Pokazuje rezultate 1 do 50 od 105

Tema: Krsetnje djeteta, i katolicko i pravoslavno

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Koliko znam, Sevka je najavljivala krstenje u obje crkve, ali posto je to neizvedivo, krstila je samo u katolickoj.
    Sanja, ako ti je svejedno, mozes i crkveno vjencanje i krstenje obaviti u pravoslavnoj da zadovoljis rodbinu.
    Ali sutra ces im tako morati udovoljavati radi x drugih stvari i ti ljudi nikada nece biti zadovoljni i uvijek ce naci razlog da se uvrijede.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko znam, Sevka je najavljivala krstenje u obje crkve, ali posto je to neizvedivo, krstila je samo u katolickoj.
    Sanja, ako ti je svejedno, mozes i crkveno vjencanje i krstenje obaviti u pravoslavnoj da zadovoljis rodbinu.
    Ali sutra ces im tako morati udovoljavati radi x drugih stvari i ti ljudi nikada nece biti zadovoljni i uvijek ce naci razlog da se uvrijede.
    Naravno da je neizvedivo, čak i za Sverinu.
    Ako obrede odradiš u pravoslavnoj crkvi, svakako ćeš ih moći odgajati u duhu katoličanstva i ići u katoličku crkvu, te živiti prema , pretpostavljam, svojim uvjerenjima. Ali mamicaje u pravu što se tiče daljnjih odnosa sa rodbinom. Jednostavno će doći trenutak kada ćeš morati reći : DOSTA!

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj maja33 prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da je neizvedivo, čak i za Sverinu.
    Ako obrede odradiš u pravoslavnoj crkvi, svakako ćeš ih moći odgajati u duhu katoličanstva i ići u katoličku crkvu, te živiti prema , pretpostavljam, svojim uvjerenjima. Ali mamicaje u pravu što se tiče daljnjih odnosa sa rodbinom. Jednostavno će doći trenutak kada ćeš morati reći : DOSTA!
    U potpunosti se slazem,i mislim da bih trebali sto prije!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Što se tiče grkokatoličke crkve, poglavar im je Papa, oni su katolici, ali imaju istočnjačke obrede.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Pokusat cemo nesto smisliti svakako vam javim novosti kad sam vas vec toliko uplela,pa da onda znate i rasplet

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •