Pokazuje rezultate 1 do 50 od 471

Tema: Akcija: Stop beskrajnim praznicima u vrtiĆu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

e pa nasa grupa ceka red. ostale grupe znaju i to vec mjesec dana kad je. i to u svibnju. nasa je u lipnju, al ne znaju kada. a ja zelim znati kada je, jer ako je odmah na pocetku lipnja, ispisat cu je 31.5. i dovesti na predstavu, a ne platiti 40% cijene za par dana.

L. grupa je engleska, znaci oni bi trebali imati program engleskog koji se dodatno placa kroz cijeli dan, svaki dan. a kada imas dezurstva (kako to oni zovu) tog programa nema, al se placa.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    L. grupa je engleska, znaci oni bi trebali imati program engleskog koji se dodatno placa kroz cijeli dan, svaki dan. a kada imas dezurstva (kako to oni zovu) tog programa nema, al se placa.
    To nije u redu.
    Ne znam jel tako kod nas.
    Mlađi je s dodatnim programom krenuo tek u ožujku.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    e pa nasa grupa ceka red. ostale grupe znaju i to vec mjesec dana kad je. i to u svibnju. nasa je u lipnju, al ne znaju kada. a ja zelim znati kada je, jer ako je odmah na pocetku lipnja, ispisat cu je 31.5. i dovesti na predstavu, a ne platiti 40% cijene za par dana.

Mi engleski plaćamo za 10., 11., 12., 2., 3., 4. i 5. mjesec. Ove mjesece kad su dežurstva ne plaćamo.
    Plaćamo punu cijenu neovisno koliko je dana dijete bilo u vrtiću taj mjesec.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •