium ili hardest e to oboje bome zadovoljava par od 2,5kg . Zasad mi je to ok. Mogao bi mi ponekad poslužiti o neki teži, kod nekih staticnih biceps vježbi, al nema veze. Zasad. Jednom kad budem zhang onda cu sve imati !

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Meni bi trebali utezi od 2 kg. Mislim da one od 5 mogu samo sanjati, ja ocito nisam takve građe :glista:
    Ma daj,nemos imat tanje od mojih nikako a ja radim neke vjezbe i sa kettlebellom od 6kg!

Ja sam imala pauzu od cak 6dn,nismo imali 2x trening i nevjerojatno kako se to odma osjeti...
    Jos pojacan unos hrane (pristojan izraz za zderanje) radi blagdana,pa onda zbog kise nisam mogla ni setat i odma probava stala....

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Ipak nije 10min
    Prva runda je bila 3min i nesto sitno, ali naravno da ne mogu sve runde biti kao prva..
    Ove prve tri vjezbe su opako slozene. U zadnjoj hvatas zrak kao riba na suhom. Zato je za zadnju stavila tu vjezbu u kojoj moras biti pazljiv i polagan..taman da se ne onesvijestis..
    baš tako
    al, super mi je ona. danas sam nešto izmišljala i ništa mi se nije sviđalo i vidjela sam da mi prolazi vrijeme, a ja nikako izabrati vježbu. pa sam sama složila. kad uhvatim malo vremena, u miru ću pogledati tatjanu da vidim što ona nudi.

kavofob, i meni je ovo vrijeme koma, ne volim ni gledati kroz prozor na poslu. i hladno je. i baš je nekako dosta

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    cure, kako preživljavate ovo vrijeme?

ja ne mogu više bez sunca, stvarno ne mogu. bio mi je pun kufer zime još prije mjesec dana, ali sada sam gotova. ujutro mi dođe da plačem od muke, kad vidim baru u dvorištu u kojoj mi se utapa auto, a na nebu sunca ni tragovima
    Osjecam se kao ti, stvarno mi je pun kufer. Danas mi curka treba na izlet (jednodnevni), a mi do zadnjeg trena ne znamo da li se ide ili ne, jer ovisi da li ce pasti kisa ili ne - a ona, ono, "visi". Klinci su otisli u skolu nakrcani i sa ruksacima za skolu, i sa ruksacima za izlet.

Ja pauziram - bronhitis. Poklopilo se s ciklusom, pa sam bas u bedu. I bas mi fali. Probala sam jutros malo trcati, ali sipak - nakon 10 metara napadaj kaslja .
    Doktorica mi je rekla da ne radim nista barem do subote (dotad bih valjda trebala prestati iskasljavati).

Preko praznika sam bila "dobra" - od cetvrtka do srijede pojela sveukupno dva mala komadica pince (jedan na Uskrs, drugi jucer), malu snitu domace krempite, one niske (bila mi je toliko brasnasta u ustima da mislim da ju nikad vise necu jesti!), jednog zecica od tijesta kojeg je napravila E., i jedan keksic Ringo (koji nije bio los ). To je bilo to.
    Cilj polako nazirem (fali mi 8 kg do moje 'idealne' tezine, ili par kg vise od toga do predtrudnicke/one koju sam imala prije 10 god. ), a cak i uz kontrolirano uvodjenje voca pad kg je usporio, tako da mi nije draga ova vjezbacka pauza, to me jedino tjera naprijed. :/

Mislim da cu se danas otici barem prosetati (ako ne pljusne kisa), ili (ako pljusne), napraviti barem par serija Ab Rocketa za trbusnjake. To smatram vrlo laganini vjezbom, ne bi mi trebalo skoditi za kasalj.
    Htjela bih barem ovo minimalno pogotovo radi toga sto znam da sutra necu stici apsolutno nista.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kako spriječiti ili barem smanjiti bol u zglobovima, naročito koljenima? Trebam li se više zagrijavati?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    šta je to pošteni uteg?
    Onaj normalni, tipa ovoga samo si vidi što ti odgovora od težina. http://www.rog-joma.com/fitness_detalj_4050.php?i=10530

Da, vrijeme nas sve ubija. Toliko depresivno i demotivirajuće. Jutros sam obula cipele umjesto čizama i smrzla se. Jedva čekam sunce.
    I zumba krenula, pa ovaj tjedan imamo i nadoknadu od prošlog tjedna. Uživala sam jučer na treningu.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sad kad mi je noga koliko toliko ok, mada još ima hrpu mehanizacije unutra. probala sam vježbati i ne ide
    .
    ne ide uz tv, ne ide uz renatu sopek.. i dosjetila se ja jadu , okrenem se zidu, nafrljim otvoreni radio i zamislim da sam voditeljica aerobika za jaaaaako debele žene, prema kojima sam ja tvigi i probam ih učiti neku koreografiju i derem se na njih i tako .

mislim to izgleda suludo sa strane, ali ovako pali da se razgibam 15 minuta.

ako nekom pomogne XD

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Predlazem ti da odustanes od koreografija i uzmes neki borilacki video. Ja sam se jedan dan ludo zabavila odarajuci sat vremena nevidljivog protivnika. Mozes i psovati pri tome, dok ti je sin u skoli. :D

Nego, ja se svaki put krenem histericno cerekati kad vidim ovdje postove o utezima tezine 2-3-5kg.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    sad kad mi je noga koliko toliko ok, mada još ima hrpu mehanizacije unutra. probala sam vježbati i ne ide
    .
    ne ide uz tv, ne ide uz renatu sopek.. i dosjetila se ja jadu , okrenem se zidu, nafrljim otvoreni radio i zamislim da sam voditeljica aerobika za jaaaaako debele žene, prema kojima sam ja tvigi i probam ih učiti neku koreografiju i derem se na njih i tako .

mislim to izgleda suludo sa strane, ali ovako pali da se razgibam 15 minuta.

ako nekom pomogne XD
    Na sličan način sam ja vježbala klavir 6 godina. Bilo mi je zanimljivo vježbati jedino ako sam se ufurala da sam nastavnica zamišljenim učenicima Čak sam imala i dnevnik ocjenjivanja

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Danas c3 i joj kak sam mokra, baš me umorila pošteno.
    Ja ću pokušati iskopati muževe nove ali nekorištene utege kupljene u naletu energije. Moram u podrum

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A nisam ti ja bas neka zvjerka. Gradje sam vrlo slicne kao Tatiana, s time da se njoj malo bolje vide trbusnjaci. Ali ja sam na dobrom putu. Sada sam negdje na 20-21% body fata, ona je na cca 17-18.
    A bezveze mi je stavljati slike na net, pogotovo da su svima dostupne. A i nemam ih gdje okaciti, a lijena sam raditi profile samo zbog toga..

Ali sam za kavu uzivo negdje na Jarunu ili Bundeku kad dodje ljepse vrijeme.
    a ja baš išla guglati kako izgleda uopće tih 20-21% body fat, ne mogu si to sama predočiti: http://www.builtlean.com/2012/09/24/...age-men-women/

ako je kao po ovoj slici, izvrsno
    meni je to osobno puno ljepše nego niži body fat, te su mi jednostavno premišičave i nisu mi ženstvene

sudeći po slikama i nekom body fat calculatoru ja sam negdje između 20 i 25%, bilo bi niže da mi je struk uži ali ne da se uz ovu prehranu
    nikako da se spusti ispod 70 cm a to mi je prije trudnoća bio maksimum

i ja sam za kavicu na Jarunu/Bundeku

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja sam između 30% i 35%, ali s manjim bokovima, nekad bila i na 20% (i mislila da sam debela), sad bih bila super sretna s 25%.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

jutros kad sam otvorila oči i vidjela narandžasti hodnik (Sunce!) osjećala sam se kao da sam dobila na lotu

čekam da mi se curka probudi pa idem c2 odraditi

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Kako spriječiti ili barem smanjiti bol u zglobovima, naročito koljenima? Trebam li se više zagrijavati?
    paziti da uvijek doskočiš na prste i da ti je po mogućnosti mekša podloga pod nogama.

I da izbaciš pšenicu iz prehrane

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Radim na tatamiju, žitarice ne jedem (osim povremenog varanja) od rujna 2012. i dobijem tantrum kad čitam kako su vam brzo prestale biti privlačne :frustrirana:, a pazim koliko mogu, nekako mi je prioritet ostati na nogama

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj angelina1505 prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se Kavofob, ovo je stvarno strašno, trudim se ne misliti na to.

Ja danas c3, i ne svidja mi se, ne volim skokove, radje bi trčala, ma i općenito mi je nekako bezvezan taj cardio, taj c3, nije mi ga dobro smislila. Al sta mogu, odvalit cu po peesu sve.
    ne volim ni ja skokove, isto ko što ne volim ni sklekove
    ali baš kao i kod sklekova, kod skokova najviše primjetim napredak
    ma ja ustvari uopće ne volim vježbat ali volim mučit samu sebe
    a sad ozbiljno, nekako mi se čini da ti skokovi jako doprinose općoj kondiciji, puno više od trčkaranja
    toga se sjećam još iz doba treniranja, kondicioni treninzi su nam bili složeni uglavnom na eksplozivnim vježbama
    kasnije, naravno, umireš, vučeš se po parketu ko glista...

nego, jučer sam pokušavala zabaviti starije dijete i malo ga izmoriti da ranije zaspe, da mm i ja možemo pogledati GoT pa sam mu zadala par tih cardio vježbi iz BR da na krevetu skače
    uglavnom, upalilo je, soptao je poslije

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Game of thrones?
    Ja sam na trećem tjednu insanitya, ali mi se jutros pokvario komp pa sam sama složila trening i sad mi se tako ne da sutra opet insanity..... Dosadilo mi je to silno skakanje i nije nimalo zabavan trening. Jedva čekam prijeći na nešto drugo. A možda i odustanem.
    nemam pojma koliki mi je body fat postotak, mislim oko 25%

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

di ste vježbačice? opet je kiša, idealno za malo workouta doma

joj, ja se baš jučer (uz ono sunce) sjetila kako godinama nisam stala na role (trudnoća pa bebač pa trudnoća pa bebač), baš bi ih mogla izvući iz podruma ovo proljeće...

nego, moram se pohvaliti, jučer me par ljudi (iz čista mira) pitalo što ja to vježbam i dobila kompliment kako izgledam fit
    to mi je najbolja motivacija za daljnje vježbanje

a ne da mi netko kaže kako sam mršava jer sam na dukanu

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    di ste vježbačice? opet je kiša, idealno za malo workouta doma

joj, ja se baš jučer (uz ono sunce) sjetila kako godinama nisam stala na role (trudnoća pa bebač pa trudnoća pa bebač), baš bi ih mogla izvući iz podruma ovo proljeće...

nego, moram se pohvaliti, jučer me par ljudi (iz čista mira) pitalo što ja to vježbam i dobila kompliment kako izgledam fit
    to mi je najbolja motivacija za daljnje vježbanje

a ne da mi netko kaže kako sam mršava jer sam na dukanu
    Super, to je stvarno krasna motivacija.
    Zumba i jučer.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Jučer nije kišilo... pa se kopalo, pljevilo, grabljalo i kosilo. I onako nadobudno idem ja vježbati oko devet navečer i uspijem pola treninga odraditi onako, ni vrit ni mimo. Danas OPET balavi vani i odradit ću popodne sat vremena, malo čučnjevi malo elastična traka za noge i skakanje playometric.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kako ste se raspisale

Ja uredno vjezbam, ali sam ovih dana na Vi sa vremenom pa ne pisem bas.

Balarosa, kod cucnjeva i iskoraka pazi da su ti koljena iznad zglobova i da je pravi kut, da ti koljeno ne prelazi prste. Prodje kada ojacas kvadricepse. Mozes staviti bandazu da ti malo drzi koljeno dok vjezbas.

Optimisticna, posteni utezi ovise o trenutnoj snazi i o vjezbi koju radis, ali to su ovi koji kod marte izazivaju smjeh

Willow, da 20% bf je taman da se vidi da vjezba, ali nije preisicavo. Iako je meni draze kad se malo bolje vide. Ali to dolazi sa vjezbackim stazem

I da, ovo sto si dobila kompliment da si fit, negdje sam procitala:
    Skinny girls look good dresed, fit girls look good naked.
    Posljednje uređivanje od zhang : 05.04.2013. at 18:03

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I ja sam odvježbala i jučer i danas, a subota mi je inače dan odmora. Budem umorna pa taj dan preskočim.
    No, ovaj tjedan sam jedan dana imala dosta obaveza pa nisam mogla ukomponirati vježbe pa sam morala danas. Jedva sam izdržala.
    Subota je inače dan za lijeno ispijanje tri kave i čitanje pa plac, pa grad, pa ručak, pa zajednički film. I budem baš umorna, ono fizički.

Sama sam nešto složila i disala na škrge

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Jučer w10 danas c2, nisam raspoložena za c3, i ovak sam se dobro oznojila.
    Ovaj tedan sam sve dana uspjela vježbati pa uzimam pauzu sutra i tko zna kak mi bude sljedeći tjedan jer mi oper dolazi sveki na kemo..ajde bar mi je muž doma.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jucer lower, danas upper..
    Mislila sam jos s klincima u setnju, ali prejako puse..

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Balarosa, kod cucnjeva i iskoraka pazi da su ti koljena iznad zglobova i da je pravi kut, da ti koljeno ne prelazi prste. Prodje kada ojacas kvadricepse. Mozes staviti bandazu da ti malo drzi koljeno dok vjezbas.
    A nadam se da si u pravu. Nekako uvijek noge dozivljavam kao jaču stranu, ali trenutno one iskorake uopće ne mogu raditi, samo static. A u subotu sam trčala i iza toga jedva hodala.
    Sad kombiniram 30 day shred lvl2 i No more trouble zone kad imam više vremena s tim da iskorake zamjenim s nečim drugim. I powerplate dva puta tjedno, tamo mi isprave sve što krivo radim sama. Sve manje mrzim : mrgreen: Nisam nezadovoljna, to je prednost zimske atrofije, rezultati se brzo primjete, ali moram se riješiti čokolade i sira kako bih krenula i s kilažom dolje.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

zhang, koje si radila, tatianu?
    ne znam jesam li baš pogodila link, no čini mi se da koji god otvorim, ima dosta nekih rekvizita pa odustanem

ja sam si opet složila nešto i bilo mi je dobro

sad ne znam jel radim što krivo no, napravim si po vježbama koje sam ranije isprobala

jučer sam napravila
    1. squat s utezima- 20
    2. competition burpees-10
    3. four point punch s utezima-10
    4. side planks- 10 svaka strana

i tako tri runde. utezi svaki po 2.5 kg.

najviše me ubiju ovi burpees. ima valjda neke koristi od njih?
    Posljednje uređivanje od Anci : 08.04.2013. at 09:56

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Imam prijavak!

Jučer planinarenje od 10km, baš sam uzivala, samo je bilo jako hladno, al pogleeeeeeeed s vrha :divota:
    Kad san dosla doma san se dobro istegla i danas se super osijećam.

Jutros sam radila challene streching, bome nije tako jednostavno kako je izgledalo, a i dosta traje pa nisam odradila do kraja, ali sutra cu se bolje organizirat.

Prijavljujem i 1kg manje u zadnja tri tjedna otkad san izbacila slatkise

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Willow, super za komplimente!

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

zhabica, bravo

ja sam prošli tjedan uspjela odvježbati 3x, vikend mi je bio radni

jutros opet callanetics, uživancija, uspjela sam se bez problema probuditi i već je dan u 6.00
    (imam tu "sreću" da imam europsko radno vrijeme pa ne vježbam baš ful prerano)

bojim se da ću i ja morati smanjiti slatko ako želim uži struk
    trbuh mi je fino ravan, skoro da nemam više što uvući ali struk bi mogao biti uži

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Ja pauziram - bronhitis. Poklopilo se s ciklusom, pa sam bas u bedu. I bas mi fali. Probala sam jutros malo trcati, ali sipak - nakon 10 metara napadaj kaslja .
    Doktorica mi je rekla da ne radim nista barem do subote (dotad bih valjda trebala prestati iskasljavati).
    Nisam jos prestala iskasljavati.

Ipak,
    petak: brzi hod, 1h
    subota: brzi hod, 2h
    nedjelja: dan odmora (osim sto kasljem, imam i glavobolju od sinusa).
    Danas kasnije brzi hod, bar3m 1h.
    Opet sam krenula trcati, no opet me ulovio napadaj kaslja. Ako ne prodje do cetvrtka, idem ponovo na pregled. :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •