muma i tu tii od srca ti želim da sve bude uredu!!!!!!!!!!!!
muma i tu tii od srca ti želim da sve bude uredu!!!!!!!!!!!!
Muma draga,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek se mrve prime čvrsto za mamu!A beta nek je prava velika![]()
Svaka čast Mumasad ~~~~~~~~~~~ do beturine
![]()
muma miruj danas i sutra, a onda kad prođe implatacija laganin do bete, ogromne bete!
muma~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da 19. bude lijepa brojčica!!!!!!!
svima!!!!!!!!!!
HvalaŠaljem svima big hug
i nadam se da ćemo sve što prije doći do pozitivne bete! Moj plan je još danas malo više odmoriti (mislim, ipak je vikend, ne?) a onda sve laganini - šetnje, kave, sitne kućne razbibrige, kuhanje, koji kolačić, malo pospremanja... Na posao ne idem - planirala sam ali sam čula da vlada teror i pakao pa ću tu opciju razmotriti tek iza bete. Do tad...kako bi bubekica rekla - zeeeeeen.
![]()
muma bilo bi mi jako drago da napokon imamo i jednu trudnu varaždinku sa foruma!
tako je i kod mene bilo 2x8 stanični i1x6 stanični.primila su se dva ali se jedan prestao razvijati.nije prokucalo srce,zato mi je beta bila 15 dan 1575
Pridružujem se lijepim željama i držim fige svim čekalicama-nek bude čim više lijepih vijesti ovaj mjesec!
Ja čekam novi postupak, ali vas svaki dan pratim i čekam nove lijepe velike bete![]()
Zamrla nam tema u zadnje vrijemeAjmo čekalice...
Ja sam tek 3dnt, nestao booster pa su i boobies malo popustile, kao i nadutost. Ništa se ne događa![]()
muma, ja 7dnt...
i imam sve simptome od utrića
do sad uvijek imala simptome a beta 0 tako da....
natukla već par kila jer non stop nešto žvačem..
šetam,zujim,kuham,jedem,spavam, pa sve ispočetka...
![]()
Meni se ne spava od utrića. Spavala sam za vikend ujutro ili popodne sat vremena, ali zbog čistog nedostatka sna. Utrići mi samo dižu temperaturu. Osjećam se ko da sam na godišnjem, nema nikakvih pikanja niti ičeg sličnog, ali niti ne obraćam pažnju na to.Ali znam da će me rano početi svrbiti prstići nad testićima. Kaj ću kad ih volim.
![]()
Muma, kameleon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusić ili betu!!!!!
drama_queen kako si? Ima kakvih vijesti?
kameleon planiraš kakav testić?
Posljednje uređivanje od Muma : 10.04.2013. at 09:25
da,drama, gdje si??? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
draga muma ja neću raditi test, razmišljam da vadim betu privatno, a vidi onda koje muke ima strašna...vadi opet pa opet, pa mi se sve čini da ću čekati 23.
svaki put mi je M došla na dan bete ili dan dva ranije...tako da kod mene će prvi simtom biti izostanak vještice ako se tako dogodi
cure hvala vam na zagrljajima i vibricama, dobro dođu!!!
muma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
evo curke ...odradih danas ß ...1,8 ...evo moram priznat da sam ovaj put i zaplakala ...malo me ovaj put ipak dotuklo
muma, kameleon ~~~~~~~~~~![]()
drama_queen grlim....cuvaj se.
hvala vam curke moje
sad sam oduzeta, pomalo se zbrojit, otrest i krenut dalje ...vjerovatno na jesen
do tad ...ima da mi podgrijavate nadu svojim uspješnim postupcima![]()
drama_queen baš mi je žao! Šaljem zagrljajeŽlim ti da što prije kreneš dalje.
drama_queen žao mi je, sad odtuguj, pa na jesen u nove pobjede![]()
podizem!
danas mi je 1dpt, na poslu sam, uzivam uz spoznaju da ne moram trcat doma stavljat utrogestane (koristim crinone), pijuckam kavicu i gledam sunce kroz prozor
ima koga u istoj fazi?
u dogovoru s doktorom, rekao je da nema potrebe da sam doma, pogotovo jer mi je posao sjedeci i mirana i fet je posrijedi, nije to isto kao "svjezi" ciklus (zbog posljedica stimulacije i punkcije). ovako ce vrijeme brze proci.
ja sam isto radila nakon FET-a.. nema to nikakve veze dali radiš ili ne, ako se radi o uredskom poslu.
da .. crinone je super.... meni je sad već smanjena doza na 1 prije spavanja
i baš je lijepo na poslu, večinom svi već znaju, lagano radim, pijem sokićne paše mi kava i uživam
uživaj i ti... i čekamo lijepu betu za desetak dana![]()
Bluebella i Bubekica molim vas za informaciju posto ste obe radile FET koilika vam je debljina endometrijuma bila na dan vracanja embrija
BB ja sam od pocetka na 1 prije spavanja.
cekamo, cekamo![]()
smarija odgovorila sam ti na odbrojavanju...
evo me, mah-mah, 3dptludim od pospanosti i temperature (progesteronsko predoziranje
). kod tebe?
meni 4dpt , ubi se od dosade :/
taj gel stavljas samo navecer ili ??
Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 18.04.2013. at 12:46
da, 1 dnevno, navecer prije spavanja. ja sam na poslu pa je ok. samo sto mi se spava.
danas 5dpt imam bijeli gusti iscjedak , bez mirisa , ovakvo sto imam jedino pred mengu( nije od utrogestana sigurno )
sta kazete , imao tko ?
Evo da se i ovde prijavim da sam danas 2dnt,10-stanicnog i 12-stanicnog embrija. Luda od iscekivanja,znate i same,samo mi se spava...vucem se laganini po stanu,tek od srijede planiram laganini sa setnjicama ako vrijeme posluzi.
Meni je danas 15 dpt, vadila betu 90,3 uffff treba dočekat četvrtak, jel ima tko iskustva. Imala sam 2 postupka prije 1. beta 0 a drugi beta 1. Od jutros mučnine i tjeranje na povračanje. A od prije 4 dana non stop piškit. Jel ima šanse da je to to??? pliz help.![]()
15 dpt beta 90,3 jel to jako loše????? Od jutros mučnine
Nestrpljiva, nije beta mala, a i mučnine su dobar znak. U četvrtak ćeš sigurno znati, ali ja mislim da je to to.![]()