Pokazuje rezultate 1 do 50 od 235

Tema: hoću ukinuti dojenje po noći!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moj je sinoc zaspao oko devet. Pa se probudio prije ponoci i plakao za cicom (i doio je) Pa onda opet oko pola dva ( i opet dobio). E kad je oko tri poceo opet cvilit vise nisam dala, nesto je malo plakao (ispod minute), zaspao i spavao do sedam.

I sad ne znam sto da si mislim, da li to znaci da sam prva dva puta trebala biti odlucnija ili sto? Jednostavno nikad ne znam sto ce napraviti kad ga odbijem, ponekad malo cendra, ili zaplace, ja mu malo glumim da spava, "brujim" mmmmmmm, drzim za rukicu i uz malo okretanja zaspi, a drugi put na sam pokusaj odbijanja pocne plakati totalno uvrijedjeno i neutjesno, pa ga onda smirujem pet minuta da uopce prihvati cicu...
    Bar je svaka noc drugacija.

PS - horore ne gledam

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Moj je sinoc zaspao oko devet. Pa se probudio prije ponoci i plakao za cicom (i doio je) Pa onda opet oko pola dva ( i opet dobio). E kad je oko tri poceo opet cvilit vise nisam dala, nesto je malo plakao (ispod minute), zaspao i spavao do sedam.

I sad ne znam sto da si mislim, da li to znaci da sam prva dva puta trebala biti odlucnija ili sto? Jednostavno nikad ne znam sto ce napraviti kad ga odbijem, ponekad malo cendra, ili zaplace, ja mu malo glumim da spava, "brujim" mmmmmmm, drzim za rukicu i uz malo okretanja zaspi, a drugi put na sam pokusaj odbijanja pocne plakati totalno uvrijedjeno i neutjesno, pa ga onda smirujem pet minuta da uopce prihvati cicu...
    Bar je svaka noc drugacija.

PS - horore ne gledam
    Moraš naći neki modus, točno dokučiti u koje vrijeme će se dati smiriti, a u koje ne. Moja se u 3 i 30 ne da smiriti, probala sam, bilo je grozno, na kraju je širom otvorila oči i lamatala i rukama i nogama. Prije i poslije toga uspije se smiriti i bez dojenja. A horori, kad već spominjemo, ne gledam ih od O.Š., to je ionako najnekvalitetniji filmski žanr, a kad nisi tinejdžer nego baba štetno je i za živce. Neki su i kvalitetni, ali im je jeza također kvalitetna, kao onaj s N. Kidman "The others", na koji sam jednom nabasala, brrrrr, godinama sam ga sanjala. Tako i ovaj sinoć, na TV1000, nije bio uopće horor nego neki televizijski film, sudski, sudilo se svećeniku, po istinitom događaju, pa sam zato ostala gledati. Eto, čak nije ni pravi horor, a šta učini od moje noći.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mi opcenito nemamo nikakvog uspjeha, no zakljucila sam da je to zato sto nije bilo preduvjeta (ah, izgovori) tj stvarno ne mogu podnijet ideju da njegovo plakanje probudi stariju pa duet a ujutro na posao....

No sinoc je opet nes bio bolestan, ima brdo slajma, zakaslje se i zbljuuuuuuv. Tako da mu nisam dala dojiti po noci jer to znaci presvlacenje komplet bracnog kreveta a ves mi je na rubu toga da se usmrdi kako se sporo susi danima...

i prvo uspavljivanje ok, ionako je bio klonuo i nikakav, zaspo na ramenu u pet minuta. Ali u ponoc je bila frka, nikako ponovno zapati, plako sve jace, na kraju ga mm uzeo u db, nemam pojma koliko je tamo bio budan ali vratio ga je u tri uspavanog. I onda je bio najsmjesniji trenutak, on je poceo oko cetiri opet nesto cendrat, bacakat se, aaaa-kat, mi govorimo sssshh, tapsamo, grlimo, on sve ludji i onda ga uzeo mm i rekao mu odlucno "tiho, spavaj" i mali zasutio i zaspao eh kad bih ja tako mogla, jednom sam probala pa je uvrijedjen urlao jos pol sata nakon tog pokusaja...

Sad cekam da starija ode s bakom na more, pa probam opet, imat ce tad 20 mjeseci i stvaro mi je pomalo vec dosta, ko zombi sam, u cetiri godine sam valjda cetiri noci u komadu, nemrem vise....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •