Stranica 68 od 83 PrviPrvi ... 1858666768697078 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,351 do 3,400 od 4129

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Oduvijek za svaki proizvod "fotografiram" cijenu prije dolaska na blagajnu. Prije mi je bilo neugodno zaustavljati red i tražiti objašnjenje, ali sad vidim da su prevare toliko česte da mi ništa nije neugodno. U prosjeku svaki treći-četvrti odlazak u Konzum završi nekom korekcijom na blagajni (kriva ili stara cijena, neskinuta oznaka akcije i sl.)
    :sorcie:

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    koja statistika
    a sto bude krivo ? Ja nikad ne pratim racun. Sad si mi dala misliti.
    Pa redovito mi naplate vise, odnosno pokusaju mi naplatiti vise od onoga sto pise na proizvodu.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Zar ne postoje zakoni u ovoj zemlji i ljudi koji se brinu za držanje zakona?

Mi smo imali situaciju kad nam je naplaćeno nešto, a na računu je pisalo drugo (nije dućan u pitanju, nego ... ajmo reći usluga). MM se zainatio i tražio račun na kojem piše to što plaćamo. Nisu mu mogli dati. Zvao je policiju da to prijavi. Smijali su mu se. Na kraju ih je pitao kad mu oni već ne mogu pomoći, KOME da se obrati. Nisu mu znali reći.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Svi varaju, ali Konzum mi posebno upada u oči. Tamo u stvari nikada niti ne kupujem osim ako me ne prisile bonom - i tada uzmem papir i olovku i sve lijepo zapišem. I onda se blagajnici uvijek čede kako potrošim točan iznos. -obično moram nadoplatiti par kuna.

inače ne zbrajam, ali ponekad bacim oko na sve cijene na računu. Mi rijetko radimo jako velike kupovine, više kupujem usput pa mi je i lakše kontrolirati račune

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

prije mi je ovo bio samo problem u konzumu, u zadnje vrijeme i mercator pa i lidl. za kunu dvije mi se nije dalo svadjat. kad im je bilo voce i povrce 20%, na blagajni im nije prolazilo. imala sam veliki racun i djeca sa mnom pa sam tek doma provjeravala, popi... sam, zvala njihov info telefon. ispricali se, provjerili i zvali me nakon deset dana da mogu poc po povrat novca, nisam htjela, nudili poklon paket, necu hvala, (bila sam se vec ohladila pa mi glupo bilo ic tamo trazit). od tad kontroliram svaki racun na blagajni, nedavno trazila kunu nazad jer mi nisu obracunali popust 30% za stvar pred istekom roka... ma uzas. lidl mi se zgadio. ali idem i dalje jer su jeftiniji. neki dan se nisu mogla nijedna kolica uzeti, ja se zalila. znaju me vise tamo, mislim da im se smrkne kad me vide

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

http://katalozi.net/muller-katalog

Evo, opet ima svašta primamljivog u Mulleru

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    http://katalozi.net/muller-katalog

Evo, opet ima svašta primamljivog u Mulleru
    (od četvrtka)
    + 15% na igračke danas u CC1
    Posljednje uređivanje od Cathy : 01.05.2013. at 08:47

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj majola prvotno napisa Vidi poruku
    prije mi je ovo bio samo problem u konzumu, u zadnje vrijeme i mercator pa i lidl. za kunu dvije mi se nije dalo svadjat. kad im je bilo voce i povrce 20%, na blagajni im nije prolazilo. imala sam veliki racun i djeca sa mnom pa sam tek doma provjeravala, popi... sam, zvala njihov info telefon. ispricali se, provjerili i zvali me nakon deset dana da mogu poc po povrat novca, nisam htjela, nudili poklon paket, necu hvala, (bila sam se vec ohladila pa mi glupo bilo ic tamo trazit). od tad kontroliram svaki racun na blagajni, nedavno trazila kunu nazad jer mi nisu obracunali popust 30% za stvar pred istekom roka... ma uzas. lidl mi se zgadio. ali idem i dalje jer su jeftiniji. neki dan se nisu mogla nijedna kolica uzeti, ja se zalila. znaju me vise tamo, mislim da im se smrkne kad me vide
    Zato ja izbjegavam voditi djecu. Kad sam sama, sve riješim začas.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jos jedan primjer: zoves vodoinstalatera (firmu), dodju, postave ti bojler, naplate uslugu 380 Kn, i ne izdaju racun, nikakav.
    Ispada da si bojler postavio sam. :/
    Da se nesto desi - nikakve garancije na uslugu. :/ :/

I da, u Konzumu one akcije 50% radi skorog isteka roka vrlo, vrlo cesto naplate po punoj cijeni, uopce ne 'registriraju' etiketu na proizvodu. :/

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Zar ne postoje zakoni u ovoj zemlji i ljudi koji se brinu za držanje zakona?

