Pa dobro, nije to malo boja. A gdje ima Kik, znam samo za West Gate.
Pa dobro, nije to malo boja. A gdje ima Kik, znam samo za West Gate.
Ima na Kustošiji u Nami, u Martićevoj...
mislim da ima i na Rotoru, tamo gdje je bio veliki Turbo limach, kod Bille
Je je, ima na Rotoru, a ima i u sklopu Bille u Dugavama, tamo u onom slijepom odvojku.
U našem H&M-u ima hrpa sniženog donjeg rublja - odreda nepraktičnog- ali mu je cijena takva da čovjek malo poželi i biti... nepraktičan.
Kupila sam čipkaste tange za 7 kuna, a vidjela sam i pakete od 3 para tangi za 20.
Uglavnom, nisam vidjela ništa skuplje od 35 kn.
pri kupnji peg perego kolica i hranilice na poklon se dobiva set za kolijevku od peg perega, inače su niže cijene peg perega
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
u H&m je dio kolekcije na sniženju: nešto hlačica, majica na zip, mi smo našli proljetne hlačice po 35 kn
U Plodinama na akciji od danas do srijede kuhinjske krpe po 2.99,set rucnika od 6(veci) I od 7(manji) komada po 49.99! Za apartmane super![]()
Sutra je Žuta srijeda u CC1
4. 5. je u CA 25% popusta na cjelokupnu kupnju
Zgodna sniženja po datumima i brandovima u ljekarni.
Pratim redovito i prema tome kupujem![]()
zna li netko gdje ima povoljno tetri,pelena za siroko povijanje i podloga za prematanje (spuzvasta,ne jednokratna)?
hvala!
Posljednje uređivanje od mishekica : 03.05.2013. at 19:18
Da li ste možda negdje vidjele Starke na popustu, ali ne bilo koje. Trebam niske, boje breskve, br. 40.
Starki na sniženju se može naći u outlet dućanu preko puta stadiona na Maksimiru
ne znam da li posjecujete bipu, ali imaju 25% na svu kozmetiku za njegu tijela
Evo link, desno od women secret, klikni na sliku. Ulica je Svetice 4
http://issuu.com/mercator/docs/13042...0%&height=100% pika popustu u svibnju, 20% na converse obucu
mislim da ovaj mjesec nema dvostrukih pika bodova u mercatoru
neznam jel se dobije u intersporta, ja sam svoju uzela u mercatora
Veli mi kći da ove koje ona hoće dođu 429 kn. Niske, boje breskve. To su najjednostavnije Starke bez ikakvih ukrasa, ali koliko se sjećam Converse uvijek izbaci nekoliko "novih" modela uz ove standardne. Nešto sitno promijene ili dodaju i takve Starke koštaju preko 500kn. Možda ste mislile na to?
da, moja je htjela visoke, uzorak leoparda i te koštaju 55o kn - puno previše
Jesi možda provjerila Importanne? Ima onaj jedan dućan s lijeve strane, odmah čim se prođe kroz ona klizna vrata (mislim da je to glavni ulaz, kod akvarija). Često bude nekoliko modela na sniženju, a ove boje brskve mi se ne čine kao neke koje se odmah razgrabe. Osim ako je to sad baš veliki hit.
![]()
Kad će općenito sniženja u Zari, H&M-u? Ja sam izvan svih shoppingiranja....
u h&m ima zgodnih haljinica na bretelice za 49kn i ima nekih po 39kn (gledala na onom dijelu do 128)
u C&A tri tunike 99 kuna - isto bez rukava (šire naramenice)
Neki dan sam u H & M-u kupila kratke hlače za moje dečke i dobila promotivnu karticu od 35 kn, koja vrijedi od 16. - 26.5. za kupovinu u vrijednosti od 75 kn i više...