Ja sam se počastila jednim dobrim starinskim krimićem: "Hercule Poirot's Christmas" od Agathe Christie.Slučajno našla u knjižnici i odmah zgrabila.
![]()
Ja sam se počastila jednim dobrim starinskim krimićem: "Hercule Poirot's Christmas" od Agathe Christie.Slučajno našla u knjižnici i odmah zgrabila.
![]()
Uhvatila sam Atlas oblaka u knjižnici! Veselim se, kad puno ljudi hvali knjigu, ja odmah imam pozitivnu predrasudu.
Skužila sam da je i moja draga Duras još jednom prevedena pa sam posudila i Muškarac koji sjedi u hodniku / Bolest smrti. S obzirom što piše u opisu knjige, možda se uskoro javim na ovoj temi
kako sam na bolovanju, onda sam se bacila na posao
moram reci da sam procitala "sobu", dobra je , u nekim trenucima i mucna......procitala sam i jo nesboa "djavolju zvijezdu" i svidio mi se, pravi socni skandinavski krimic....zatim sam se bacila na ferica i "kalendar maja", opsezan, i dobro napisan roman, a sad sam pocela amosa oza i " rimovanje zivot ai smrti" i cini mi se jako zanmljivo....
eto![]()
Meni je Livada divna knjiga, baš po mojoj mjeri, na sasvim drugačiji način od Atlasa.
Pročitala sam jedno 20% Solara i odustala, moj engleski nije dovoljno dobar za to, mučim se. Čekat ću dok ne naletim na nešto njegovo na hrvatskom. Sad čitam Nesboa u autobusu i The Blind Assassin od Margaret Atwood kad imam koncentracije, isto se sporo probijam, ali mi se jako sviđa.