Stranica 122 od 189 PrviPrvi ... 2272112120121122123124132172 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,051 do 6,100 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

bravo, zhabice!
    vježbanje i aktivnosti su super, no za struk je stvarno bitna prehrana. svaka čast za slatkiše, znam koliko je teško

zhang, vjerujem da si već stavljala link na body fat kalkulatore, no da ne kopam sad ... što misliš o ovom kalkulatoru http://www.skinbodyfitness.com/bmr_bmi_bfp.htm

...method used by The United States Navy

ja sam si mjerila sad i ispada da imam 21.5 %

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Iza mene su dva tjedna vježbanja BR, sutra idem s w3. Ne primjećujem ništa na tijelu, a bogami ni kilaža nije išla dole, ali kondicija mi se baš popravila. U subotu sam bila u svatovima s odličnom mjuzom i bila sam neumorna i puna snage.
    Međutim, ovo s kilažom me izluđuje jer sam ipak malo manje jela u ta dva tjedna..od danas sam na strogom LCHF, barem neko vrijeme, pa da vidim ima li smisla.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Iza mene su dva tjedna vježbanja BR, sutra idem s w3. Ne primjećujem ništa na tijelu, a bogami ni kilaža nije išla dole, ali kondicija mi se baš popravila. U subotu sam bila u svatovima s odličnom mjuzom i bila sam neumorna i puna snage.
    Međutim, ovo s kilažom me izluđuje jer sam ipak malo manje jela u ta dva tjedna..od danas sam na strogom LCHF, barem neko vrijeme, pa da vidim ima li smisla.
    ne znam koliko imaš viška, no ja već duže vremena vježbam i nisam ja nešto smršavila. ali, osjećam rezultate u smislu "utegnutosti", kondicije. naziru se i mišići

jedini gubitak kila sam osjetila kad sam dva tjedna isprobavala lchf :D i tu sam izgubila, mislim 2 kg. nemoj me hvatati za riječ jer ja to zaboravim

i dala sam sestri troje traperice. skoro sve nove. sad imam jedne polupoderane i jedne crne

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ne znam koliko imam viška, ali voljela bih smršaviti 10 kila. Nisam debela, tih 10 kg je čak proporcionalno raspoređeno, ali ne izgledam si lijepo, jednostavno, tih deset kila osjećam kao višak. Kile teško dobijem, ali - izgleda - da i teško idu dole. Nikad nisam bila na dijetama, jelo se sve i svašta u svako doba, i sad mi je teško kontrolirati hranu, ali trudim se.
    Naravno, ne vježbam samo zato da smršavim, želim formu, kondiciju i zdravlje, volim se gibati. Evo, idem raditi cardio.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

zhabice, bravo!

anči, ovaj kalkulator mi se jako sviđa, po njemu imam "samo" 5,5 kg viška i 30% body fata...realno mislim da imam dosta više kila za izgubiti, dok body fat odovara, po fotkama što sam gledala kako otprilike izgleda osoba s 30%.

i ja sam prestala gubiti kile od kad klopam dosta voća, ali cm i dalje idu, a da ne spomminjem koliko se osjećam snažnija, zategnutija i raspoloženija. ovo zadnje mi je najvažnije.

kad budem opet htjela koju kilu dole znam da moram postrožiti lchf, ali mi se sad ne da. osjećam se super i izgledam si prilično dobro. krajnji cilj mi je još 10 kg dole i 10% body fata, ali si ne dajem nikakve rokove, važno mi je samo da kontinuirano vježbam i zdravo se hranim.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    zhabice, bravo!

anči, ovaj kalkulator mi se jako sviđa, po njemu imam "samo" 5,5 kg viška i 30% body fata...realno mislim da imam dosta više kila za izgubiti, dok body fat odovara, po fotkama što sam gledala kako otprilike izgleda osoba s 30%.
    Malo je bugovit. Kad ukucam svoju kilažu, piše mi da moram izgubiti 6,4 kg. A kad ukucam 7 manje, onda piše da moram izgubiti još 5. A nije zadovoljan ni kad skinem još 10

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Malo je bugovit. Kad ukucam svoju kilažu, piše mi da moram izgubiti 6,4 kg. A kad ukucam 7 manje, onda piše da moram izgubiti još 5. A nije zadovoljan ni kad skinem još 10
    a jesi li mijenjala cm ili samo skidala kilažu? mislim da su njemu cm i visina glavni za izračun

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja sam po ovome na 22.5%, jedino je dobro što ne mjere špekec oko struka

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Samo kilažu. U pravu si, kad skinem malo centimetara onda se normalno ponaša. Još da mi je skinut godine

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Meni kaže da trebam izgubiti 8,4 kg i da imam 33% body fata (kako sam i mislila po onim slikama).

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Samo kilažu. U pravu si, kad skinem malo centimetara onda se normalno ponaša. Još da mi je skinut godine

ma godine su samo brojka, važno je stanje duha

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

moj naklon svima čiji body fat počinje s brojkom 2
    ja sam se lijepo izmjerila i avaj, skužila da sam se smanjila u visinu, tj. u nizinu za 2 cm
    krasno
    enivej, striček kalkulator kaže da imam 5 kg viška i body fat 30%

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ma godine su samo brojka, važno je stanje duha
    i trud... kaže se: "s 20 izgledaš kako ti je Bog dao, a sa 40 onako kako si sam napraviš"

a pogotovo ako si osim godina i rodila koji put, e onda se stvarno trebaš potruditi da dobro izgledaš

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja sad sumnjam u kalkulator
    meni ko da je onda premalo izmjerio jer mi to moje zvuči premalo :/

što se tiče vježbanja, ova moja ima te vježbe od 15-ak minuta. no, tih 15-ak minuta plus zagrijavanje te totalno ubiju. tempo je jak, vježbe zahtjevne. i dodala sam težinu u utezima , tj. prešla s 1.5 kg na 2.5 kg što je značajno :D pa se tješim da radim dobro.
    i iskreno, paše mi jer mi ne uzima vremenski puno. zagrijavanje, vježba, istezanje, tuširanje. sve za cca 30 min
    i 6/7 dana tjedno

sad neka zhang amenuje , a čini mi se kao da već je pisala da je to ok :D
    Posljednje uređivanje od Anci : 08.04.2013. at 15:09

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Anci, ma ne možeš izmjeriti precizno ni onim kaliperom a kamoli kalkulatorom, to je više okvirno da znaš gdje si

meni su onda bolji pokazatelj one slike a pogledaj i ovo: http://team4orce.com/blog/body-fat-p...d-percentages/
    pitanje je i kako se kome ta "mast" rasporedi

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    I meni se moje čini malo pa sam brzo poslala sliku mužu da me nađe i kaže da je tako. Ali jasno da me se boji kad toliko vježbam!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ajme betty, nisam imala pojma da putujemo u nizinu tako rano

nisam se mjerila od srednje škole, a bome sad ni neću, želim živjeti sa 170 cm i dalje

inače, nas dvije smo otprilike na istom s kilažom i bf...sad se po tebi ravnam

Willow, u pravu si. svi smo lijepi kad smo mladi. kad smo mrvicu manje mladi treba više truda da (p)ostanemo lijepi

Anči, kak misliš da ti je premalo pokazao? čega, kila ili bf?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    Anci, ma ne možeš izmjeriti precizno ni onim kaliperom a kamoli kalkulatorom, to je više okvirno da znaš gdje si

meni su onda bolji pokazatelj one slike a pogledaj i ovo: http://team4orce.com/blog/body-fat-p...d-percentages/
    ovaj link mi se još više sviđa, tu nemam više od 25%

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ma mislim da se ne treba uopće opterećivati tim body fat-om

mene je zainteresiralo o čemu to toliko zhang priča pa išla proučavati

ali mislim da je najbitnije kako se osjećamo u tom svom tijelu i koliko nas to isto tijelo može poslužiti u smislu kondicije, kretanja itd.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

E, mislim da cu stvarno ( ali stvarno) morati poceti vjezbati.
    Možda se onda smanjim tamo gdje treba.
    Meni je nevjerojatno da nikako ne mogu izgubiti tamo gdje trebam , guzica mi moze ući u broj 36 , ali oko struka imam kobasicu , a grudi se uopće ne smanjuju. Smanjio mi se obujam ispod grudi za 10 cm , a kosarice su i dalje F .
    12 kg manje , niti malo na veličini kosarice.
    Ono računalo kaže 30% masti , 6 kg vise. Ali realno je sigurno i vise masti , obzirom da se ne mjeri obujam grudi.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

premalo mi to zvuči body fat, očekivala sam više
    mada, jasno mi je da je to sve okvirno

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pa 21-24% piše da je fitness level uz toliko vježbanja i red je da se vidi
    25 je već prosječno ali još uvijek super linija (po mom nahođenju)

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

bravo, zhabice!
    vježbanje i aktivnosti su super, no za struk je stvarno bitna prehrana. svaka čast za slatkiše, znam koliko je teško

zhang, vjerujem da si već stavljala link na body fat kalkulatore, no da ne kopam sad ... što misliš o ovom kalkulatoru http://www.skinbodyfitness.com/bmr_bmi_bfp.htm

ja sam si mjerila sad i ispada da imam 21.5 %
    Po njemu, ja imam 21%, po vagi imam 20,5%, a zapravo su oba mjerenja tek priblizna. Najtocniji je kaliper. To cu otici opet u nekom momentu.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A nadam se da si u pravu. Nekako uvijek noge dozivljavam kao jaču stranu, ali trenutno one iskorake uopće ne mogu raditi, samo static. A u subotu sam trčala i iza toga jedva hodala.
    Sad kombiniram 30 day shred lvl2 i No more trouble zone kad imam više vremena s tim da iskorake zamjenim s nečim drugim. I powerplate dva puta tjedno, tamo mi isprave sve što krivo radim sama. Sve manje mrzim : mrgreen: Nisam nezadovoljna, to je prednost zimske atrofije, rezultati se brzo primjete, ali moram se riješiti čokolade i sira kako bih krenula i s kilažom dolje.
    Nemoj trcati. Ako bas imas vremena, odradi radije Jillian. Prouci malo HIIT koncept treninga u odnosu na low intensity cardio.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

zhang, koje si radila, tatianu?
    ne znam jesam li baš pogodila link, no čini mi se da koji god otvorim, ima dosta nekih rekvizita pa odustanem

ja sam si opet složila nešto i bilo mi je dobro

sad ne znam jel radim što krivo no, napravim si po vježbama koje sam ranije isprobala

jučer sam napravila
    1. squat s utezima- 20
    2. competition burpees-10
    3. four point punch s utezima-10
    4. side planks- 10 svaka strana

i tako tri runde. utezi svaki po 2.5 kg.

najviše me ubiju ovi burpees. ima valjda neke koristi od njih?
    Da, ja ovih dana nju radim..
    Probaj u trazilicu na njenoj stranici upisati bodyweight pa ce ti valjda izbaciti koji su bez opreme (iako ona najcesce ima sa opremom).

Ima koristi
    Posljednje uređivanje od zhang : 08.04.2013. at 19:32

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

što se tiče vježbanja, ova moja ima te vježbe od 15-ak minuta. no, tih 15-ak minuta plus zagrijavanje te totalno ubiju. tempo je jak, vježbe zahtjevne. i dodala sam težinu u utezima , tj. prešla s 1.5 kg na 2.5 kg što je značajno :D pa se tješim da radim dobro.
    i iskreno, paše mi jer mi ne uzima vremenski puno. zagrijavanje, vježba, istezanje, tuširanje. sve za cca 30 min
    i 6/7 dana tjedno

sad neka zhang amenuje , a čini mi se kao da već je pisala da je to ok :D

Je, ali tu trebas paziti na prehranu ako zelis rezultate..
    Imas myfitnesspal aplikaciju za mob i web stranicu pa tu mozes pratiti sto i koliko jedes, omjer makronutrijenata..
    Ima na zadnjem tatianinom treningu, njezin vlog o prehrani i tome kako svakome nesto drugo odgovara. Dosta je dobro receno, naglasava individualni pristup.

Inace, sto se prehrane tice, cijela poanta je u promjeni mindseta iz:
    'Zelim, ali ne smijem' u 'Mogu, ali ne zelim'.
    Kad se taj klik dogodi, onda nije tesko drzati se pravilne prehrane.
    I uvijek ce biti dana/obroka koji ce nas skrenuti sa putanje. Ali kao i drugdje, i ovdje je vazno ono sto se cini 80% vremena, a ne ono sto se povremeno dogodi..

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Valjda sam svima odgovorila
    Raspisete se, nema sanse da vas sve pohvatam.
    Bravo za sve napretke i uspjehe

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

meni je po ovom body fat 19.3%, a nema šanse da je stvarno toliki..
    mislim da ipak odustajem od insanitya... mrzim to što ga ostavljam nedovršenog, ali radije ću raditi nešto u čemu ću uživati nego se tjerati na nešto što mi nije gušt nego mučenje.

sad i mene zanima kako izgledate, ono: usporedba tko što vježba, na kojem je stupnju i kako izgleda

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Anci,, vidi ovaj http://www.lovingfit.com/exercises-w...tcamp-workout/
    Trebaju ti utezi, umjesto medicinke mozes koristiti uteg.
    Posljednje uređivanje od zhang : 08.04.2013. at 21:16

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Potpuna istina!
    Ali to vrijedi za sve, meni je uspjelo prestati pušiti kad mi se dogodio taj klik - ne, ja se ničeg ne odričem, ja prestankom pušenja sebi dajem. I išlo je onda neopisivo brzo i lako.
    E, sad, to mi se treba dogoditi i sa hranom. Taj klik.
    I kao što je meni s pozicije bivšeg pušača čudno da drugi ne mogu napraviti taj klik s cigaretama, tako je, vjerujem, i nekom drugom čudno kako mi neki ne možemo zaboraviti na slasne pizze, kolače, pečene krumpire...

Ali valjda budem polako. Kao što mi je sad grozno vidjeti kako netko jede čips, a nekad sam ga tamanila, tako će mi se možda dogoditi i s kolačima

Isprike na monologu, ali moram se negdje izjadati.

Danas sam lchfirala i vježbala i bila sva po p.s.-u, imam rok do kojeg ću izdržati i tada želim vidjeti neku promjenu, barem malu, pa će mi to dati snage za dalje. Ako ne bude promjene, morat ću izmijeniti taktiku.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Potpuna istina!
    Ali to vrijedi za sve, meni je uspjelo prestati pušiti kad mi se dogodio taj klik - ne, ja se ničeg ne odričem, ja prestankom pušenja sebi dajem. I išlo je onda neopisivo brzo i lako.
    E, sad, to mi se treba dogoditi i sa hranom. Taj klik.
    I kao što je meni s pozicije bivšeg pušača čudno da drugi ne mogu napraviti taj klik s cigaretama, tako je, vjerujem, i nekom drugom čudno kako mi neki ne možemo zaboraviti na slasne pizze, kolače, pečene krumpire...

Ali valjda budem polako. Kao što mi je sad grozno vidjeti kako netko jede čips, a nekad sam ga tamanila, tako će mi se možda dogoditi i s kolačima

Isprike na monologu, ali moram se negdje izjadati.

Danas sam lchfirala i vježbala i bila sva po p.s.-u, imam rok do kojeg ću izdržati i tada želim vidjeti neku promjenu, barem malu, pa će mi to dati snage za dalje. Ako ne bude promjene, morat ću izmijeniti taktiku.
    kao da sam ja pisala
    potpuno te razumijem

Sto se tice prehrane, kriticnih zona na tijelu i celulita, pokusat cu s akupunkturom (tek sam bila na jednom tretmanu, apetit mi se osjetno smanjio tako da su mi prvi dojmovi pozitivni)

Ja sam trenutno na zumbi tri puta tjedno i planiram kad zatopli biciklirati, ali nikako da zatopli :/

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku

ajme, koje grozne slike!
    ja volim lijepo oblikovana tijela, kad je premišićavo, nije mi lijepo.

sviđa mi se onaj citat koji je zhang neki dan stavila- o mršavim i fit curama. ženama

tek sad sam mogla otvoriti linkove, neka opasna policy na poslu, ništa neda :D

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Anci,, vidi ovaj http://www.lovingfit.com/exercises-w...tcamp-workout/
    Trebaju ti utezi, umjesto medicinke mozes koristiti uteg.
    hvala ti
    pogledat ću sutra u miru. po svoj prilici, sutra sam na bolovanju :rolleyes:

evo, ona, recimo, lijepo izgleda

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Je, ali tu trebas paziti na prehranu ako zelis rezultate..
    Imas myfitnesspal aplikaciju za mob i web stranicu pa tu mozes pratiti sto i koliko jedes, omjer makronutrijenata..
    Ima na zadnjem tatianinom treningu, njezin vlog o prehrani i tome kako svakome nesto drugo odgovara. Dosta je dobro receno, naglasava individualni pristup.

I uvijek ce biti dana/obroka koji ce nas skrenuti sa putanje. Ali kao i drugdje, i ovdje je vazno ono sto se cini 80% vremena, a ne ono sto se povremeno dogodi..
    nekako me odbija aplikacija koja mi računa što, kad, koliko jedem
    ovo ću pokušati sama pratiti. a, blog ću pročitati, za to sam uvijek

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ovo s hranom debelo potpisujem. meni se dogodio taj mindset prelaskom na lchf. nije taj lchf sam po sebi toliko bitan koliko činjenica da me izliječio ovisnosti o slatkišima. dan kad sam prestala žudjeti za čokoladom bila je revolucija u mom životu (i novčaniku)

predug je popis hranu koju više ne jedem, a koju sam prije tamanila. u biti ne jedem više apsolutno ništa što je prošlo industrijsku obradu koja je izmijenila izvorne namirnice na nezdrav način, kao ni namirnice koje sadrže visok udio UH (rižu, tijesto, žitarice, krumpir) i nije mi teško. rijetko se nađem u iskušenju, većinu vremena jednostavno ne doživljavam hranu koju ne jedem. kad bih se morala boriti sama sa sobom ne bih izdržala, mislim da malo tko izdrži takvim načinom

kad sam krenula s lchf prehranom mislila sam imati 1 dan tjedno za guštanje u zabranjenim slasticama, ali kad je došao prvi slastica dan sam produžila na jednom u 2 tjedna, zatim 1x mjesečno...na kraju je ispalo da sam u 3 mjeseca samo 1x zbilja zgriješila - čokoladom s bademima i vrhnjem...i nije mi uopće bila toliko fina kakvu sam ju pamtila pa sam odustala skroz

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj anjica prvotno napisa Vidi poruku
    Sto se tice prehrane, kriticnih zona na tijelu i celulita, pokusat cu s akupunkturom (tek sam bila na jednom tretmanu, apetit mi se osjetno smanjio tako da su mi prvi dojmovi pozitivni)

Ja sam trenutno na zumbi tri puta tjedno i planiram kad zatopli biciklirati, ali nikako da zatopli :/
    ispravi me ako griješim mišljenjem da akupunktura nije zdrava kao metoda mršavljenja; prijateljica je neko vrijeme išla na tretmane i smršavila 10 kg akupunkturom, ali to je bilo čisto izgladnjivanje. osim toga, bila je jako slaba i nije se osjećala dobro. ne moram spominjati da su se kile brzo vratile :/

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

kavofob, pratim te tamo i baš super da si našla dobar način promijeniti prehranu. jer, zvalo se to lchf ili ne znam kako, prehrana koja se bazira na toliko ugljikohidrata sigurno nije dobra. ja nisam na lchf, pomalo jedem žitarice, no, ne kao prije. puuuno manje. i to mi je puno bolje. a i trbuh je ravniji
    povremeno pojedem neki kolač, ali, ono ako me baš privuče i volim ga
    nema keksa u 23 sata i sl. a bilo je svega prije.

samim tim sam i muža stavila na drugačiju prehranu pa čovjek jede puno više salata jer nekako mora upotpuniti ručak
    sad je u fazi da se više i ne ljuti na mene :D

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ispravi me ako griješim mišljenjem da akupunktura nije zdrava kao metoda mršavljenja; prijateljica je neko vrijeme išla na tretmane i smršavila 10 kg akupunkturom, ali to je bilo čisto izgladnjivanje. osim toga, bila je jako slaba i nije se osjećala dobro. ne moram spominjati da su se kile brzo vratile :/
    Tesko mi je (nakon jednog tretmana) filozofirati, ja nisam na gladovanju, normalno sve jedem, meni lijecnica lokalno tretira masne naslage (i celulit)
    nakon odredjenog vremenskog perioda mozda budem pametnija

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

samim tim sam i muža stavila na drugačiju prehranu pa čovjek jede puno više salata jer nekako mora upotpuniti ručak
    sad je u fazi da se više i ne ljuti na mene :D

Anči, ja sam si isto tako odlučila - ako za nečim žudim uzmem, bolje nego da patim. na kraju je jednostavno ispalo da radije zgrabim šaku lješnjaka nego nešto drugo. jedno vrijeme sam se navukla na paleo kuglice (badem-suho voće-kakao) i malo me pekla savjest, a onda sam odlučila tamaniti koliko me volja...i nakon cca tjedan dana po 10-ak kuglica dnevno, pustilo me

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj anjica prvotno napisa Vidi poruku
    Tesko mi je (nakon jednog tretmana) filozofirati, ja nisam na gladovanju, normalno sve jedem, meni lijecnica lokalno tretira masne naslage (i celulit)
    nakon odredjenog vremenskog perioda mozda budem pametnija
    možda je tvoja liječnica drugačija. mislim da je ona (frendica) imala i neku propisanu dijetu s katastrofalno niskim unosom kalorija (low fat ofkors)

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

možda je tvoja liječnica drugačija. mislim da je ona (frendica) imala i neku propisanu dijetu s katastrofalno niskim unosom kalorija (low fat ofkors)
    Je, drugacija je. Nemam nikakvih zabrana, a nakon prvog tretmana nemam niti zelje za slatkim (sto mi je najbitnije)

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja ne Vjezbam već 6 dana, od onog c3, opet moja prepona, sepam . Sad već mislim i do doktora u dogledno vrijeme, nije ovo normalno. Odmirovat cu sad ako treba i mjesec, ovo nije normalno, a onda vidjeti sto cu dalje.

lchfa se držim, jest da ja jedem puno, i zbog navike i zbog dojenja i zbog bivanja doma al rezultati su tu. Ja jos uvijek kuham dva jela, ufff kad vidim da pišete da ste i ostale preobratili, ma predobra sam ko i uvijek .

da, ja se isto sjećam akupunkture s očajnim jelovnikom, i s hrenovkom i tak... Ovo je očito nešto drugo.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ZA BMI, moram skinuti jos 3.3 (ne kg, nego masti ) da bi bio zdrav. To se otprilike podudara sa tezinom koju zelim skinuti (8 kg). Po slikama, mislim da je to tocno (gore sam se stanjila i zapravo u gornjem dijelu tijela ne bih zeljela mrsaviti. Sav body fat mi se nabio u donji dio trbuha, bokove i bedra :tipicna kruska.

Jucer ukupno 2h brzog hoda.
    Danas sam obavila jogging uz minimalno kaslja, ali kracu rutu nego inace. Za kasnije planiram jos (nesto).

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj _Candy Candy_ prvotno napisa Vidi poruku
    sad i mene zanima kako izgledate, ono: usporedba tko što vježba, na kojem je stupnju i kako izgleda
    aha

ja općenito izgledam punoo punoo bolje nego kad nisam ovako redovito vježbala, nekako sam sva čvršća, bolje mi je držanje i bolje bi stoji odjeća

budući da ja vježbam pretežno callanetics, relativno sam blizu ovakvog izgleda http://www.google.hr/imgres?um=1&hl=...7&tx=158&ty=53

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

što misliš o ovom kalkulatoru http://www.skinbodyfitness.com/bmr_bmi_bfp.htm

Pa ne znam cure, ali meni je ovaj kalkulator totalni *sheet*
    Jer pokazuje da na svoju visinu bih trebala imati 44 kg i da bi mi strukic trebao biti 60 cm
    i da uopce ne uzima u obzir godine (mislim tesko da cu sa 41 imati takav struk) bez obzira na vjezbanje!)

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ocito da taj kalkulator nikakako nije zadovoljan s nasim trudom

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovo s hranom debelo potpisujem. meni se dogodio taj mindset prelaskom na lchf. nije taj lchf sam po sebi toliko bitan koliko činjenica da me izliječio ovisnosti o slatkišima. dan kad sam prestala žudjeti za čokoladom bila je revolucija u mom životu (i novčaniku)

predug je popis hranu koju više ne jedem, a koju sam prije tamanila. u biti ne jedem više apsolutno ništa što je prošlo industrijsku obradu koja je izmijenila izvorne namirnice na nezdrav način, kao ni namirnice koje sadrže visok udio UH (rižu, tijesto, žitarice, krumpir) i nije mi teško. rijetko se nađem u iskušenju, većinu vremena jednostavno ne doživljavam hranu koju ne jedem. kad bih se morala boriti sama sa sobom ne bih izdržala, mislim da malo tko izdrži takvim načinom

kad sam krenula s lchf prehranom mislila sam imati 1 dan tjedno za guštanje u zabranjenim slasticama, ali kad je došao prvi slastica dan sam produžila na jednom u 2 tjedna, zatim 1x mjesečno...na kraju je ispalo da sam u 3 mjeseca samo 1x zbilja zgriješila - čokoladom s bademima i vrhnjem...i nije mi uopće bila toliko fina kakvu sam ju pamtila pa sam odustala skroz
    Krasno mi je čitati te Kavofob To je zaista pravi put

... ne moram spominjati da su se kile brzo vratile :/
    Svi koji imaju viška kg imaju ih prvenstveno zbog krive prehrane. Ako osoba ode na dijetu i smršavi, i zatim se vrati na "normalnu" prehranu, naravno da će vratiti sve kg jer zato ih je i imala u startu - jer se hranila krivo.

Ista stvar će se dogoditi i sa treniranjem. Vi treniranjem možete skinuti koliko god hoćete kg, ali ako se vratite na staro i kilogrami će se vratiti.

Jedini dobar put je promijeniti prehranu i nastaviti povremeno s tjelesnim aktivnostima i nakon postignutih željenih kg (zbog zdravlja prvenstveno), dakle promijeniti LIFESTYLE - to jedino vodi DUGOROČNIM rezultatima

Ja sam sinoć konačno bila u teretani nakon 6 mjeseci (nisam mogla zbog zdravstvenih razloga), i preporođena sam! Jedva čekam sljedeći trening i planiram narednih mjeseci odokativno trenirati po ovome Live fit -12 wk trainer. Sutra mjerenje masnoća i mišićne mase, da vidim gdje sam (koma je to koliko brzo ta mišićna masa odlazi ) i nadam se boljim postocima za koji mjesec. Obožavam taj dobar feeling poslije treninga - i hormonalni i osjećaj utegnutosti.. mmmmm...

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Na ovoj stranici uzima se u obzir i godine kod body fat postotaka http://www.askthetrainer.com/average-percent-body-fat/

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja sam se jutros uspjela probuditi malo ranije pa sam stigla i odvježbat i istuširat se i napravit djeci doručak prije nego su se probudila
    najsretnija sam kad mi tako počne dan, još kad bih tako svaki dan....
    dakle, danas w7
    težak je, ali nekako se nisam previše oznojila
    možda nisu takve vježbe (za znojenje), a možda i zato što sam vježbala u 6 i 30

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sasana prvotno napisa Vidi poruku
    Na ovoj stranici uzima se u obzir i godine kod body fat postotaka http://www.askthetrainer.com/average-percent-body-fat/
    Ja još malo pa ću biti u lean kategoriji zbog godina

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •