Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1783

Tema: LCHF recepti + što danas jedemo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Voće nikakvo? Ni suho?
    za gubljenje kg bez voća, ali tebi ne treba mršavljenje pa za tebe ne vrijedi

angelina, i meni se dogodilo neki dan; počastila sam se kolačima iz ivice i marice...drugo jutro glaaad (i nervoza) za koju sam zaboravila da postoji

sve i da hoću, mislim da se ne bih mogla vratiti na stari način prehrane. shvatila sam da sam u starom režimu u puno lošijem izdanju, i to ne samo izgledom, nego i raspoloženjem i razinom energije

MalaRiba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku

sve i da hoću, mislim da se ne bih mogla vratiti na stari način prehrane. shvatila sam da sam u starom režimu u puno lošijem izdanju, i to ne samo izgledom, nego i raspoloženjem i razinom energije

X ko kuća!

Evo neki dan sam napravila granolu, ajme kako je to super, oduševila sam i mami i sestru. Al opet, ja mogu pojesti samo malo toga s mlijekom. A prije sam mogla puuuno veću količinu muslija, i brzo bih poslije bila gladna.
    Ja sam isto u 'čemu vaganje?' fazi. A jedem i voće, uključujuće banane, i mliječno. Sve povremeno, sve kao da slušam svoje tijelo, svoje potrebe....i funkcionira.
    Ma super je LCHF

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj MalaRiba prvotno napisa Vidi poruku
    X ko kuća!

Evo neki dan sam napravila granolu, ajme kako je to super, oduševila sam i mami i sestru. Al opet, ja mogu pojesti samo malo toga s mlijekom. A prije sam mogla puuuno veću količinu muslija, i brzo bih poslije bila gladna.
    Ja sam isto u 'čemu vaganje?' fazi. A jedem i voće, uključujuće banane, i mliječno. Sve povremeno, sve kao da slušam svoje tijelo, svoje potrebe....i funkcionira.
    Ma super je LCHF
    To govoriš za granolu sa žitaricama?

MalaRiba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    To govoriš za granolu sa žitaricama?
    Sad sam ovu granolu radila s bademima, lješnjacima, orasima, i još sezamom i lanom, mals.uljem, jaaaako malo posija, stevijom (bez meda). Mislim da je kavafob čak stavila recept, nekad prije...? Super je bila! Evo, dakle bez žitarica.

A prije sam jela one, iz kutije, s puuuno šećera, the usual iz dućana. I od nje bih brzo bila gladna.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj MalaRiba prvotno napisa Vidi poruku
    A prije sam jela one, iz kutije, s puuuno šećera, the usual iz dućana. I od nje bih brzo bila gladna.
    naravno, zbog šećera...to je proizvođačima i cilj

stavljala sam recept, ali to sam onu klasičnu granolu s glavnog topika izmjenila; puno orašastih na uštrb zobenih i posija, ali ne skroz bez

sad ću probati pravu paleo granolu, gluten free

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •