Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1839

Tema: think happy thoughts

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj adal prvotno napisa Vidi poruku
    eto i nas malo k vama,mi smo ok rastemo brojimo dane i uzivamo dok jos nemama nikakvih tegoba,malo me zezaju noge koje su otekle i smjesno mi izgledaju a ostalo je sve super...za bebu smo skoro sve kupili,danas sam oprala robicu i posteljinu,jos je ostalo da kupim sebi potrebno za porodiliste i onda cekamo nasu djevojcicu (da konacno smo i mi saznali spol,stize nam princezica)....
    Znači, sve finalistice čekaju ženska pojačanja Di ćemo zetove naći?

Ti si bome na vrijeme krenula s opremanjem. Ja do prošlog vikenda nisam imala ništa - tojest imala sam svašta od starije djece, ali trebalo je sve to izvući, oprati, pripremiti.. Od prošle trudnoće smo se i preselili, pa je puno toga nestalo negdje između dvije lokacije. A puno sam toga i poklonila šogoricama koje su u međuvremenu rodile. Tak da smo morali kupiti AS jaje, komodicu i kolica.

E kad sam već kolica spomenula - ja planiram nositi bebu u marami (tako sam i s prvo dvoje i to mi je super), a za period kad bude veća i počnu me boliti leđa sam uzela Maclaren Techno XLR. Međutim, sad mi se počeo jako sviđati Cybex Onyx i već sam nekako odlučila prodati ova koja imam i uzeti ipak ova druga Totalno sam šašava.. Ali u svoju obranu moram reći da kupujem rabljena preko Ebaya, pa nije veliki trošak.

Citiraj Melem33 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro, nismo jos krenule, danas je 39 punih i nas dvije u timu, kao da to ne bi trebalo biti skoro , nijednoj se ne žuri, dobro nam je i ovako, ali mislim da će dok to rjesiti ovaj tjedan, radi fraxiparina.
    Sutra ću znati je li se princeza namjestila za van ili jos uživa u spa.
    Sretno sutra na pregledu. U koju bolnicu ideš? Držim ti fige da krene samo po sebi, indukcija baš i nije nešto za poželjeti..
    Posljednje uređivanje od Nightswimming : 14.04.2013. at 13:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •