Pokazuje rezultate 1 do 50 od 105

Tema: Krsetnje djeteta, i katolicko i pravoslavno

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

vjencanje ti je skroz druga kategorija i nemoj mijesati sa krstenjem.

MM je katolik, ja sam agnostik, vjencani smo u crkvi. on je dobio sakrament vjencanja. ja nisam neke stvari morala reci/procitati. nisam morala nisat s krizem napraviti.
    za takav obred vjencanja morali smo traziti odobrenje biskupije, sto smo napravili, ja odgovor nisam dobila, ali svecenik valjda je.

takodjer sam kao agnostik bila i svjedok pri crkvenom vejncanju i to je jedini cin u crkvi u kojem ne moras imati sakramente.

jos jednom jako ppuno odgovora na tvoja pitanja ti moze dati Juroslav.

i po meni ti i TM morate odluciti sta ce vase djete biti, da li ce biti katoličke ili pravoslavne vjeroispovijesti. najgluplja stvar je da dopustite rodbini da vam diktira sta morate napraviti sa svojim djetetom. dobronamjerni savjeti su uvijek dobrodosli, ali da se petljaju u zivotni odabir za vase djete mi je van svake pameti.
    slazem se s Alex da su to cesti probelmi na nasim prostorima, ali roditelji su ti koji su odlucili zivjeti u zajednici, pa valjda imaju pravo i definirati kakva ce zajednica biti. to jesu problemi i jesu teski, ali mislim da su savlaljivi na neki noramlan nacin, a to po meni dvostruko krstenje definitivno nije.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 09.05.2013. at 10:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •