Pokazuje rezultate 1 do 50 od 77

Tema: Grčevi i vjetrovi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Neću ti govoriti što da radiš jer nisam stručnjak, ali znam da je mene takav način prehrane izludio i da nisam mogla praktički ništa jesti. Na kraju sam počela jesti smeće od hrane jer je sve drugo bilo "zabranjeno". Pa sam onda odlučila okrenuti kontru - mlijeko uopće ne pijem (ni inače), a izbacila sam jogurte i smanjila sve ostalo mliječno jer to MENE muči, odn. meni otežava probavu pa je možda tako i s bebom. Sirovo voće i povrće mi treba jer moram odnekud skupiti te vitamine, vlakna i ostalo. I žitarice. Zdrave, dobre žitarice - proso, kus kus, pir, ječam i slično.
    Možda ti je beba naprosto osjetljiva i što god da pojedeš neće joj pasati. Pa nećeš ti zato prestati jesti! Hoćeš onda uzimati vitamine u tabletama da se ne srušiš negdje?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Neću ti govoriti što da radiš jer nisam stručnjak, ali znam da je mene takav način prehrane izludio i da nisam mogla praktički ništa jesti. Na kraju sam počela jesti smeće od hrane jer je sve drugo bilo "zabranjeno". Pa sam onda odlučila okrenuti kontru - mlijeko uopće ne pijem (ni inače), a izbacila sam jogurte i smanjila sve ostalo mliječno jer to MENE muči, odn. meni otežava probavu pa je možda tako i s bebom. Sirovo voće i povrće mi treba jer moram odnekud skupiti te vitamine, vlakna i ostalo. I žitarice. Zdrave, dobre žitarice - proso, kus kus, pir, ječam i slično.
    Možda ti je beba naprosto osjetljiva i što god da pojedeš neće joj pasati. Pa nećeš ti zato prestati jesti! Hoćeš onda uzimati vitamine u tabletama da se ne srušiš negdje?
    Sve se svodi na nekakvu jednoličnu prehranu, nemoj jabuke, nemoj naranče, nemoj zelenu salatu a kupus pogotovo, nemoj mliječno, nemoj suhomesnato, a šta da jedem za doručak? Juhu bez mrkve samo na vodi i kuhano meso? Ja sam ti već luda od tih svih nemoj ovo nemoj ono. Neznam šta da jedem i onda sam najradije gladna, a to isto bebi škodi, i šta onda, nemam pojma

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •