Stranica 100 od 112 PrviPrvi ... 50909899100101102110 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,951 do 5,000 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja sam naručena za 10 sat kod dr Šimunića pa možemo upoznati, bilo bi mi drago!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

sanjalice istu terapiju je i imala i bernica i dobila je samo jednu js(a svi nalazi su joj ok osim spermiograma)- neznam puno o stimulaciji, ali cini mi se da si vec treca koja je imala slicnu situaciju sa istom stimulacijom, iskreno me zanima , kaj su fulali! muci me to jer ja idem po ljekove 21.05. i kaj budem ja dobila i kaj mene ceka, jer ja sam 1 put bila na dugom a drugi put na kratkom protoklu.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

jos jedno pitanje koliko star moze biti spermiogram?

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj sanjalica82 prvotno napisa Vidi poruku
    dobili smo 2 js, jedna je nezrela a s drugom ce pokusat sutra i vidit jel ima oplodnje ali su mi rekli da su jako male sanse..mene zanima sto ako to ne uspije..kome da se javim i kakav je daljnji postupak jer onda ni nece bit transfera
    Da javni bilježnik mi e uvjetovao da moram imati dva svjedoka kad smo radili izjavu o izvanbračnoj zajednici i čak je njih ispitivao koliko smo dugo zajedno koliko dugo živimo zajedno na istoj adresi. Sve dokumente sam morala mjenjati. A sad ne znam ko pije a ko plaća!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ajme, madona, koji bullshit! mi smo samo došli bilježniku, ispunili izjavu kojom potvrđujemo da živimo u vanbračnoj zajednici i dobili potpis i štambilj. doslovno nas nisu niti pogledali! sad smo u braku i niti dan danas nismo prijavljeni na istoj adresi...

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    sanjalice istu terapiju je i imala i bernica i dobila je samo jednu js(a svi nalazi su joj ok osim spermiograma)- neznam puno o stimulaciji, ali cini mi se da si vec treca koja je imala slicnu situaciju sa istom stimulacijom, iskreno me zanima , kaj su fulali! muci me to jer ja idem po ljekove 21.05. i kaj budem ja dobila i kaj mene ceka, jer ja sam 1 put bila na dugom a drugi put na kratkom protoklu.

U zadnje vrijeme tu zaredale stimulacije sa vrlo malo ili niti jednom jajnom stanicom kod mlađih žena, urednih nalaza hormona i baš si mislim da li se to štedi na lijekovima za stimulaciju ili je u pitanju totalna ravnodušnost prema trošenju postupaka preko HZZO-a? Uzalud nam u tom slučaju u i zamrzavanje kada se stimulacije ne odrade tako da se ima što zamrznuti, posebice tamo gdje ima dobrih predispozicija za to.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Madona, izjava o izvanbračnoj zajednici je dio onog pristanka na postupke MPO kojeg potpisujete kod javnog bilježnika ako živite u izvanbračnoj. A dokazivanje izvanbračne zajednice se inače provodi sudski i to u slučaju podjele stečene imovine, nasljedstva i sl. i to je kompliciran postupak, gdje se dovode svjedoci i predlažu materijalni dokazi, npr. fotografije i sl.

Slažem se da je ovo sa slabim odgovorom na stimulaciju vrlo zabrinjavajuće. Možda bi bilo dobro poslati dokumentaciju na povjerenstvo i tražiti da im se ne računaju postupci zbog loše odrađene stimulacije.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ne sviđa mi to i ful sam zabrinuta kaj mene čeka!

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Madona, izjava o izvanbračnoj zajednici je dio onog pristanka na postupke MPO kojeg potpisujete kod javnog bilježnika ako živite u izvanbračnoj. A dokazivanje izvanbračne zajednice se inače provodi sudski i to u slučaju podjele stečene imovine, nasljedstva i sl. i to je kompliciran postupak, gdje se dovode svjedoci i predlažu materijalni dokazi, npr. fotografije i sl.

Slažem se da je ovo sa slabim odgovorom na stimulaciju vrlo zabrinjavajuće. Možda bi bilo dobro poslati dokumentaciju na povjerenstvo i tražiti da im se ne računaju postupci zbog loše odrađene stimulacije.
    E onda ja ne znam kome sam ja došla da me je tražio dva svjedoka, nevjerojatno

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj sanjalica82 prvotno napisa Vidi poruku
    terapija puregonima i cetrotidima..lijevi jajnik nista, desni 3 folikula i 2 nezrele stanice..u labosu su se nadali da ce bar jedna dozorit ali nije...
    cure...neću raditi paniku ili širiti netočne informacije,ali ovo s puregonima i cetrotidima mi se ne sviđa.Ja bila na toj istoj terapiji u 3 mj,dobili 3 js, 1 zrelu. S mojim nalazima je sve super,AMH oko 20 tak da očito hormoni nisu ništ napravili. Na jednoj folikulometriji sam načula od jednog doktora koji je ušel za vrijeme pregleda da su dobili informaciju iz Rijeke da su cure jako loše reagirale na puregone i da je serija očito loša. Onda ga je moj dokt grdo pogledal,tipa,nemoj to govoriti pred njom...nisam se htela previše s tim zamarati...ali sad vidim sve više i više slučajeva da cure nisu dobro reagirale. Mogli su povući tu seriju ili ju ne davati...a ne ispucati curama postupke...nama je bil prvi i neuspjeli pa nije neka panika,al nekom je mogel biti 4. Možda je slučajnost...ali ja def u 9 mj kad idem opet ne želim puregone...ili bar neke s novim serijskim brojem. Eto...ak je nekome bitno...ili ako može,nek reagira na vrijeme...
    Svima puno sreće...čitam vas svaki dan...i iščekujemo taj 9 mj...do onda malo zabave,roštiljanja...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj bernica prvotno napisa Vidi poruku
    cure...neću raditi paniku ili širiti netočne informacije,ali ovo s puregonima i cetrotidima mi se ne sviđa.Ja bila na toj istoj terapiji u 3 mj,dobili 3 js, 1 zrelu. S mojim nalazima je sve super,AMH oko 20 tak da očito hormoni nisu ništ napravili. Na jednoj folikulometriji sam načula od jednog doktora koji je ušel za vrijeme pregleda da su dobili informaciju iz Rijeke da su cure jako loše reagirale na puregone i da je serija očito loša. Onda ga je moj dokt grdo pogledal,tipa,nemoj to govoriti pred njom...nisam se htela previše s tim zamarati...ali sad vidim sve više i više slučajeva da cure nisu dobro reagirale. Mogli su povući tu seriju ili ju ne davati...a ne ispucati curama postupke...nama je bil prvi i neuspjeli pa nije neka panika,al nekom je mogel biti 4. Možda je slučajnost...ali ja def u 9 mj kad idem opet ne želim puregone...ili bar neke s novim serijskim brojem. Eto...ak je nekome bitno...ili ako može,nek reagira na vrijeme...
    Svima puno sreće...čitam vas svaki dan...i iščekujemo taj 9 mj...do onda malo zabave,roštiljanja...
    ovo bernice sto pises je grozno jos ako je istinito, nije niti cudno sto su Vinogradska, Petrova i tko zna koje bolnice krenule dijeliti iskljucivo Puregone......

Jesi li ti bernice upratila druge cure oko sebe koje su isto imale punkciju kad i ti? Znas li ista o drugim reakcijama cura?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Inace ne pisem na ovoj temi, ali vidim meni zanimljivu raspravu pa da se ukljucim. Ja sam za prvu stimulaciju imala puregon + dipherline i imala sam12 j.s. (10 zrelih, 2 nezrele).
    Za drugu stimulaciju sam dobila gonal + cetrotid (jednaka doza kao i puregon + 1 dan stimulacije vise) i imala sam 11 j.s. od cega su cak 5 bile nezrele.
    Gdje je krenuo "krivo" u drugoj stimulaciji ne znam. Mozda je stvar u tome sto sam prvi put krenula isti dan sa pureginom i dipherline, a u drugoj šesti dan sa cetrotidom.
    Da idem ponovno u stimulaciju birala bih Puregon.
    Koliko znam Puregon i Gonal su isti hormoni... E sad... dali se radi o losijoj seriji koju su podjelili... to fakat zvuci gadno. Al meni je to nekako teško povjerovati.

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    ovo bernice sto pises je grozno jos ako je istinito, nije niti cudno sto su Vinogradska, Petrova i tko zna koje bolnice krenule dijeliti iskljucivo Puregone......

Jesi li ti bernice upratila druge cure oko sebe koje su isto imale punkciju kad i ti? Znas li ista o drugim reakcijama cura?
    Nisam.Na punkciji smo bile samo nas dvije tak da neznam za ostale. Ali su se tu pojavile još dvije cure sad sa lošim rez. Velim,možda je slučajno,netreba raditi odma paniku ali event malo još popratiti pa ako budu i dalje loši rez reagirati. Najvj nije ni bolnica reagirala jer nisu svi imali loše rez. Trebalo bi možda vidjeti o kojem se serijskom broju radi. Ja imam još doma jednu kutijicu pa ga mogu pročitati pa ak je isti ko i kod ovih cura možda na to malo obratiti pozornost.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jel bi koja mogla objasniti što se radi kada se dođe po lijekove??
    jel se radi kakav pregled ili samo se pokupe lijekovi?
    ja sam naručena u 10 i malo mi je frka na poslu pa mi je važno da li ću čekati (kao što sam čekala skoro sat i pol na konzultacije) ili ne?
    dal bi bio problem da dođem u 11 ako sam naručena u 10?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ja kad sam dosla po ljekove samo mi je pogleda nalaze, dao mi terapiju i uzela sam ljekove.
    Sutra sam na prvoj folikulometriji

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Linalena,mislim da nebi trebalo biti problema oko toga da dođeš u 11,samo rečeš da si naručena danas po ljekove,ne moraš govoriti u kolko sati..
    I da dođeš u 10,nepeš vjerojatno odmah unutra.Gužve su uvijek i čak je vani i napisano nekaj u stilu da vrijeme kad ste naručeni ne znači i vrijeme kad če biti pregled..
    A kad uđeš,kratko popričaš s doktorom,on odredi koje i kolko ljekove dobiš,vratiš se u red k sestri Ivi ili čak odma k Ireni,budu ti rekli.Pregled se ne radi.Ja nekak volim dojti ranije,možda prije i uđem

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

a znači onda će mi doktor odrediti terapiju pa kod sestre po lijekove?
    ma frka me je jer u jednom terminu mi je veće frka na poslu a u drugom malo manja ali i dalje frka a opet jako blizu prvog dana M

stimulaciju počinjemo s drugim danom?? pa UZV 7-8dc? pa onda svaki drugi dan

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Da,ljekove podižeš kod sestre,mislim Vesne.Budi bez brige,doktor će ti dati protokol i na pismeno,da znaš kad se počneš pikati i kad je prva fm.Uglavnom se ide svaki drugi dan.Nadam se da budeš uspjela posložiti sve s poslom,sretno!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

žužy samo jedno pitanje u Petrovoj i dugi protolol počinje sa drugim danom?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

snupi,nemam ti iskustva s dugim protokolom,al kolko čitam,počinje u ciklusu prije...valjda zato i je dugi.
    Ja danas obavila razg. s dr. i napisal mi je preporuku za izvaditi nalaz trombofilije,štitnjače i friške briseve.Pa ako sve bude uredno,idemo po našeg smrzliča

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Žužy držim fige da svi nalazi budu uredni, ma bit ce sigurno i da što prije odes po svog smrzlica, sretno.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Fala tonkice
    Kak je prošla tvoja prva fm?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Proslo je dobro nije mi dr nista posebno reka samo kaže da je sve super i da je zadovoljan, izvadila estradoil i zvala sestra sve ok još danas i sutra na istoj terapiji pa u petak opet ultrazvuk pa cemo viditi za dalje.

popsy15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

pozdrav svima. Uskoro se upuštam u MPO vode, izabrala sam Petrovu. Zanima me da li ko zna ako se sad uskoro ode na konzultacije, za koji mjesec obično upisuju postupak? jel bio netko sad na konzultacijama?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Popsy15 ja sam ti bila u dvanaestom mjesecu na konzultacijama i sad sam u postupku. Sretno
    Drage moje ja jutros bila na drugoj folikulometriji dr je zadovoljan sve je super ima ih puno i vec su veliki, još danas terapija pa sutra navecer stoperica i u ponedjeljak punkcija, to će mi biti 13 dan ciklusa, uf tako sam uzbudjena sve se nekako brzo izdogadjalo.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

tonkice ,još malo i budemo navijali za beticu!
    popsy15,dobro nam došla (i što prije otišla ) Nisam ti sigurna ali mislim da sad zapisuju za listopad,možda več i studeni..

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Da Žužy ja se duboko nadam, hvala ti.
    Jeli Ovitrelle treba biti u frizideru skroz zaboravila pitati., jeli prije punkcije treba popiti ikakvu tabletu, šta se dobije u bolnici neka anestezija ili....

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

tonkice ma stavi ga u frižider,ipak je dosta toplo sad vani...meni je sestra rekla da uvijek držim sve kaj dobim od ljekova u frižideru,samo izvadim pola sata prije pikanja.
    Nemoraš popiti ništa,bez brige budi...dobiješ neki koktelčić (pitaju dali želiš) koji te omami i vjerojatno ima i protiv bolova nešto unutra ,mislim čak da to odrede prema tvojoj kilaži,zato nemoj varati ,da ti nebi bilo preslabo!
    Ja ti želim lijepi broj js i da ti punkcija prođe brzo i bezbolno

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala Žužy, e necu varati ha ha stavila bi smajlica ali nemogu pisem s mobitela.

popsy15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

hvala na dobrodošlici . Jel mogu ja sama izabrat doktora kad se naručujem? Ja bi kod dr.Šimunića , jel to moram di navest?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure drage evo se vratila s punkcije, sve proslo ok, dobila 8 jajnih stanica, sutra oko 10 zvati bolnicu pa ćemo sve dalje znati, drzite mi fige.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

da posi moras reci sama kojem bi doktoru isla u postupak! Bravo Tonice, kaj si dobila od stimulacije i tko ti vodi postupak?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mislila sam na popsy15!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

popsy15,kad se naručuješ na 1.konzultacije pitaju te kod kojeg doktora želiš ići,ako ti je svejedno onda dobiješ termin kod onog koji je "najslobodniji" da se tak izrazim,koji tog trena ima najmanje pacijenata.Ti samo naglasi da bi se naručila kod dr. Šimunića
    tonkiceee, bravo za 8 stanica!Neka bude lijepi parti u labu,javi sutra vijesti!Nadam se da je sve prošlo ok,s anestezijom

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

tonkica sad za dalje....
    kod kojeg si doktora i što si dobila za stimulaciju od lijekova?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Žužy s anestezijom je proslo dobro, omamilo me je da sam malo osjetila ali to je sve izdrzljivo.
    Snupi i Ljubilica dobila sam Decapeptyl s kojim sam pocela dva dana prije menge i onda uz njega jos gonal 3 ampule 2 i 3 dan ciklusa pa od 4 dana ciklusa pa nadalje isto decapeptyl i gonal 2 ampule. Ja sam vam kod dr.Simunica medjutim punkciju mi je radija dr. Vrcic neznam zasto ali nema veze jako je dobar doktor.
    Hvala vam cure

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Drage moje javljam vam se sa vijestima da mi je dogovorena laparatomija. 24.5 idem u bolnicu a op bi trebala biti 27. ili 28.5. Nadam se da će sve dobro proć. A svima vama želim jako puno sreće i uspijeha. Pozdrav
    Posljednje uređivanje od madona : 14.05.2013. at 05:52

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Madona uz tebe smo i bit će sve u redu, drži se draga.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Evo zvala lab oplodilo se 6 , transfer bi trebao biti u subotu ali je rekao da nazovem sutra opet u 10 pa cemo sve bolje znati kad će biti, joj misla sam da će mi srce iskočiti kad sam zvala

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj tonkica prvotno napisa Vidi poruku
    Madona uz tebe smo i bit će sve u redu, drži se draga.
    Hvala ti draga a ja tebi želim puuuuuuuuuuuuuuuuuno sreće i da sve prođe u najboljem redu!
    Držim ti da transfer prođe kako treba i da beta bude visoka!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bravo tonkice - vibre za sve kaj dalje trebas ! Za uspjesan transfer, pozitivnu betu i fet!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

madona sržimo pačeve da i sa tobom bude sve ok!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala vam drage moje

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

tonkice,lijepo su se podijelile,nek samo tak nastave! Ja ti za miran transfer!
    madona draga,želim ti svako dobro i da operaciju brzo prebrodiš

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala Žužy big hug

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Hvala ti Žužy.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure drage zvala lab sve se lijepo razvijaju i u subotu je transfer to je 5 dan nakon punkcije
    E sad jeli ja tribam zvati sestru Irenu ili je ona i subotom tamo kako to ide?

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Wow - Tonkice - super vijest!!!! Ne znam ti odgovor - nama 1. IVF tek slijedi, ali vjerujem da ti druge cure budu pomogle.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Tonkice ne moras joj javiti, sve je upitno koje u subotu dežuran, čak postoji i mogučnost da ti ne bude na transferu doktor koji ti je vodio postupak!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •