Ja bi se opet pohvalila, al ne smim...Al ipak hocu... pa cu za dva dana ponovo pisat kako sam se djabe hvalila
![]()
Malisa sve bolje i bolje spava i sve spontano. U zadnje vrijeme od kako navecer zaspe (oko osam i po, devet) pa dok ja ne dodjem spavat (oko 11) se u principu ne budi tako da stignemo pogledat seriju ili nestoPrije se budio svakih 20ak minuta, ako ja nisam bila s njim u krevetu. Sve skupa se kroz noc manje budi. Al zaista nemam pojma koliko puta... Ja to sve u polusnu... Sinoc sam se probudila u polozaju poprijeko na krevetu, a nemam pojma kako sam dosla u taj polozaj. On je bio odma kraj mene u istom polozaju. A tatu smo gurali nogama iz kreveta
Sad kad se probudi, sise po pola sata (mozda - ne gledam na sat, al nekad mi djeluje ko vjecnost), a prije se budio cesce, al sisao krace. I jos ujutro spava i sat vremena nakon sto ja odem na posao. Prije mjesec dana bi se odmah ujutro probudio kad bi ja kidnula iz kreveta. Tako da sve u svemu svi bolje spavamo u zadnje vrijeme... dok ne krenu trojke![]()