Mi smo imali situaciju kad nam je naplaćeno nešto, a na računu je pisalo drugo (nije dućan u pitanju, nego ... ajmo reći usluga). MM se zainatio i tražio račun na kojem piše to što plaćamo. Nisu mu mogli dati. Zvao je policiju da to prijavi. Smijali su mu se. Na kraju ih je pitao kad mu oni već ne mogu pomoći, KOME da se obrati. Nisu mu znali reći.
    Drzavni inspektorat

http://www.inspektorat.hr/

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

plodine po 166 put ovaj mjesec
    NIKAD ništa sa akcije nije uštimano na kasi
    tamo kad uđem osjećam se kao da sam ušla u neki loš film, majke mi
    već iomam šprancu kako pšočinje neugodni razgovor
    ma što mi treba takav stres i to da ga plaćam?
    nema više plodina u mom opusu

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Plodine, prošli tjedan. Gerberi, na njima cijena 9,99. Uzmem dva, između ostalih stvari. Na blagajni piše 11,99 na svakome! Odmah ju zaustavljam i kažem da nije točno. Pokazuje mi katalog u kome piše 11,99. Ali, ja katalog nemam, stanujem predaleko da bi mi itko nosio kataloge.
    I zahtijevam da platim 9,99. Blagajnica odnekud vadi 4 kune i ja ih uzimam ( jer blagajna ne može drugu cijenu upisati). Da li su njene, ili imaju fond za "greške", ne znam.
    Znam da sam platila ono što piše.

I u Plodinama mi se to događa toliko često da jako pažljivo pratim i cijene i račun. Vjerujem da se cijene tako često mijenjaju, da ih prodavačice ne stignu mijenjati, ali to ne bi trebao biti moj problem.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Nama se u Plodinama događa da skoro nikad nema onog što je na akciji, a uredno odmah pokraj toga čega nema, stoji nešto jaaaako slično, ali puuuno skuplje...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Znoj me oblio čitajući ove zadnje postove. Skužila sam i ja par puta u Konzumu kako u one velike košare gdje su neke snižene cijene, npr. ruksak 49 kuna, ubace namjerno, preočito da je namjerno, a ne da djelatnici ne stignu, jedno 15-ak i drugih ruksaka, njihove cijene nema, ali kad dođeš na blagajnu, cijena mu je 99 kuna ili više.
    Jednom sam rekla prodavačici - previše je očito da to namjerno radite!, a ona nije rekla ništa, spustila pogled, na faci se vidjelo da je tako, da to rade po naputku, baš ono app.
    No, kako najčešće idem u brzini, s velikim popisom i s dječjim čoporom, jasno mi je da sam među opelješenima.

Zato češće u veću kupovinu odemo u Kaufland. Bar je jedna stvar tamo posve drugačija. Žene nisu nadrkane, ali niti jedna, očito nisu tako u komi kao ove izmaltretirane u Konzumu, nikome se na blagajni ne žuri da te što prije istjera, vrlo su ljubazni, pred kraj radnog dana kupcima podijele peciva koja su im ostala, a nisu se prodala (friška) i još x dosta pozitivnih stvari. Nađe se i dosta jeftinih artikala.

Eto, malo da stavim i koju pohvalu, ove Plodine i ostali su me dotukli.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

I mi volimo Kaufland i pomalo smo neshvaćeni u tome.
    Ja obožavam one košare u sredini dućana gdje su jako snižene stvari.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Konzum i sve u vlasnistvu todorica izbjegavamo koliko mozemo. Trenutno kupnju obavljamo u kauflandu i lidlu. U kauflandu stvarno mozes bez problema nesto reklamirati

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam jučer bila super zadovoljna u Plodinama, jaja sa datumom 27.5. po 12 kuna. Prije toga sam bila u Konzumu i kod njih je 8.5. bio po 14 kuna.
    I nije bilo boljeg datuma.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Inače Kaufland i Lidl imaju istog vlasnika, ako to nekog zanima.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I od mene jedna pohvala lidlu: neki dan kupujem neku haljinu od 50 kn i prodavacica na blagajni mi samo tako kaze:"sacuvajte racun da mozete zamijeniti haljinu ako vam ne odgovara ili da vam mozemo vratiti novce ako ju vracate. " znala sam i prije da se to moze, ali bilo je bas ugodno to i cuti od ljubazne prodavacice.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Valja li vama suhi kvasac iz Lidla? Meni u zadnje vrijeme sve nešto... hoće-neće (radi - ne radi - radi - ne radi... ).

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To ti se potrefilo lose pakiranje. Meni je dobar, ali bilo mi se dogodilo da je par vrecica iz jednog pakiranja lose.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam jučer bila super zadovoljna u Plodinama, jaja sa datumom 27.5. po 12 kuna. Prije toga sam bila u Konzumu i kod njih je 8.5. bio po 14 kuna.
    I nije bilo boljeg datuma.
    U Konzumu je to redovita pojava, što je manji Konzum, to su jaja starija. Najgore mi je kad napr. prethodnog dana uopće nema jaja (sva prodana), a onda sutradan friško napune policu sa sto kutija čiji je rok trajanja tjedan dana.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Inače, u Konzumu ("moj" nije onaj maxi) STARI krumpir 5kg od neki dan košta 33kn. Uskoro će mu se cijena udvostručiti u odnosu na onih 15 kn otprije godinu i nešto sitno.
    Hrvatskog voća i povrća tamo nije bilo, osim salate, luka i krumpira, NIKAKVOG od kasne jeseni (vrlo pažljivo čitam deklaracije). Čak i običan kelj i karfiol uvoze.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

pitala sam brata koji radi u jednom velikom lancu za ono da radnici iz svog džepa pokrivaju razliku cijena neusklađenih na polici i na kasi. kaže da to nije istina, što znači da je to opet čista emocionalna ucjena kako je netko gore napisao.
    Blagajnice/blagajnici moraju pokriti razliku ako imaju minus u blagajni jer se to računa kao njihova greška.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    I od mene jedna pohvala lidlu: neki dan kupujem neku haljinu od 50 kn i prodavacica na blagajni mi samo tako kaze:"sacuvajte racun da mozete zamijeniti haljinu ako vam ne odgovara ili da vam mozemo vratiti novce ako ju vracate. " znala sam i prije da se to moze, ali bilo je bas ugodno to i cuti od ljubazne prodavacice.
    To kazu svaki put, ja sam jednom pitala, zasto mi to govori, zar nije kvaliteta dobra, pa mi je rekla da to moraju naglasiti za svaki tehnicki/ odjevni i sl. proizvod.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

OT, ali kad kažeš da si pitala zašto ti to govori
    tako meni dođe u billi da ih to pitam kad ne na kraju pitaju "je li bilo sve u redu pri kupnji?"
    pristojna gesta, ali mene nervira

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    tako meni dođe u billi da ih to pitam kad ne na kraju pitaju "je li bilo sve u redu pri kupnji?"
    Eeeeeee.... Neki dan sam išla u Billu nakon sto godina i žena me na kraju pita je li bilo sve u redu. Ostala sam totalno zbunjena pa sam komentirala s mužem zašto je to pitala... Jesam li izgledala nezadovoljno? Jesam li je nečim uvrijedila? Je li je mm oštro pogledao...? Znači, to im je normalna praksa?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

je, to im je u billi normalno.
    ja obicno kupujem u jednoj u 7 ujutro jer mi je na putu za posao. prvi put sam je pogledala o cemu ona, sad stizem an blagajnu s rjecima: nemam karticu i sve je bilo OK, pa se one prvo iznenade i nasmiju. kao i Alex meni to ide na zivce. a imaju jedan dan kad nezaposleni i umirovljenici imaju popust. pa kad me u 7 ujutro pitala da li sam nezaposlena, sam joj rekla da jesam sad bi valjda lezala u krevetu i ne bi kupovala jogurt i kiflu. malo su im beadsti ti propisi.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 05.05.2013. at 16:51

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I u Kauflandu već neko vrijeme pitaju to famozno pitanje "Da li ste zadovoljni kupnjom?". Meni to isto ide na živce, ali je jednom blagajnica rekla da oni to moraju pitati (što god mi mislili o tome).

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

naravno da moraju
    meni bilo smiješno kad me je prvi put pitala
    a možda mjesec dana prije toga ja se s njima posvađala na blagajni
    imala sam bon i neki kupon koji sam dobila jer mi je kupnja prije toga bila iznad, mislim 300 kuna, ne sjećam se točno
    htjela sam objediniti i jedno i drugo
    i ono mi nisu dali
    a ja nakrcala kolica
    i posvađala se se njima, htjela puna kolica ostaviti na blagajni
    i na kraju odustala, potrošila taj kupon, a bon ostavila za drugi put
    i kad sam došla drugi put, opet je bilo neko natezanje, jedna cijena na polici, druga, naravno viša
    na blagajni
    a bila ista blagajnica
    i još ona meni kaže onda da će oni meni pokloniti to
    ja poludila, što oni meni imaju poklanjati, ja samo tražim da mi se naplati po cijeni koja je bila na polici
    2x se natezala sa istom blagajnicom
    i dođem treći put, ista mala
    i na kraju ona mene pita "je li bilo sve u redu?"
    gledam ja nju, kažem "ne razumijem što me pitate"
    ona opet "je li bilo sve u redu?"
    ja si mislim vidi ti male kako me je zapamtila
    kažem ja "pa je, ovaj put je bilo sve ok"
    kad dođem drugi put, druga blagajnica, isto pitanje
    onda sam skužila da pitanje ipak nema veze samnom

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    OT, ali kad kažeš da si pitala zašto ti to govori
    A u DM-u uvijek moraju ponuditi kupcu da iskoristi bodove i onda se blagajnica diže, ide na terminal, viče preko cijelog dućana koji je poštanski broj i provjerava nekome koliko bodova ima na kartici i ima li šta za isprintati, dok svi mi ostali ćulimo čekajući.
    Ne daj Bože da bi netko sam mogao provjeriti svoj bodova na terminalu ili da bi zamolio djelatnicu da to provjeri prije nego što se nađe na kasi.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    A u DM-u uvijek moraju ponuditi kupcu da iskoristi bodove i onda se blagajnica diže, ide na terminal, viče preko cijelog dućana koji je poštanski broj i provjerava nekome koliko bodova ima na kartici i ima li šta za isprintati, dok svi mi ostali ćulimo čekajući.
    Ne daj Bože da bi netko sam mogao provjeriti svoj bodova na terminalu ili da bi zamolio djelatnicu da to provjeri prije nego što se nađe na kasi.
    A i ti isto svašta očekuješ.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

To je isto rekao i moj muž

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nisam bila svjesna da se toliko griješi sa cijenama, pa ću i ja ubuduće provjeravati račun.
    U petak sam jednu igračku kupila u Mueller-u. Cijena na polici 104,90 KN. Jutros pogledam račun i vidim da piše 79,90 KN... Hmmm... Znači događaju se greške i u korist kupaca.

Što se tiče dm-a: ja kužim ako možda starija žena traži da joj prodavačica pogleda bodove, ali ove mlađe....?
    Meni u dm-u dižu živac kupci koji ostavljaju kolica na blagajni (bilo mala ili velika)! Zar je toliko teško vratiti kolica na mjesto?

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj deeeyoo prvotno napisa Vidi poruku
    Meni u dm-u dižu živac kupci koji ostavljaju kolica na blagajni (bilo mala ili velika)! Zar je toliko teško vratiti kolica na mjesto?
    joooooj, pa nisu plaćeni da to rade. nema veze što drugim kupcima smetaju na blagajni.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj deeeyoo prvotno napisa Vidi poruku
    U petak sam jednu igračku kupila u Mueller-u. Cijena na polici 104,90 KN. Jutros pogledam račun i vidim da piše 79,90 KN... Hmmm... Znači događaju se greške i u korist kupaca.
    kaj nije neki popust na igraćke u mulleru

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Eeeeeee.... Neki dan sam išla u Billu nakon sto godina i žena me na kraju pita je li bilo sve u redu. Ostala sam totalno zbunjena pa sam komentirala s mužem zašto je to pitala... Jesam li izgledala nezadovoljno? Jesam li je nečim uvrijedila? Je li je mm oštro pogledao...? Znači, to im je normalna praksa?
    To su u zadnje vrijeme počeli ispitivati iz nekog razloga. Desilo mi se u 3 različite Bille, pa očito nije slučajno.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I meni se desilo. Očito moraju pitat.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Katastrofa. Odem u Billu kupiti jedan grejp, a blagajnica me puta jesam zadovoljna kupovinom.

uopće se ne upuštam u razgovor. Automatski odgovaram sa da.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Molim pomoć!

Nedavno je u Lidlu bila navlaka za dugački jastuk, ova. No, niti u jednom Lidlu u koji zalazim nije je bilo. MOLIM VAS, ako je negdje vidite da mi javite! Znam da mogu nazvati njihov info telefon i tražiti da mi je dostave, ali to mi malo komplicira život.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Katastrofa. Odem u Billu kupiti jedan grejp, a blagajnica me puta jesam zadovoljna kupovinom.
    uopće se ne upuštam u razgovor. Automatski odgovaram sa da.
    Jel itko probao s ne? Da cujemo jel ima neke razlike spram prije :D
    Ja tamo ne idem otkad jednom nisam uspjela kupiti pola speceraja vulgaris, iako, smrc, imali su neki jako fini domaci kruh, taj mi ponekad fali...
    Posljednje uređivanje od sillyme : 12.05.2013. at 06:35

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja ne bih rekla ne nego bih im svašta ponekad odgovorila - zna na blagajnama nastati takva ogromna i nepotrebna gužva. Ali se ne želim s njima upištati u razgovor.
    Ma, u stvari mi je jako žao blagajnika po dućanima. A sjećam se kako smo mi sve cure u djetinjstvu htjele biti blagajnice

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Offtopic, ja sam htjela biti David Attenborough :D
    Posljednje uređivanje od sillyme : 12.05.2013. at 10:17

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa odgovorite im:Ne, previsoke su mi cijene.To bi bnilo najbliže istini u mom slučaju,sve toliko poskupljuje, pola kune po pola, kad pogledam godinu unazad.

Vidim da hvalite Lidl, e pa zar samo mene potkradaju tamo?Već mi se sigurno 5-6 puta desilo, i to samo kod njih da mi naplate više.Kupim dva mlijeka tuku tri, uzmem tri kroasana, tuku četiri(nikad manje), a neki dan sam uzela tri svežnja mladog luka a naplatili mi četiri.Pošto sam zbilja počela paziti i zbrajati u glavi koliko sam potrošila ne mogu me više zeznuti(tko zna koliko puta već jesu, još je jednom bio slučaj s bananama i onom njihovoj vagi na kasi kad su mi umjesto kile banana izvagali-i skoro naplatili dvije kile). Ovo za neki dan , za ovaj mladi luk, upozorila sam da je račun prevelik. ljutito je uzdahnula i čitala stavak po stavak naglas(baš me briga, imam na to pravo), i kad je vidjela da je pogriješila rekla je:Aha, tri su, i to je bilo to. ni isprike, ništa, nada.bezobrazno.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

i meni se u Lidlu dogodilo da mi naplate više, ono uzmem 2 kinder jaja a naplate 3.
    Sad provjeravam račun jer je postalo prečesto da bi bilo slučajno.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam uvjerena da nije slucajno. Prije koju godinu mi se to nije dogadjalo, al ja uvijek gledam racune, ako ne na licu mjesta, onda doma. Ronin, s obzirom na to koliko nas muljaju i lazu, meni vise nije problem niti traziti ispriku.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

No što se računa tiče treba odmah na licu mjesta pregledati jer što mi vrijedi kad dođem doma , kako da ima poslije dokažem da su mi u vrećici dva mlijeka a ne tri?i obavezno važite voće i povrće i zapamtite koliko ste uzeli, jer to što rade s onim vagama na blagajni je užas.

I još mi u Lidlu ide na živce što često zvoni onaj njihov alarm, to mi uopće nije ugodno.Obično mi blagajnica vikne -sve je u redu, samo prođite!no nije mi ugodno.

kad razmišljam o statistici, od 4 odlazaka u Lidl jednom me sigurno zeznu.Stoposto.Nikad na svoju štetu.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

U kojim Lidlovim prodavaonicama imate problema?
    Meni, koja povremeno idem u Lidl se još nije ništa takvoga dogodilo,ali čisto da znam gdje se to događa.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Prije otprilike dva tjedna u billi paket od 4 saporo cokolade s rizom 11.99, uzmem, a na blagajni mi kaze 12,99. kazem zeni da na polici ovako pise i kaze da valjda nisu promijenili cijenu. ja na to njoj da cu platiti 11,99, a ona vice iz svega glasa: snjezanaaaaaaa! i pocne objasnjavati. snjezana kaze daj gospodi kunu (s naglaskom) pa cu ti ja vratiti. nije mi trebala davati kunu jer sam dala samo 12 kn. isti dan nakon posla idem opet u billu po nesto za rucak i sad taj isti paket cokolada dode 13,49. stvarno su strasni

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    U kojim Lidlovim prodavaonicama imate problema?
    Meni, koja povremeno idem u Lidl se još nije ništa takvoga dogodilo,ali čisto da znam gdje se to događa.
    Meni u oba Lidla u Šibeniku.Što je turistička sezona zahuktalija i što su gužve veće, veselije je.
    Posljednje uređivanje od ronin : 12.05.2013. at 15:54

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •