Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4163

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa odgovorite im:Ne, previsoke su mi cijene.To bi bnilo najbliže istini u mom slučaju,sve toliko poskupljuje, pola kune po pola, kad pogledam godinu unazad.

Vidim da hvalite Lidl, e pa zar samo mene potkradaju tamo?Već mi se sigurno 5-6 puta desilo, i to samo kod njih da mi naplate više.Kupim dva mlijeka tuku tri, uzmem tri kroasana, tuku četiri(nikad manje), a neki dan sam uzela tri svežnja mladog luka a naplatili mi četiri.Pošto sam zbilja počela paziti i zbrajati u glavi koliko sam potrošila ne mogu me više zeznuti(tko zna koliko puta već jesu, još je jednom bio slučaj s bananama i onom njihovoj vagi na kasi kad su mi umjesto kile banana izvagali-i skoro naplatili dvije kile). Ovo za neki dan , za ovaj mladi luk, upozorila sam da je račun prevelik. ljutito je uzdahnula i čitala stavak po stavak naglas(baš me briga, imam na to pravo), i kad je vidjela da je pogriješila rekla je:Aha, tri su, i to je bilo to. ni isprike, ništa, nada.bezobrazno.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da hvalite Lidl, e pa zar samo mene potkradaju tamo?
    Ovo u Lidlu u HR: naplatili mi kruh-roscice preko 400 Kn!
    Da li je slucajno ili namjerno, ne znam, no znam da me mama poslala u shopping, da sam imala nekih 200-i-nesto Kn vrijednosti za platiti, kad on racun preko 600!
    Zaustavila sam odmah prije placanja, rekla da nesto ne stima, i blagajnik je odmah (?) znao da se radi o kruhu, stornirao ga, ponovo naplatio, i racun ispao ocekivanih 200-i-nesto kuna.
    Napomena: prosle tur. sezone, ducan pun stranaca.... tko bi ga znao da li je bilo namjerno ili slucajno. Nadam se da se radilo o ovoj drugoj opciji. :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •