Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2037

Tema: Xanax,Prozac i sl.u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Snovolovka prvotno napisa Vidi poruku
    Teice, i kod mene je mama ta koja je pridonijela ovom mom stanju bar 50% i naravno to ne priznaje.

ovako i kod mene, ali ona i dan danas ima tu užasnu naviku ili šta je to već da mora imati kontrolu barem 30% u svemu onom što mi se događa u životu,
    a druga stvar ono što je mene dovelo do toga da sam užasno nesigurna u sebe, u svoje postupke i sl. je upravo to da njoj nikad nisam u ničemu bila dovoljno dobra, uvijek je neka kritika iza svega što napravim, obučem, kupim, skuham (ok tu i nisam ništa ekstra sposobna), čak sad i u odgoju M. ma u svemu i dan danas....volim je, ali skoro svaki drugi dan se posvađamo baš zbog ovih situacija....
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 14.04.2013. at 23:45

Snovolovka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    ovako i kod mene, ali ona i dan danas ima tu užasnu naviku ili šta je to već da mora imati kontrolu barem 30% u svemu onom što mi se događa u životu,
    a druga stvar ono što je mene dovelo do toga da sam užasno nesigurna u sebe, u svoje postupke i sl. je upravo to da njoj nikad nisam u ničemu bila dovoljno dobra, uvijek je neka kritika iza svega što napravim, obučem, kupim, skuham (ok tu i nisam ništa ekstra sposobna), čak sad i u odgoju M. ma u svemu i dan danas....volim je, ali skoro svaki drugi dan se posvađamo baš zbog ovih situacija....
    E isto...ja sam lijena, samo ležim, vidi mi kuće, vidi mi kose i sl!!! A možete misliti sada kad moram strogo mirovati, eto je svaki dan da skuha i onda počne tirada...uh! Mislim, ja sam joj stvarno zahvalna što mi pomaže u ovoj situaciji i znam da to puno znači, al', da izvinete, ispizdi me par puta dnevno! Sad me mori što se ne ofarbam, a ja ležim i krvarim!!! Ko da ja ne bih voljela da se ofarbam (izrasla sam grozno), al to mi je sad potpuno nebitno. A njen najveći "problem" je to što mi je muž mlađi 10 godina i ja se moram duplo truditi da me on ne ostavi O Bože!!!

Teice, pisala sam opširno o promjeni lijeka par stranica prije, pa molim te, da se ne ponavljam, potraži Ako ne nađeš, javi mi na pp pa ću ti c/p

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •