Pokazuje rezultate 1 do 50 od 110

Tema: dojenje i dijeta?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja nisam ostala s nekih puno kila, iz rodilišta došla s nekih +8, jela cijelu trudnoću zdravo, nije mi se ni jelo slatko, odlično izgledala, plivala, trenirala do zadnjeg mjeseca t., a i sada jedem toliko da bih imala i manje kila nego inače. No moj organizam se naviknuo na treninge i to žestoke, trčanje, teretana,na svakodnevnoj bazi......a sada možda tri ili dva puta tjedno istrčim nekih 4 km i tih 5 kila nikako da odu. A gledam badiće, uh i rado bih da se do jednog novog kilice istope.

Tiziana - jaja i svježi sir, svježi sir i gnječena banana, voće i jogurt, svježi sir i pržene sjemenke sezama, sokovi (mmmm) što veli drugarica iznad....
    Posljednje uređivanje od palčica : 17.04.2013. at 19:42

Nitenaja avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nisam ostala s nekih puno kila, iz rodilišta došla s nekih +8, jela cijelu trudnoću zdravo, nije mi se ni jelo slatko, odlično izgledala, plivala, trenirala do zadnjeg mjeseca t., a i sada jedem toliko da bih imala i manje kila nego inače. No moj organizam se naviknuo na treninge i to žestoke, trčanje, teretana,na svakodnevnoj bazi......a sada možda tri ili dva puta tjedno istrčim nekih 4 km i tih 5 kila nikako da odu. A gledam badiće, uh i rado bih da se do jednog novog kilice istope.

Tiziana - jaja i svježi sir, svježi sir i gnječena banana, voće i jogurt, svježi sir i pržene sjemenke sezama, sokovi (mmmm) što veli drugarica iznad....
    palčice oprosti na upadu,nije dovoljno 2-3 puta tjedno trčati za mršavljenje,ajde tri puta još da,ali dva je svakako premalo.Ja nemam km trčanja još u igri,imam minutažu i tempo koji meni odgovara,no treninge imam 5 puta tjedno,znači dva dana odmaram.Da bi se trčanjem pokrenuo metabolizam,znači da salo odlazi dok mirujemo treba imati češće treninge,pa i sami početnici u trčanju bolje češće a kraće treninge.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •