Pokazuje rezultate 1 do 50 od 471

Tema: Akcija: Stop beskrajnim praznicima u vrtiĆu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    ja nemam problema s time da zapisem kad mi djeteta ima, a kad nema u vrticu. ali u nasem vrticu za vrijeme spajanja grupa, kao sto leonisa kaze, nema nikakvog programa. proslo ljeto recimo, su gledali minimalno jedan dugometrazni crtic dnevno- smatram da je to apsolutno neprimjereno. no, ako bih se pozalila, objasnili bi m ida je to izvanredna situacija zbog spajanja grupa?! dakle mene ne smetaju nove tete i nova djeca i novi prostor, smeta mi sto se nista ne radi, osim sto ih se cuva. barem u nasem vrticu.
    upravo tako. ovo mene smeta. smeta me preko zimskog ferja, smeta me preko ljeta. jer se svodi na dangubljenje. ono, rade sta ih je volja. gledaju crtice. mislim, kcer je rekla da joj je u vrticu dosadno jer cijelo vrijeme gledaju crtice.
    ok, u sadasnjem nema TVa, al sada po cijele dane crtaju. cura koja obozava crtanje i ima par tona sacuvanog materijala u ovih 7g kaze da joj je dosta crtanja i da samo crta i crta i crta.

nemam uopce problem s novom prostorijom, djecom i tetama, imam s nepostojecim planom i programom. i cijeni. ona je slag na torti.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 22.05.2013. at 11:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •