Pokazuje rezultate 1 do 50 od 105

Tema: Krsetnje djeteta, i katolicko i pravoslavno

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Što se tiče samog krštenja u pravoslavnoj, tehnikalija i ostalog, ja mislim da bi se moglo dete krstiti u obe crkve.
    Ne postoji sad tu neki registar u koji se to upisuje, pa kad odeš u drugu crkvu oni to vide i kažu: e sad kod nas ne može.
    Naravno, u tom slučaju biste morali negde lagati
    To što se tehničkog dela tiče.

A što se tiče zaista praktikovanja vere, kao i familijarnih odnosa i ostalog, to morate sami da rešite.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče samog krštenja u pravoslavnoj, tehnikalija i ostalog, ja mislim da bi se moglo dete krstiti u obe crkve.
    Ne postoji sad tu neki registar u koji se to upisuje, pa kad odeš u drugu crkvu oni to vide i kažu: e sad kod nas ne može.
    Naravno, u tom slučaju biste morali negde lagati
    To što se tehničkog dela tiče.

A što se tiče zaista praktikovanja vere, kao i familijarnih odnosa i ostalog, to morate sami da rešite.

Upravo to sam i ja rekla,jos za sada crkve nisu umrezene,pa u sub,jedno,u nedj.drugo! Frendica mi je dala kontak.jednog pravoslavnog svecenika,pa cu pokusat s njim pricat i reci cu mu otvoreno sto mislim kako bih zadovoljili obje strane! Sumnjam da ce kao svecenik,a tog saznanja pristati,ali kako ne zivi u gradu u kojem smo mi,valjda nece izdaleka stvarati probleme

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo to sam i ja rekla,jos za sada crkve nisu umrezene,pa u sub,jedno,u nedj.drugo! Frendica mi je dala kontak.jednog pravoslavnog svecenika,pa cu pokusat s njim pricat i reci cu mu otvoreno sto mislim kako bih zadovoljili obje strane! Sumnjam da ce kao svecenik,a tog saznanja pristati,ali kako ne zivi u gradu u kojem smo mi,valjda nece izdaleka stvarati probleme
    Draga, ali tu ti krštenje kao sakrament gubi svaki smisao i postaje samo ceremonija i zabava za uzvanike. Svakako napiši što ti je svećenik rekao.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •