jedno prođe, drugo dođe..stvarno gomila uspona i padova! ja sam u svom najvećem usponu, naravno, naglo pala! nakon što smo uspjeli uvest samo sisanje juče neočekivano krenilo naveče užasna nervoza kod bebe, cijeli dan je sisala lijepo, no naveče kako krene, krene naglo gutat, guta ko mahnita nekih 5 minuta i onda krene šiza! plakanje, pljuvanje sise, izvijanje, kao da ju nešto boli, onako kao da ju nešto žiga i tako! ne znam jel to znak da joj je dosta sisanja il nema dosta mlijeka il šta? sve završi da nekako prihvati dudu i zaspe umorna! jel se mogla najest za tih 5 minuta, ma sumnjam..i da bi sve bilo ljepše ujutro stolica sluzava!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja u šoku? šta to znači?? upomoć!
nikad nisam dojila, ne znam šta je normlano , a šta nije! juče sam dosta slabo jela, jel moguće da niej imala dosta mlijeka pa da je zato naveče šizila?
no evo večeras opet, živčanjnje!
ukupno je imala 4 stolice danas, eksplozivne, jedna jako sluzava, ostale puno manje, vodenaste... ma ja sam navikla na stolicu od (kršitelj koda)a..ovo sve mi je novo..
pišem zbrda zdola..al molim vas, osvrnite se na sve!
hvala

Odgovori s citatom